For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Derfor betaler det sig at købe hos Coverzone

Coverzone har et kæmpe udvalg

Vi sætter en ære i at samle et kæmpe udvalg af de bedste produkter på markedet, så du altid har mange varianter og farver at vælge imellem på Coverzone Når som helst og hvor som helst kan du gennemse hele hjemmesiden for de produkter, du er mest optaget af.

Billig levering

Når du først har besluttet dig, vil du naturligvis gerne have dine varer hurtigst muligt. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig dine varer hurtigst og billigst muligt. Du får endda fri fragt ved køb for over 250 kroner, fordi vi gerne vil belønne dig for at samle dine køb hos os.

Kundeservice i top

Du er altid velkommen til at ringe eller maile. Hvis du ikke umiddelbart finder svar på dine spørgsmål på Coverzone, skal du blot kontakte os. Vi sætter en ære i at yde den bedst mulige kundeservice, så du får en god oplevelse med at handle med os. Og forhåbentlig kommer igen.

Konkurrencedygtige priser

Vi har prisgaranti og leverer altid til markedets billigste priser. Hvis du kan dokumentere, at den vare du har købt hos os, sælges billigere i en anden forretning, så mail dokumentationen til os. Vi skal blot have dokumentationen senest 7 dage efter din handel i Coverzone, og så snart vi konstaterer dit retmæssige krav, vil vi refundere differencen.

Nemt at bestille og nemt at returnere

Hvis ikke du har købt hos os før, vil du hurtigt opdage, at det er nemt og bekvemt at bestille dine varer hos os. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med varen eller fortryder købet er det lige så nemt at returnere den. Sådan synes vi nu engang det skal være – nemt og bekvemt.

Nyeste trends på markedet

Vi følger med i mode og trends indenfor alle de produkter, du finder på Coverzone. Du kan finde mærkevarer og specialprodukter, som både er praktiske og let anvendelige – og samtidig pæne, seje og smarte – eller grineren om du vil.

Vi lytter altid til vores kunder

Som kunde har du en særlig plads i vores opmærksomhed. Vi har fokus på dine interesser og lytter gerne til dine spørgsmål og ønsker uanset om det gælder produkterne eller vores service. Vi begejstres af at gøre vores kunder glade.

Underlagt dansk lovgivning for maksimal forbrugertryghed

Som dansk registreret webshop er vi underlagt e-handelslovgivningen, som sikrer dig som kunde. Vi garanterer, at betalingen er sikker, at du får de lovpligtige ordrebekræftelser og oplysninger om fortrydelses- og klageret. Din sikkerhed er et helt naturligt fundament for en god handel på Coverzone.

Ingen ekstra gebyrer

Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer. Du får hvad du betaler for.