For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Galaxy Note 9 Covers, Tasker og Etuier

Står du og mangler et cover til Samsung Galaxy Note 9? Covers til Note 9 i silikone, læder, TPU eller plast kan du finde her på Coverzone.dk. Du finder, her på siden, et sortiment af covers, tasker og sleeves i forskellige materialer.

Samsung Galaxy Note 9 er en af de bedste

Nogle af fordelene ved Note 9 er, at batteriet holder hele dagen, den har et fantastisk, stort display, inkluderer en stylus pen, og en masse smarte egenskaber. Ved første øjekast ligner det ikke, at der er sket mange ændringer fra den tidligere model i Note-serien, Samsung Galaxy Note 8, men det er der dog. Designet og udseendet på Note 9 ligner næsten Note 8, ned til mindste detalje - dette skal dog ikke ses som en negativ ting. De kurvede kanter og metallet som er implementeret gør, at den føles meget moderne. Der er mange telefoner som efterfølgende har efterlignet dette design, men mange af disse telefoner, føles stadig ikke som nogle telefoner, med så god konstruktion eller perfekt finish. Selvom glasset stadig tiltrækker meget fedt og snavs, og telefonen er så stor og følsom, at man konstant er bange for at tabe den, så er den stadig værd at investere i.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen gør telefonen mere eftertragtet. Konkurrenterne kan ikke følge med, når det kommer til den Wacom-styret stylus som følger med den attraktive Samsung Galaxy Note 9. Den benytter nu bluetooth og kommer i flere forskellige farver. For eksempel, kommer den Havblå Note 9 med en gul S Pen, mens den sorte og lavendel farvede kommer med matchende S Pens. Når den bruges, er pennen flydende, glat og super lydhør. Der er næsten ingen forsinkelse, når du skriver og så er telefonen bygget med en fantastisk egenskab, som kaldes ”palm-rejection software” - altså håndflade-afvisende software, som gør at du kan skrive helt normalt og naturligt, uden at komme til at tegne over de andre dele af displayet.

Ved at have bluetooth i pennen, kan du vælge funktioner med pennen, når den er et stykke væk fra enheden. For eksempel kan du bruge den som lukkeknap, når du tager selfies, eller bruge den til at skifte nummer, når du hører musik. En af de mere tiltalende egenskaber ved stylus pennen er, at du kan tage noter direkte på telefonen, selvom displayet er slukket. Når du så sætter pennen tilbage i telefonen, gemmes noten helt automatisk. Rigtig smart og brugbart. Selvom Samsung Galaxy Note 9 ikke er det første slags håndsæt, som er udkommet med den's slags specifikationer, er de stadig nogle af de bedste, som du vil finde på markedet. Normalt er de fleste telefoners ydeevner super hurtige og gode, lige når man har fået den, men i takt med, at man henter flere og flere apps og bruger den til mere og mere, plejer deres ydeevne at falde i hastighed og stabilitet. Dette er dog ikke tilfældet ved Note 9. Den har en blød og glat brugergrænseflade, som reagerer øjeblikkeligt på dine swipes og tryk. Det gør også, at den er god at spille spil på.

Mobiltilbehør til din Samsung Galaxy Note 9

Her på Coverzone finder du et sortiment af forskelligt mobiltilbehør til Samsung Galaxy Note 9. Vi har alt lige fra batterier til mobilholdere til bilen. Derudover har vi også alt slags beskyttelse som din smart-phone kræver.

Din Samsung Galaxy Note 9 er meget følsom, da den er lavet af glas og fordi den har den store størrelse som den har. Som nævnt i ovenstående, tiltrækker glasoverfladen nemt fedtede fingeraftryk og snavs, glasfladen gør også at den er udsat når det kommer til ridser, skrammer, slag og stød. Det er derfor vigtigt, at du beskytter den på bedst mulig vis. Vi ved selvfølgelig, at alt efter hvilket job du har eller hvad du laver i din fritid, så har du nogle forskellige behov, i forhold til, hvordan din telefon skal beskyttes. Derfor prøver vi så vidt muligt, at have et vareudvalg som indeholder forskellige brands, modeller og udstyr. På Coverzone kan du blandt andet finde beskyttelsesglas, som sikrer dit display i, at gå stykker, hvis uheldet skulle være ude. Derudover har vi selvfølgelig covers, tasker og sleeves i forskellige farver, former, størrelser og materialer, så du kan finde den beskyttelse, som passer bedst til dit behov. For eksempel, har vi de vildt populære UAG covers, som er ekstra robuste covers til din Samsung Galaxy Note 9, som alle opfylder militærets 2X-standarder for faldprøver. Monarch-serien af UAG covers, er håndlavede i fjerlet konstruktion. De er lavet af førsteklasses narvlæder med kraftfuld plade i polycarbonat, og hardware i slagfast gummi og legeret metal.

Vi har også det populære view cover til Samsung Galaxy Note 9, som gør det muligt for dig at se dine notifikationer gennem frontlappen på coveret, mens din smartphone stadig er fuldt beskyttet hele vejen rundt. Man kan med dette cover besvare opkald, uden at åbne frontlappen, da det har fuldt ud touch-funktion. Derudover kan frontlappen også bruges som spejl, når displayet er slukket. Den har en standerfunktion, som gør at man kan stille telefonen fra sig når man ser film og videoer, og stadig have en god vinkel. Disse eksempler er bare nogle få eksempler på hvad du kan finde på Coverzone, til din Note 9. Udforsk siden og find den slags mobilbeskyttelse eller mobiltilbehør som passer til dig.