For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone Datakabel & USB Adapter

Køb et datakabel eller USB Adapter på Coverzone og forbind din iPhone med andre enheder. Hos os finder du datakabler, som passer til iPhone 4, 5, 6, 7, 8 og iPhone 8 Plus. Overfør nemt data fra din iPhone til din computer med vores kvalitetskabler.

Hør musik og kom i godt humør med iPhone høretelefoner
Vi kan alle blive enige om, at en iPhone fra Apple ikke bare er en helt almindelig smartphone, som du kun bruger til at ringe og skrive beskeder på. Med smartphonens utallige muligheder er det måske næsten blevet et allemandseje med diverse streaming-tjenester, som netop kan opleves på din smartphone. Det er derfor blevet en nødvendighed med gode solide høretelefoner, så du kan opleve eksempelvis både film og musik for fuld skrue.

En iPhone er telefon, kalender, tv, musikkanal, kamera, internetudbyder og så videre i én og samme genstand, og det er bare fedt at kunne tænde for musikken, når du står nede i fitnesscentret, skrive aftaler ind i kalenderen i det samme øjeblik, som de bliver lavet og finde børnenes yndlingsprogram på Ramasjang, når I skal køre langt på ferie. Når nu din iPhone kan underholde dig og din familie på så mange forskellige måder, så er det også en rigtig god idé med et par ordentlige høretelefoner, som sikrer den allerbedste lyd.

Hos Coverzone fører vi alt lige fra forskellige høretelefoner til din iPhone, høretelefoner til iPod samt høretelefoner til iPad ‘en, USB-adapter til iPhones og iPads, datakabel og USB-kabel til iPhones samt høretelefoner med fjernbetjening – også til din iPhone. Du finder det hele her på siden, men står du og mangler et bestemt produkt, som du ikke umiddelbart ser på Coverzones hjemmeside, så er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 71 10 01 85 – så finder vi en løsning i fællesskab.

Datakabel, mikro USB-adapter og USB-kabel til iPhone

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos Coverzone selvfølgelig er af den overbevisning, at man aldrig skal gå ned på udstyr. Faktisk vil vi gå så langt til at sige, at jo mere udstyr du har til din iPhone eller iPad jo bedre. Derfor har Coverzone også mange produktsider, hvor du kan gå på oplevelse og finde lige nøjagtig det udstyr og iPhone 7 cover med kortholder, som du har behov for, og som du ønsker dig allermest. Find det sæt høretelefoner eller den USB-adapter til din iPhone eller iPad, som vil gøre din hverdag både nemmere og bedre, så du uden problemer kan skrue højt op for dit yndlingsnummer eller sætte din yndlingsserie på uden at forstyrre andre end dig selv.

Almindelige og trådløse høretelefoner til din iPhone

Da de nyere iPhones ikke har et helt almindeligt jackstik, kom de også med trådløse høretelefoner, men ønsker du alligevel at bruge et sæt almindelige høretelefoner til din iPhone 7, så kan du her på Coverzones hjemmeside købe en USB-adapter, så du nemt kan tilslutte dine høretelefoner med ledning. Ønsker du derimod et par trådløse høretelefoner til din iPhone, så kan Coverzone også sagtens klare det. Har du spørgsmål til vores udvalg af høretelefoner, datakabler, USB-adaptere og USB-kabler til din iPhone og iPad, så må du gerne ringe os op på tlf. 71 10 01 85.