For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Finde et smart taske til din mobil

Når du skal finde et smart taske begynder jagten her på siden. Du lader fornuften råde, når du investerer i et etui eller taske til din mobil, og især de store imponerende glasskærme, som findes på nutidens telefoner, stiller større krav til at vi som brugere passer godt på dem. Din mobil fortjener også den bedste beskyttelse, og hos os finder du mobilbeskyttelse i mange forskellige former, farver og materialer.

Beskyt din mobil med cool læder taske

De valg, vi tager definerer, hvem vi er. Har du ikke i sinde at have et etui på din mobil, er det også et aktivt valg. Mange forbrugere elsker det originale og stilede design, som i forvejen flyder i Apples, DNA. Det enkle look, de stilrene farver og det ikoniske æble er features, som de færreste har lyst til at skjule med et cover. Man kan måske mene, at det vil ødelægge telefonens flotte udseende. På sigt er det dog en ærgerlig løsning at undlade mobilbeskyttelsen, for der er vel heller ikke meget smukt over en telefon fyldt med ridser og skrammer, foruden de mange penge, man må ende med at betale for reparationer. I dag findes der heldigvis et hav af forskellige etuier, som hverken kompromitterer telefonens funktioner eller æstetik. Det mener vi er en langt bedre løsning, end at gamble med sin iPhones ve og vel. Hvis du er på udkig efter effektiv beskyttelse, som ikke ændrer udseendet radikalt, kan vi blandt andet anbefale følgende produkter:

Bumper: Denne tynde ramme sættes langs mobilens kanter, og sikrer den derfor mod stød og slag, hvis den fx ligger i en lomme. Hverken for- eller bagside er tildækket, hvilket giver mulighed for altid at benytte telefonen og alle dens funktioner.

iPhone 7 bumper covers

Ultra thin case: Med dette produkt fremstår telefonenen stadig 100% original. Det tynde omslag på 0,8 mm gør hverken din smartphone større eller tungere. Det typisk transparente materiale lægger sig som en beskyttende hinde og er desuden olie- og fedt afvisende.

iPhone X Ultra thin cover

Etui med udsyn til æblet: Hvis du gerne vil fremhæve logoet, anbefaler vi et skjold med et lille rundt hul, som indrammer det. For Appel-entusiasten er dette et fremragende valg.

iPhone Xs etui
iPhone 8 etui
iPhone 8 plus taske

Vælger du en af disse løsninger, vil vi desuden anbefale skærmbeskyttelse. Da ingen af ovenstående muligheder dækker frontskærmen er den stadig udsat, og dermed er et solidt panserglas den eneste måde at sikre sig mod uheld på. Det tynde glas er så godt som usynligt og ændrer derfor heller ikke din iPhones udseende.