Fint og funktionelt iPhone 8 Plus cover med kortholder - Sort

Fint og funktionelt iPhone 8 Plus cover med kortholder

  • 99,00På Lager
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Fint og funktionelt iPhone 8 Plus cover med kortholder

Et cover med kortholder bliver hurtig din iPhone 8 Plus' bedste ven, fordi den beskytter hele telefonen mod slag, stød og ridser. Her får du god beskyttelse uden for mange dikkedarer – der er hverken fokuseret på sirlige mønstre eller en masse lommer og rum, derimod er der lagt energi i at skabe det perfekte, funktionelle mobilcover med plads til et betalingskort, en krøllet halvtredser, eller hvad du ellers plejer at have flydende i lommen.

Med et godt og simpelt håndværk er der lagt vægt på det brugbare, lettilgængelige og et æstetisk tidløst udtryk. Produktet har en lækker magnetlukning, som gør telefonen hurtig tilgængelig. Indgangen til telefonens mest benyttede porte er holdt fri, så du kan beholde coveret på næsten hele tiden.

Mobilhylsteret med kortholder er en af hverdagens sande helte, den giver dig lidt færre ting at huske på, når du skal ud ad døren, og den kombinerer dine mest fundamentale redskaber i hverdagen, til fest og på rejsen – din mobil og dit betalingskort! Produktet bliver også din nye tro følgesvend, fordi den befrier dine hænder. Lyder det for godt til at være sandt? Så hør lige her: Coveret har standfunktion, det betyder, at telefonen kan stå selv, mens dine hænder er frie til at hækle, trille tommelfinger, eller hvad end hjertet begærer.

Denne model er til dig, som ønsker en mere rummelig dag med færre ting i lommerne, og som foretrækker den simple, minimalistiske løsning. Dette produkt er desuden til dig, som er prisbevidst. Vi har holdt det simpelt, rent og enkelt, så du får en fin og holdbar kvalitet til en god pris.

Få lidt mere styr på sagerne i lommen og bestil et mobilcover med kortholder – så har du din nye investering inden for få dage! Se lige også andre iPhone 8 Plus cover med kortholder her.

Husk at købe tilbehør