For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
    Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder

Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder

  • 49,0099,00På lager
Få Gratis Fragt
Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholderEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - hvidEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - pinkEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - guldEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - blå
Produktbeskrivelse

Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder

Her finder du et af markedets mest tidløse iPhone 7 covers med kortholder - så har du pung og mobil samlet ét sted.

Dette etui med indbygget kortholder giver hele din telefon maksimal beskyttelse - din mobil slipper nu for ridser, skrammer, støv og stød.
Vi arbejder hele tiden henimod løsninger, som bidrager til en mere brugervenlig hverdag. Dette simple og flotte cover gør hverdagen lidt nemmere, da du har din telefon og dit kreditkort lige ved hånden!
Du skal ikke længere rode rundt i tasken med håbet om at finde din pengepung, mens køen i supermarkedet vokser sig større bag dig. Slut med at glemme det ene eller det andet, fordi du har tusind ting, du skal huske at have med på farten.

Med dette funktionelle cover skal du kun huske én ting i stedet for to, når du skal ud ad døren. Produktet er designet med sin letvægt og minimalistiske stil for øje - og den fylder minimalt i bukselommen.
Produktet har derudover standerfunktion, som betyder, du kan nyde film og tv-serier med hænderne placeret, hvor end det skulle være -det giver den ultimative bevægelsesfrihed, og du er underholdt, når du er på farten.

Men hvad med lyden? Frygt ej! Du har stadig fri adgang til din telefons mest betydningsfulde porte. Så du plugger blot høretelefonerne i, samtidig med at din mobil er beskyttet mod alverdens skidt og snavs.

iPhone 7 cover med kortholder - gør hverdagen lidt nemmere

Dette enkle, stilfulde iPhone 7 cover med mulighed for opbevaring af visitkort eller lignende er til dig, som nyder at være underholdt på farten, og som ønsker at gøre hverdagen lidt nemmere ved at slå mobil og pung sammen.
Etuiet har plads til et kreditkort, og den beskytter hele din iPhone 7. Et mobilcover er en lille investering, som med garanti betaler sig!

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.