For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Find beskyttelse til din mobiltelefonen på Coverzone

På Coverzone kan du finde lige det silikone-cover, du skal bruge til din nyindkøbte mobil. På den måde holder du den godt beskyttet mange år frem. Vi har tasker, bumpers m.m. for enhver smag, og vi har helt sikkert også noget til dig. Længere nede på siden får du desuden en guide til, hvordan de typiske materialer, der bruges til at fremstille mobilbeskyttelse, opfører sig.

Beskyt din mobiltelefonen

Skader på mobiltelefonen igen? Et beskyttelsescover er din redningsmand. Der findes mange skrækhistorier om, hvordan folk har smadret deres telefon, fordi de ikke havde beskyttet den godt nok. De har måske været lidt for fulde inde i byen, lånt den ud til børnene eller tabt den ud af lommen under cykelturen. Uanset scenariet ender sådan en historie aldrig lykkeligt, for det er virkelig ærgerlige penge at skulle betale - specielt hvis det kunne have været undgået. Det kan det i mange tilfælde med et etui, der er designet til at beskytte telefonen mod hverdagens prøvelser. Der findes mange forskellige typer, så uanset, hvad din undskyldning er for ikke at have et, er vi sikre på, at vi kan få dig overbevist, når du ser vores udvalg.

Hvilket materiale passer til mine behov?

Alle vores produkter er lavet af højeste kvalitet, og derfor er der heller ikke nogle af vores silikone-covers, der er bedre end andre. Langt hen ad vejen handler det ligeså meget om, hvilket design man selv foretrækker. Her får du en lille lynguide til de mest gængse materialer:

Silikone: Er et blødt og smidigt stof, som er yderst slidstærkt. Det kan strækkes og tilpasses efter behov og omslutter derfor altid din telefon helt perfekt. Sidst, men ikke mindst, er det super let at rengøre og vil ofte kunne tåle en tur i opvaskeren på et skåneprogram.
Find silikone-cover til din mobilmodel her.

iPhone Xs silikone cover
iPhone X silikone cover
iPhone 8 silikone cover
iPhone 6s silikone cover

TPU: Dette er en forkortelse for thermoplastic polyuretane, som er en blanding af mange forskellige typer plast. Et TPU cover er yderst slidstærkt, men stadig fleksibelt, da det formes efter telefonen.

PC-plastik: Mange af jer har sikkert allerede stiftet bekendtskab med det klassiske etui af hård plast. Det giver en solid beskyttelse og er desuden let at gøre rent. Med et plastik etui er der ikke så mange dikkedarer – man ved, hvad man får.

Læder: Læder er selvfølgelig et produkt i den mere eksklusive ende. Et klassisk og tidløst materiale, som man aldrig går forkert i byen med. Særligt lædertasker er blevet populære de seneste par år, da de beskytter både front og bag. Hos os finder du os cover med kortholder til iPhone 7.

PU-læder: Med PU-læder får du den lækre læderfølelse, men modsat ægte læder, som kommer fra dyr, bliver PU-læderet primært fremstillet af plastik, der ikke giver sig på samme måde som læderhuder. PU-læder er let at gøre rent, det er slidstærkt og det holder længe – og så er det ofte langt billigere end læder.

Uanset dine præferencer finder du det her, og hvis ikke, så er du altid velkommen til at ringe eller sende din forespørgsel på mail. Husk at vi tilbyder også Huawei p20 lite covers.