For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Galaxy S6 & S6 Edge cover

Galaxy S6 Cover, Etuier og Tasker

Hvis du vil beskytte din dyrebare Samsung Galaxy S6 & S6 smartphone bedst muligt, så finder du den perfekte løsning hos. Vores webbutik har alt det lækre tilbehør, som du har drømt om. Alt sammen i højeste kvalitet og til markedets bedste priser.

Book Cover til Samsung Galaxy S6

Et book cover giver din Samsung Galaxy S6 optimal beskyttelse, og det smarte design har både kameraåbning, kortholder og indbygget hard-shell, der beskytter mod stød og ridser.

Smart, skræddersyet etui, der fungerer som et tyndt men effektivt beskyttelseslag på din mobil. Gummirammen beskytter telefonens hjørner og skaber et mellemrum mellem skærmen og overfladen, mens resten af coveret beskytter siderne og bagsiden af telefonen.

Selv om det smarte bumper beskytter din mobil effektivt mod stød og skrammer, har du stadig nem adgang til alle mobilens funktioner.

Ultra Slim PC
Super tyndt og stærkt silikone, der beskytter din mobil, mod stød og ridser og giver nem adgang til alle funktioner.

Transparent skærmbeskyttelse
Denne tynde skærmbeskyttelse er nem at montere og kan holde i flere år. Har bl.a. cut-outs til kamera, speaker og home button.

Lækkert tilbehør til din Galaxy S6

Her finder du dit nye tilbehør til Danmarks laveste priser til din Galaxy S6 & S6 Edge. Vi har bl.a. de nyeste og fedeste modeller inden for:

  • Bilopladere
  • Headsets
  • Datakabler

  • Vi hjælper dig med at få mere ud af din Samsung Galaxy S6
    Er du i tvivl om, hvordan du bedst beskytter din mobil - eller vil du blot vide mere om, hvordan du handler på webshop? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.