For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Galaxy Note 8 Covers

På denne side finder du covers til Samsung Galaxy Note 8. Cover til Samsung Galaxy Note 8 i TPU, silikone, læder, plastik eller PU, er et must-have, da Note 8 er en stor og følsom smartphone, som er lavet af hærdet glas. Se hele udvalget af covers og etuier her på siden – vi er sikre på at du nok skal finde et cover, som matcher dig og dine behov.

Samsung Galaxy Note 8 Covers

Selv i 2018, forbliver Galaxy Note 8 den største genfortolkning af Samsung's bedste smartphones inden for produktivitet, og mere en rigelig til at rette de store fejl som der var i Note 7. Grundet dens størrelse vil den ikke længere betegnes som en smartphone, men mere en phablet. En phablet er en slags smartphone, der har en skærm der fylder mellem 5,0 og 6,9 engelske tomme. Phablets er lavet, for at erstatte behovet for både at have en smartphone og en computer, da man har kombineret egenskaberne og funktionaliteten, i begge slags enheder, i én og samme enhed. Derfor kan man kalde en phablet for en slags hybrid enhed. Selve ordet ”phablet” er, som du nok har regnet ud, en sammentrækning af ordene ”phone” og ”tablet”.

Det som adskiller Note 8 fra de andre modeller i Note-serien, er den smarte S Pen stylus – En lille pen, typisk lavet af hårdt plast, der bruges som skrive- og pegepen på forskellige elektroniske enheder, samt det store ”Infinity Display” på ca. 16 cm, som ikke øger telefonens størrelse for meget. Telefonen fungerer som et stort, grænseløst kanvas, til vigtige håndskrevne noter og dine mesterværks kruseduller. Mange af Note 8's fans værdsætter den nye S Pen stylus' funktionalitet og mere firkantede form.

Kraftfuldt Cover til Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 er den mest kraftfulde Samsung telefon som har en stylus pen, til dato. Den har to avancerede kameraer bagpå, virkelig flot display og er, generelt, en strømlinet multi-tasking telefon. Note 8 er en phablet, som er meget imponerende, men også stor og tung. Den er 9mm højere end tidligere fremstillet Note-telefoner og vejer hele 195g. Dog betyder størrelsen ikke noget, hvis man fysisk kan overskue at strække fingrene lidt hen over skærmen. Derudover er den vandtæt i op til 1,5m dybde i 30 minutter. Selvom det teknisk set er Samsungs bedste telefon, er det jo ikke ensbetydende med at den er for alle. For det første, skal du bruge to hænder for at styre den og for det andet, bliver du nødt til at investere i et Note 8 cover, for at kunne holde på dette store glasmonstrum.

Hos Coverzone har vi heldigvis et stort, flot og bredt udvalg af telefonbeskyttelse til din Samsung Galaxy Note 8. For at give dig et bedre indblik i, hvilken slags beskyttelse du kan få til din smarte phablet, har vi her lavet en oversigt over de forskellige etuier og skærmbeskyttelse, som vi sælger her på siden.

Samsung Galaxy Note 8 covers
Vi har på Coverzone, som sagt, et bredt udvalg covers til din Samsung. Materialerne varierer mellem at være hårdt plast, som lever op til militære standarder, når det kommer til modstandsdygtighed, til blød silikone, som let beskytter telefonen og som er nemt at sætte på. Derudover har vi covers i læder, TPU, PU, og med eller uden kortholder.

Samsung Galaxy Note 8 tasker
Tablettasker er også en mulighed, i forhold til at beskytte din Samsung Galaxy Note 8. Da denne phablet er stor og lavet er glas, er det en god idé, at have en taske til den, som beskytter den, når man er på farten. For eksempel, har vi, her på shoppen, en taske i nylon fra Cerruti som er designet præcist efter enhedens størrelse, for at give den bedst mulige og tætte beskyttelse. Det smarte ved tablettasker, er at det fungerer ligesom en almindelig taske, hvor der er plads til andre ting, såsom madpakken, kabler, arbejdsartikler m.m.

Samsung Galaxy Note 8 hylster/sleeve
Sleeve eller hylster til Note 8 er en let og elegant løsning til, at beskytte din Samsung. Et sleeve er en slags tætsiddende lomme, som du kan bære din smartphone i. Det fylder ikke meget i tasken og beskytter din telefon hele vejen rundt.

Samsung Galaxy Note 8 beskyttelsesglas
På Coverzone.dk har vi et udbud af forskellige beskyttelsesglas til din Note, men også til tablets og phablets. For eksempel har vi Curved Display Safety Glass fra Artwizz, som er et beskyttelsesglas til displayet på din Note 8. Det er beskyttelse som dækker hele skærmen, også de kurvede kanter, mod ridser og brækage. Kombinationen af højteknologiske, kvalitetsmaterialer gør dette panserglas til et innovativt beskyttelsestilbehør til din mobile enhed. Takket være det hærdede glas, påvirkes telefonens normale styring ikke, og hvis at beskyttelsesglasset nu skulle ødelægges, så fjernes dette bare fra telefonen, og telefonens oprindelige glas, vil slet ikke være påvirket.

Andet tilbehør til Samsung Galaxy Note 8
Udover at have covers, beskyttelsesglas, tasker mm. Har vi også andet tilbehør til Samsung Galaxy Note 8 her på shoppen. Vi udbyder for eksempel en original tilbehørskasse med tilbehør til din phablet fra Samsung. I denne kasse får du en obevaringsæske, et slipcase, en simkorts-nøgleåbner, headset, Essentials USB oplader, Samsung AFC Wireless Charger, magnetiske bilholder, Stereo Høretelefoner fra Puro, Micro USB oplader til Samsung, rejsebatteri med micro usb og sugekop mobilholder til bilen, USB til USB Type C kabel, quick start guide på flere sprog, introduktioner, og garantikort. Med andre ord, så er det en virkelig start-up pakke til når du har købt en Samsung Galaxy Note 8.

Derudover har vi notebook kabellåse, som gør det muligt for dig, at sikre din notebook imod at blive stjålet. En kabellås fungerer på den måde, at du vikler kablet rundt om et bordben, et rør el.lign. og derefter i låsehullet på din enhed. Disse låse fås med kodelåse og 2 nøgler til. Du finder dem under tilbehør til Samsung på shoppen. Under tilbehør til Samsung vil du også have mulighed for at finde en original Samsung Touch Pen. Med en touch pen kan du helt selv lave dine egne Emojis eller håndskrive en besked på et billede eller sende en hilsen. Den kan både bruges til at skrive med, men også til at slette med – som et viskelæder. Altså super praktisk at have liggende på kontoret, hvis du skulle have glemt den stylus som medfølger, når du køber Samsung Galaxy Note 8.

Ovenstående tilbehør er bare lidt at det tilbehør, som sælges på Coverzone. Så hvis du ønsker at passe godt på din flotte Samsung Galaxy Note 8, skal du blive er på shoppen og udforske alle de muligheder du har, for at gøre det på bedst mulig vis, efter dit helt personlige behov. På Coverzone får du nemlig; billigt mobiltilbehør, billige covers og billig fragt oveni.