For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Etui er altså ikke bare en pyntegenstand til mobil

Mange har måske den opfattelse, at et etui bare er et lille stykke plastik med motiv på. Det kan det også sagtens være, men nu til dags findes der også mange andre forskellige slags.. Det ved man også godt hos Apple, Huawei, Samsung og det er altså ikke for sjov, at der følger en lille seddel med ved købet, hvor der står at overfladen kan få små ridser ved brug. Et etui er altså ikke bare en pyntegenstand, men et produkt med en meget konkret og vigtig funktion, nemlig at beskytte din smartphone.

Her kan du find også
iPhone X etui
Huawei p20 pro etui

Man siger, at hvor der er et behov, er der også et marked. Det må man sandelig sige gør sig gældende for cases, og som køber har du derfor ualmindeligt mange muligheder, når du skal finde den perfekte beskyttelse.

Fra delfiner til gennemsigtige cases – nutidens cases

Vi har intet imod hverken hjerter, stjerner eller delfiner. Faktisk findes der rigtig mange flotte etuier med netop disse motiver. Mange drømmer dog om et mere klassisk look, som ikke ændrer telefonens originale design for meget. Det ved producenterne heldigvis godt, og derfor har de taget det på deres kappe at fremstille produkter, som passer til enhver smag. Der findes både de klassiske designs i sort, grå eller hvid, eller de mere modige med motiver og figurer i pangfarver. Særligt de transparente cases er blevet populære blandt mobil-ejere, da de ikke ændrer radikalt ved udseendet.

Vi har et pænt udvalg af:
Huawei p20 lite cases
iPhone 8 case

Uanset om du er på udkig efter førstnævnte eller sidstnævnte, finder du det her. Vores priser ligger langt under butikspriserne, så vi vil faktisk vove den påstand, at du sagtens kan få råd til at købe dem begge. Så har du lidt at skifte mellem, hvis du alligevel får lyst til lidt ekstra kulør på tilværelsen.