iPhone 6 / 6s Læder Etui

59,00 DKK

Udsolgt
iPhone 6s / 6 Løbebælte Taske

149,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage
Beskyttelsestaske - Little Marcel - LMIP6F01- Folio 122

189,00 DKK 299,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage
iPhone 6/6S Moderne Book Cover

69,00 DKK

Lev.tid. 3-5 dage

Her er der rig mulighed for at komplimentere dem berømte Apple telefon elegance med en tilsvarende stilfuld iPhone 6 etui, som samtidigt fungerer som et beskyttelses og værner om din enhed. Da vi udmærket ved at det nogle gange kan være en dyr fornøjelse at eje en Apple enhed har vi bestræbt os på at byde ind med iPhone 6 taske og punge i flere prisklasser, så alle kan være med. For hvis du i god tid sørger for et beskyttelses, skal du fremtidigt ikke ud og spilde dine penge på en reparation som kunne have været undgået.

Selv når du køber telefonen medfølger beskeden; “den finpolerede overflade i sort, er lige så hård som andre Apple produkter. Dog kan den spejlglatte overflade få små ridser ved brug” Derfor opfordrer de deres brugere til at investere i beskyttelse til telefonen, hvis man vil undgå skader.

Det er dog heller ikke et problem. Markedet bugner med forskellige produkter du kan bruge, til at beskytte din nye telefon. Der findes alt fra sports armbånd og mobil tasker, til punge, bæltetasker og etuier. De kommer alle sammen i et væld af forskellige materialer og farver som for eksempel metal, ægte læder og plastik. Og man kan ikke benægte at telefonen bestemt ikke ser mindre godt ud, af at have ligge i en sort iPhone 6 læder taske.

Når du køber et af disse produkter, ender du altså med en telefon der ser smart ud og er holdbar. Du går selvfølgelig ikke på kompromis med telefonens mange funktioner. Det hele er designet til at passer perfekt, med huller og udskæringer til for eksempel kameraet og knapper.

Lædertasker fås i mange forskellige priser og design

Selvfølgelig påvirker de heller ikke telefonens støv- og vandtæthed. Med mindre du har en taske der tilfældigvis passer, har du nok opdaget at et gammel etui model desværre ikke passer til den nye model. Det er selvfølgelig surt hvis du allerede har et sejt læderetui.

Når du nu alligevel skal have et nyt, kan du lige så godt prøve at finde den, der giver dig mest værdi, beskytter din smartphone bedst og selvfølgelig ser bedst ud.

Du kan finde mange af disse produkter her på siden. Her kan du også sammenligne kvalitet og egenskaber ved de forskellige, sammenligne priser og dermed finde lige præcis det etui eller den taske, der bedst dækker dit behov. Du kan finde det hele, hvad end du er mest til funktionalitet, lækkert design eller bare ønsker en glat og rar følelse til din smartphone. Du kan finde mange forskellige typer og mærker.

Når du bruger din mobil så meget, skal den selvfølgelig have det bedste. Du kan for eksempel vælge en sporty beskyttelse fra Adidas. Det velrenomérede sportsmærke giver den et råt og aktivt look. Eller du kan vælge et fra eksempelvis Cerruti 1881. Et klassisk og luksuriøst design, der får den til at fremstå elegant og simpel. Du kan selvfølgelig også vælge den helt grundlæggende beskyttelse, hvis du blot vil have en pung til din mobil. Disse kommer i et stort udvalg af farver, blandt andet sort, rød, blå og mange flere.