For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Essentials iPhone 8/7 Plus Læder Wallet aftagelig brun

  • 299,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Essentials iPhone 8-7 Plus Læder Wallet er til dig, der leder efter den bedste kvalitet til dit iPhone cover. Coveret med inkluderet kortholder er håndlavet i ægte læder med en høj kvalitetsstandard, der giver dig optimal beskyttelse og passer til både iPhone 7 og 8 Plus-modellerne.

Hvis du er træt af sort og heller ikke er til vilde pangfarver eller anden gøjl på dit mobilcover, så er dette brune læder-etui formentlig et bedre valg for dig. Det brune læder har gjort et stort comeback i både bolig- og modebranchen, og nu kan du også udstråle de helt rette retrovibes med din iPhone i hånden. De fine syninger rundt i kanten giver samtidigt lidt ekstra til den klassiske stil.

Praktisk talt har wallet-coveret tre lommer til de vigtigste betalingskort, og du kan derfor have pung og mobil samlet i én, så du ikke skal slæbe på mere end det højst nødvendige. Front-klappen lukker med magnetlukning, og dertil er wallet-delen er aftagelig, så hvis du skulle have brug for det, kan du tage din Iphone ud af det yderste etui og stadig have det inderste cover siddende på telefonen. På den måde er din smartphone beskyttet, uanset hvordan du føler for at bruge coveret. 

Her er tale om god kvalitet med optimal beskyttelse af din telefon og et flot udseende til en uhørt lav pris.

Farve: Brun.


Fra anden vinkel: Essentials iPhone 8/7 Plus Læder Wallet aftagelig brun
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.