For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Tilbehøre & Covers Til Mobiltelefoner

Vi forhandler tilbehøre, covers, panserglas og alskens anden slags tilbehør til et bredt udvalg af smartphones. Gå på oplevelse i vores store udvalg her på siden, og så garanterer vi, at du finder det nyeste og bedste tilbehør til din mobil til en pris, hvor alle kan være med. Skulle du mod forventning have problemer med at finde, hvad du leder efter, så kontakt os, og så finder vi ud af det sammen. Markedet for mobiltelefoner er eksploderet inden for de seneste år, og det betyder, at de fleste danskere i dag har en smartphone af en eller anden art. Fælles for dem alle sammen er, at du er skrøbelige og modtagelige overfor skader. Det er derfor vigtigt at tage højde for, hvordan du vil beskytte din telefon imod ridser, brud og andre skader. For at gøre det lidt nemmere for dig har vi udvalgt det bedste af det bedste men sat priserne, så alle kan have råd til at passe godt på deres mobil.

Mobiltilbehør & Beskyttelsecover til din mobil

Hos Coverzone har vi forsøgt at gøre valget af beskyttelse til din smartphone til et så nemt valg for dig som overhovedet muligt. Det har vi blandt andet gjort ved at udvælge det nyeste tilbehør til din mobil, og vi forsøger samtidig at udvide vores sortiment på daglig basis, så der er covers, panserglas, etuier, høretelefoner med mere til enhver smag og i forskellige prisklasser – det eneste, du aldrig bør tvivle på, er kvaliteten af de produkter, vi sælger.

Er du i tvivl om model, udseende, kvalitet eller pris, så tøv ikke med at kontakte os her på siden enten via telefon på +45 71 10 01 95 eller e-mail til os. Vi tror på, at den bedste måde, at få mest muligt ud af din telefon er ved sørge for, at den ikke lider overlast eller bliver beskadiget på nogen måde. Den sikreste måde at sørge for, at din mobil forbliver i perfekt stand, er at lade den blive i æsken og lade være med at bruge den. Der går dog lidt af pointen ved at have en mobil af, hvis du ikke må bruge den. Derfor anbefaler vi i stedet, at du beskytter din telefon godt, så du kan bruge den, alt det, du vil, uden at skulle bekymre dig om eventuelle skader. En mobil er en brugsgenstand, og derfor skal den bruges.

Personliggør din mobil med mobiltilbehør og covers

Alting har en signalværdi, og i dag er den værdi i høj kurs. Dit valg af mobiltilbehør er derfor ikke uvæsentligt, da det er en kombination af beskyttelse og stil. Nej, skrammer og ridser pynter ikke på en telefon, så når den er beskyttet mod skader, er du allerede halvvejs. Men din telefon se ud af så meget mere end blot at være ubeskadiget. Den kan matche dit humør og sprudle af farve med et sjovt siliconecover eller være stilet og raffineret med et læder flip case. Her får du samtidig lidt af det drama datiden flip phones havde, men du har stadig smartphonenens mange apps og muligheder.

Vi mener, at mobiltilbehør er en oplagt mulighed for at udfolde sin personlighed, og vi har noget for enhver. Om du er energisk og farverig eller klassisk og underspillet elegance er mere dig, så har vi, hvad du skal bruge. Med dit mobiltilbehør har du mulighed for at fortælle verden, hvem du er, og hvad du går op i. Det er det ekstra accessory, du altid har på dig, der kan sige noget andet og mere, end dit tøj kan. Selvom det er vasketøjsdag, og du ikke lige er i dit stiveste puds, så kan din telefontaske formidle, at du faktisk er til fest og farver. På ferien hvor du bare skal slappe af i dit mest behagelige strandtøj, kan din telefon fortælle din irriterende liggestolsnabo, at du ikke er til så meget pjat, og faktisk har meget travlt med alt muligt andet end hans ævl. Når du ikke taler i din telefon, så lad din telefon tale for dig.

Tilbehør til telefoner

Når du vælger det rette tilbehør til din telefon, får du den fulde oplevelse af, hvad din smartphone faktisk kan. Vores mobiler er små computere, der kan stort set alt på nær lave kaffe – selvom der dog er apps, der kan styre din kaffemaskine. Med andre ord så er mulighederne for, hvad din telefon kan, noget nær uendelige. Nogle ting skal den bare lige have lidt hjælp til. Men frygt ej, hjælpen er nær! Vi har et stort udvalg af tilbehør til din mobil, så du kan få det hele med. Løb aldrig tør for strøm igen med en ekstra lader til sommerhuset, en til bilen eller en power bank, til når du er på farten.

Der er ikke meget ved en mobil, der er løbet tør for strøm. Hav en enmandsfest, mens du vasker op, løber eller ordner hverdagens andre gøremål med et par af vores smarte høretelefoner. Med dem kan du også snakke i telefon og stadig have hænderne fri. Sikkerheden skal altid være i orden, også når du er på farten. Hold styr på din mobil på køreturen, og hold dig på den rette side af loven med en af vores mobilholdere. Så kan du bruge din gps eller snakke over telefonens højtaler og stadig holde begge hænder på rattet.