For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Galaxy A8 2018 Covers, Tasker & Etuier

Køb dit Samsung Galaxy A8 2018 cover her! Hos Coverzone kan du få et cover til Samsung Galaxy A8 2018. Fra Samsung Galaxy A8 2018 flip cover og back cover til Samsung Galaxy A8 2018 clear view cover – vi har mange forskellige etuier, som kan bruges til at beskytte din smartphone. Her på siden kan du udforske og læse om de forskellige varianter, og finde det case som bedst matcher dine ønsker og behov.

Hvad er en Samsung Galaxy A8 2018?

Samsung Galaxy A8 2018 er til dem som ikke ønsker, at betale dyre domme for en Samsung smartphone. Denne smartphone er lavet af glas. Bagsiden af den har kurvende kanter, som gør den lækker at holde på, men forsiden er primært flad. Den har et mere simpelt finish end de fleste af dens rivaler på markedet. Glasset bagpå er derfor mere almindeligt og let, i stedet for dynamisk og avanceret. Denne enhed er uden tvivl lavet virkelig godt. Som de fleste andre glas telefoner, så hænger de to glasplader sammen, ved hjælp af et fylde lavet af aluminium. Samsung har holdt den simpel og smagfuld.

A8 2018 er en af de mest vandtætte og vandafvisende smartphones på markedet. Du kan tabe den i vand med op til 1.5 meters dybde og efterlade den i 30 minutter, uden at der forsages nogen form for skade. Og nu tænker du sikkert ”Hvad skal jeg bruge det til? Jeg har ikke tænkt mig at kaste den ned i en sø” og nej, selvfølgelig har du ikke det. MEN det der gør denne egenskab interessant og væsentlig at fortælle, er at telefonen er designet til at kunne håndtere regn og andet vådt vejr. Hvis du er frilufts-typen, som tit befinder dig ude i naturen, så er dette noget for dig.

Beskyt din Samsung Galaxy A8 2018

Der hvor Samsung Galaxy A8 2018 står rigtig stærkt, er med dens OLED paneler, som Samsung selv fremstiller. Den største fordel med disse paneler, er farvemætning. Hvis du ønsker en meget dyb, lys og rig farve i dine billeder og videoer, eller generelt bare i telefonen, så kan du ikke finde bedre smartphones inden for denne prisklasse, end Samsung Galaxy A8 2018.

Den har selvfølgelig mindre fejl, men det er stadig en af de bedste skærme, som du kan få på markedet. Når telefonen er på standby, vil OLED skærmen stadig vise tid, dato, batteriniveau og få notifikations-ikoner på skærmen.
Det ville en LCD telefon bruge større mængder af strøm på, at vise. Det gør Galaxy A8 ikke. I den, er det kun de oplyste dele, som bruger strøm. Derudover er kameraet af høj kvalitet og tager super gode billeder og videoer. Så samlet set er Samsung Galaxy A8 2018 en rigtig god investering og vi kan godt forstå, hvorfor du har valgt at investere i den.

Selvom at du har valgt at købe en lidt billigere Samsung smartphone, er det jo ikke ensbetydende med, at den har været virkelig billig, og derfor skal du selvfølgelig også passe ordentligt på den. Det kan du gøre ved at købe forskelligt slags tilbehør, som beskytter din telefon hele vejen rundt. Hos Coverzone har vi et bredt udvalg af mobilcovers til Samsung Galaxy A8 2018 i TPU, silikone, flip cover, med kortholder og i læder. Du kan også få panserglas til Samsung Galaxy A8 2018, i kurvet glas, så displayet beskyttes, fra kant til kant. Derudover har vi også andet mobiltilbehør til A8'eren. For eksempel har vi opladere og adapters, samt kabler til din Samsung. Hvis du bliver her på siden, vil vi så vidt mulige være dig behjælpelig med, at finde den helt rigtige form for beskyttelse til din Samsung Galaxy A8 2018.