For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Forlæng din mobil levetid med et cover

Du har sikkert svært ved at huske, hvordan du tidligere kunne overleve uden en smartphone. En undersøgelse har vist, at de mest aktive brugere tjekkede deres telefon hvert 7. minut i gennemsnit. Selv hvis du ikke bruger din mobil ligeså ofte, så tænk på, hvor mange gange du lige tjekker rejseplanen, nyhederne eller de mange forskellige sociale medier i løbet af en dag. Det siger sig selv, at et produkt, der bliver brugt så hyppigt på sigt vil blive slidt. Medmindre du pakker mobilen ind i vat, er sandsynligheden for at den vil blive udsat for stød eller slag også ualmindeligt stor. Der findes dog bedre løsninger end vat til at afhjælpe dette problem – nemlig et cover. Med et cover forlænger du din telefons levetid og sørger for at passe godt på det geniale stykke elektronik som din mobil. 

Populære produkter til din mobil:
iPhone X læder cover
Cover med kortholder til iPhone Xs
Silikone cover til iPhone 8
Galaxy S9 læder cover

Her finder du det perfekte case

Har du nogensinde hørt om nogen, der synes det er sjovt at lede efter cases til telefonen? Hos Coverzone lever vi selvfølgelig af at opsnuse de bedste af slagsen til jer, men vi kan godt forstå, hvis nogen mener, at tiden kunne bruges bedre. Det behøver dog behøver hverken at være en kedelig eller dyrt, at finde det rette hylster til din tro følgesvend. Vi har allerede gjort forarbejdet for dig og udvalgt de produkter, som giver maksimal beskyttelse og fuld adgang til alle telefonens funktioner. Det betyder, at det eneste, du skal bekymre dig om, er designet.

Her har du mulighed for virkelig at sætte et unikt præg på din telefon ved at vælge mellem de mange forskellige materialer, motiver, farver og mærker.  Drømmer du om et mere diskret udseende, så tilbyder vi også ensfarvede og transparente etuier. Uanset hvad du måtte have af ønsker til dit nye mobil, får du det opfyldt det her på siden.