For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
    Apple EarPods - In-Ear headset med mikrofon

Apple EarPods - In-Ear headset med mikrofon

  • 249,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Apple EarPods - In-Ear headset med mikrofon

Træt af høretelefoner, som ikke bliver i ørerne? Med dette nye design har Apple udviklet nogle høretelefoner, som sidder endnu bedre i øret end forgængeren. I modsætning til de runde højtalere, som havde tendens til at falde ud af øret, er de nye Apple EarPods formet efter ørets symmetri. Med andre ord bliver de, hvor de skal være. Med dette originale headset undgår du altså at skulle bekymre dig om at miste en eneste tone, mens musikken spiller.

In-Ear headphones bliver ofte kritiseret for at levere en dårlig lydoplevelse. I den nye model har Apple ligeledes forbedret højtalerne, og lægger sig stærkt i feltet af producenter, som forsøger at levere endnu bedre kvalitet i en lille højtaler. Headsettet er designet til at maksimere outputtet af lyd og minimere lydtabet, hvilket resulterer i en bedre musikoplevelse for brugeren.

På ledningen til disse høretelefoner findes desuden en fjernbetjening, som gør det let at styre volumen, skifte sang eller besvare opkald. Vi ved alle sammen, hvor ondt i armen man kan få af at skulle holde telefonen op til øret i længere tid. Med disse hovedtelefoner undgår du at skulle skifte hånd og øre hvert tiende minut. Hvis man taler meget i telefon er det her headset derfor uundværligt, da man kan modtage opkald og samtidig lave noget andet med hænderne.

Sidst men ikke mindst er der også godt nyt til alle os, som lytter til musik mens vi går, cykler eller styrketræner. Disse EarPods skulle efter sigende være mere vand- og svedafvisende end forgængeren. Du behøver altså ikke længere frygte for et dødt headset, hvis det begynder at regne på gåturen hjem - medmindre der selvfølgelig er tale om kraftige regnbyger.

Disse forbedrede høretelefoner blev lanceret tilbage i 2012 sammen med iPhone 5, og er derfor kompatible med alle de nyeste modeller af iPhone, iPad og iPod.

Originalt Apple produkt
Forbedret lydkvalitet
Hvid

Husk at du kan også købe cover til iPhone 6s her.

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.