iPhone 8/7 Book cover i læder

  • 59,00På lager
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Sort iPhone 8 book cover i læder med magnetisk lukning

Det her læder cover til iPhone 8 scorer point på alle parametre. Først og fremmest beskytter omslaget din iPhone 8 foran og bagpå – altså din enhed er total beskyttet.
Dernæst hænger pris og kvalitet overhovedet ikke sammen. Det her læderomslag er i supergod kvalitet – coveret er yderst slidstærkt, og når du har brugt dit cover i et stykke tid, så ser du nærmest ikke brugssporene på omslaget.

Prisen taler for sig selv – det er en god pris! Designet er klassisk og tidløst. Her har vi sparet på detaljerne, og det ensfarvede, sorte læder emmer af sofistikeret raffinement.
Alt i alt minder dette cover mere om en accessorie, pung eller kalender. Coveret er diskret, og du kan sagtens lade din telefon i coveret ligge fremme på bordet til formelle møder, når du er ude at spise eller andre situationer, hvor din telefon gerne må være inde for rækkevidde, uden den vækker opsyn.

Omslaget lukkes med en magnet, og derfor har du hurtig adgang til din telefon. Inde i læderomslaget er der et plastikcover, som er specielt designet til iPhone 8.
Det betyder, at din enhed sidder utrolig godt i omslaget. Det er nemt at sætte telefonen i coveret, og du kan også hurtigt få telefonen ud igen, hvis dette skulle blive aktuelt.
Omslaget dækker ikke din iPhone øverst eller nederst, fordi telefonens vigtigste knapper og porte er placeret her. Selvom din enhed er total beskyttet, så skal du stadig have fri adgang til tænd/sluk og opladning.

Fra anden vinkel: iPhone 8/7 Book cover i læder
Husk at købe tilbehør