For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Essentials iPhone X læder wallet med aftageligt cover

  • 299,00Udsolgt
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Essentials iPhone X/XS Læder Pung aftagelig brunEssentials iPhone X læder wallet med aftageligt cover
Produktbeskrivelse

Essentials iPhone X læder wallet med aftageligt cover

Essentials wallet cover til iPhone X i ægte læder er uden tvivl et must-have, hvis du vil have et flot og funktionelt cover til din iPhone. 

Vi kan godt forstå, at du sidder og overvejer dette wallet lædercover til din iPhone X. Omslagets enkle, men dog elegante look, er ikke til at overse. Man finder ikke et mere sofistikeret og luksuriøst iPhone X cover til sådan en afsindig lav pris nogen andre steder. Omslaget er lavet i ægte læder, der er nøje udvalgt, og som en unik detalje er der tilført hvide syninger rundt i kanten.

Essentials er kendt for at lave produkter af høj kvalitet med udførligt design og god beskyttelse for øje. Derfor kan du godt regne med, at coveret beskytter din enhed fra top til tå. Med dette lædercover slipper din telefon for grimme brugsspor, men den slipper også for slemme stød og bump, som kan forringe ydeevnen. Omslaget har et ekstra cover i plastik indeni for at opnå den bedste pasform - og når formen er god, er alting godt – eller, din telefon er i hvert fald ekstra godt beskyttet. Det giver dig tilmed mulighed for at tage telefonen ud af wallet-delen uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Du får altså to produkter i ét, når du køber dette mobilcover til din iPhone. Selvom du lader din enhed sidde i lædercoveret, har du stadig adgang til lyd, tænd og sluk, oplader og højtaler m.m., så du behøver praktisk talt ikke at tage coveret af på noget tidspunkt. Læderomslaget har også en åbning til bagkameraet – der er ikke meget ved at tage øjebliksbilleder, hvis øjeblikket går tabt, fordi man skal bakse med at få coveret af, før kameraret kan bruges.
Heller ikke dét behøver du at bekymre dig om.

Dette book-style lædercase kan også mere, end at beskytte din telefon. Med sine tre lommer i frontklappen er det nemlig muligt at have de vigtigste kort ved hånden sammen med telefonen, og du kan derfor med fordel lade pungen blive hjemme, når du skal ud. Essentials wallet cover er som skabt til dig, der gerne vil have et absolut stilrent hylster til din enhed, ønsker et minimalistisk udtryk og som ikke går ned på funktionsdygtighed - og så er det til dig, der ikke ønsker at betale en bondegård for et godt og elegant beskyttelseshylster til din iPhone. 


Du kan finde hele vores spændende sortiment af covers og etuier til iPhone X lige her.


EAN: 5706470082861

Fra anden vinkel: Essentials iPhone X læder wallet med aftageligt cover
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.