For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.
    Fint og funktionelt iPhone 8 Plus cover med kortholder

Fint og funktionelt iPhone 8 Plus cover med kortholder

  • 99,00På Lager
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Fint og funktionelt iPhone 8 Plus cover med kortholder

Et cover med kortholder bliver hurtig din iPhone 8 Plus' bedste ven, fordi den beskytter hele telefonen mod slag, stød og ridser. Her får du god beskyttelse uden for mange dikkedarer – der er hverken fokuseret på sirlige mønstre eller en masse lommer og rum, derimod er der lagt energi i at skabe det perfekte, funktionelle mobilcover med plads til et betalingskort, en krøllet halvtredser, eller hvad du ellers plejer at have flydende i lommen.

Med et godt og simpelt håndværk er der lagt vægt på det brugbare, lettilgængelige og et æstetisk tidløst udtryk. Produktet har en lækker magnetlukning, som gør telefonen hurtig tilgængelig. Indgangen til telefonens mest benyttede porte er holdt fri, så du kan beholde coveret på næsten hele tiden.

Mobilhylsteret med kortholder er en af hverdagens sande helte, den giver dig lidt færre ting at huske på, når du skal ud ad døren, og den kombinerer dine mest fundamentale redskaber i hverdagen, til fest og på rejsen – din mobil og dit betalingskort! Produktet bliver også din nye tro følgesvend, fordi den befrier dine hænder. Lyder det for godt til at være sandt? Så hør lige her: Coveret har standfunktion, det betyder, at telefonen kan stå selv, mens dine hænder er frie til at hækle, trille tommelfinger, eller hvad end hjertet begærer.

Denne model er til dig, som ønsker en mere rummelig dag med færre ting i lommerne, og som foretrækker den simple, minimalistiske løsning. Dette produkt er desuden til dig, som er prisbevidst. Vi har holdt det simpelt, rent og enkelt, så du får en fin og holdbar kvalitet til en god pris.

Få lidt mere styr på sagerne i lommen og bestil et mobilcover med kortholder – så har du din nye investering inden for få dage! Se lige også andre iPhone 8 Plus cover med kortholder her.

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.