Sort Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder

Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder

  • 49,0099,00På lager
Få Gratis Fragt
Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholderEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - hvidEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - pinkEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - guldEnkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder - blå
Produktbeskrivelse

Enkel og klassisk iPhone 7/8 cover med kortholder

Her finder du et af markedets mest tidløse iPhone 7 covers med kortholder - så har du pung og mobil samlet ét sted.

Dette etui med indbygget kortholder giver hele din telefon maksimal beskyttelse - din mobil slipper nu for ridser, skrammer, støv og stød.
Vi arbejder hele tiden henimod løsninger, som bidrager til en mere brugervenlig hverdag. Dette simple og flotte cover gør hverdagen lidt nemmere, da du har din telefon og dit kreditkort lige ved hånden!
Du skal ikke længere rode rundt i tasken med håbet om at finde din pengepung, mens køen i supermarkedet vokser sig større bag dig. Slut med at glemme det ene eller det andet, fordi du har tusind ting, du skal huske at have med på farten.

Med dette funktionelle cover skal du kun huske én ting i stedet for to, når du skal ud ad døren. Produktet er designet med sin letvægt og minimalistiske stil for øje - og den fylder minimalt i bukselommen.
Produktet har derudover standerfunktion, som betyder, du kan nyde film og tv-serier med hænderne placeret, hvor end det skulle være -det giver den ultimative bevægelsesfrihed, og du er underholdt, når du er på farten.

Men hvad med lyden? Frygt ej! Du har stadig fri adgang til din telefons mest betydningsfulde porte. Så du plugger blot høretelefonerne i, samtidig med at din mobil er beskyttet mod alverdens skidt og snavs.

iPhone 7 cover med kortholder - gør hverdagen lidt nemmere

Dette enkle, stilfulde iPhone 7 cover med mulighed for opbevaring af visitkort eller lignende er til dig, som nyder at være underholdt på farten, og som ønsker at gøre hverdagen lidt nemmere ved at slå mobil og pung sammen.
Etuiet har plads til et kreditkort, og den beskytter hele din iPhone 7. Et mobilcover er en lille investering, som med garanti betaler sig!

Husk at købe tilbehør