For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Batterier

Vi lever i en tid, hvor vores hverdag er styre af elektriske apparater, der enten kører på strøm via ledning eller batteri. Med batteridreven elektronik har du større frihed til at bevæge dig rundt, som du vil uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt der er en stikkontakt i nærheden. Du kan tager din elektronik med dig alle steder, så længe du har strøm på batterierne. For træerne vokser ikke ind i himlen, og selvom gode batterier kan holde meget længe, holder de dog ikke evigt. Det er derfor en god forholdsregel at have ekstra batterier, til når de nu engang skal skiftes. I dag er det en selvfølge, at vi kan have vores enheder med os, men hvem kan huske den nyfundne følelse af frihed ved en walkman? Eller endnu længere tilbage til den batteridrevne radio? Man behøvede ikke længere sidde hjemme foran anlægget for at høre musik. Man kunne da bare tage musikken med sig. Således løs startskuddet til det batteridrevne samfund. Det samfund vi lever i i dag. Der er næppe nogen af os, hvis vi virkelig tænker os om, der har lyst til at gå tilbage til tiden før, vi kunne have vores elektronik med os. Men elektronik kan være nok så bærbart, som det lyster. Hvis batterierne er flade, kommer vi ikke langt. Så hav gerne et ekstra i skuffen eller med i lommen.

Varta er tysk kvalitet til Danmarks bedste pris

Alle vores batterier er af mærket Varta, der leverer tysk kvalitet og pålidelighed, og vi sælger dem til den bedste pris i Danmark. De ligger i front, når det kommer til levetid og kvalitet, og det er netop derfor, vi har valgt dem. Vi kræver nemlig af vores leverandører, at deres produkter skal være af den højeste kvalitet, og batterier er ingen undtagelse. Det skal simpelthen fungere, så dine elektriske apparater også kan fungere. Ellers er der ikke meget ved det, for ingen gider slæbe rundt på elektronik, der ikke har mere strøm.

Vi har et bredt udvalgt, så du kan finde hvad du skal bruge, hvad enten det er AA, AAA, lithium knapceller eller genopladelige batterier. Det kan somme tider være lidt svært at gennemskue, hvilken slags batterier, man har brug for, men det hjælper vi selvfølgelig gerne med at finde ud af. Ligesom alle vores andre varer er vores batterier også dækket af vores prisgaranti. Her kan du vælge også at købe et mobilcover til iPhone X eller Brugervenlig PowerBank fra Essentials.