For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

iPhone 8/7 Book cover i læder

  • 59,00På lager
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Sort iPhone 8 book cover i læder med magnetisk lukning

Det her læder cover til iPhone 8 scorer point på alle parametre. Først og fremmest beskytter omslaget din iPhone 8 foran og bagpå – altså din enhed er total beskyttet.
Dernæst hænger pris og kvalitet overhovedet ikke sammen. Det her læderomslag er i supergod kvalitet – coveret er yderst slidstærkt, og når du har brugt dit cover i et stykke tid, så ser du nærmest ikke brugssporene på omslaget.

Prisen taler for sig selv – det er en god pris! Designet er klassisk og tidløst. Her har vi sparet på detaljerne, og det ensfarvede, sorte læder emmer af sofistikeret raffinement.
Alt i alt minder dette cover mere om en accessorie, pung eller kalender. Coveret er diskret, og du kan sagtens lade din telefon i coveret ligge fremme på bordet til formelle møder, når du er ude at spise eller andre situationer, hvor din telefon gerne må være inde for rækkevidde, uden den vækker opsyn.

Omslaget lukkes med en magnet, og derfor har du hurtig adgang til din telefon. Inde i læderomslaget er der et plastikcover, som er specielt designet til iPhone 8.
Det betyder, at din enhed sidder utrolig godt i omslaget. Det er nemt at sætte telefonen i coveret, og du kan også hurtigt få telefonen ud igen, hvis dette skulle blive aktuelt.
Omslaget dækker ikke din iPhone øverst eller nederst, fordi telefonens vigtigste knapper og porte er placeret her. Selvom din enhed er total beskyttet, så skal du stadig have fri adgang til tænd/sluk og opladning.

Fra anden vinkel: iPhone 8/7 Book cover i læder
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.