For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Samsung Galaxy S9 Cover

Hvis du er den lykkelige ejer af en Samsung Galaxy S9, bør du også passe ordentligt på den. Du har lige brugt flere tusinde kroner på en ny mobil, så hvor ærgerligt ville det ikke lige være at tabe den på gulvet indenfor de næste par måneder? Du tænker måske, at denne gang vil du passe bedre på din nye telefon, men realiteten er bare at en ødelagt telefon ikke kræver mere end et øjebliks uopmærksomhed. Prøv at tænk tilbage: Hvornår fik din telefon sidst end skade, og kan du huske hvorfor? Sandsynligvis ikke for den slags sker som regel, når vi lige er distraherede eller uopmærksomme. Derfor kan du ligeså godt tage dine forholdsregler og bestille et Samsung Galaxy S9 cover inden uheldet er ude.

Cover til Galaxy S9 i alle prisklasser

Ligesom i filmen har din smartphone brug for beskytter, som sørger for at den ikke bliver fuldstændig ødelagt. I dette tilfælde er beskytteren et cover. Næsten hver dag vil din Samsung Galaxy S9 blive udsat for slag, stød eller bump. De fleste af gangene vil det måske ikke efterlade synlige mærker, men det er stadig hårdt for din telefon. De gange hvor der rent faktisk efterlades en ridse eller skramme kan blive et stort irritationsmoment for dig som bruger. Ikke nok med at det er irriterende at se på en ramponeret telefon, så er det også med til at nedsætte dens levetid. Der findes mange forskellige typer, men uanset om du vælger et flip-cover, bagcover eller lædercover er der altså tale om en lille investering i det lange løb. Vi har produkter i alle prisklasser, så uanset om du er på udkig efter den billigste løsning eller en mærkevare, finder du det her.

Covers til din Samsung Galaxy S9

Flip cover: Hvis du ønsker at passe ekstra godt på din nye Samsung Galaxy er et flip-cover det perfekte etui til dig. Det beskytter både front og bag på din telefon, og sikrer den derfor effektivt mod slag, stød og ridser. Selvom coveret dækker hele vejen rundt er der altid adgang til alle porte og kamera, så du ikke behøver fjerne det for at lytte til musik, tage billeder eller oplade din telefon. Silikone: Falder materialevalget på silikone får du et blødt cover, som er skræddersyet til din telefon. Det skridsikre materiale forhindrer telefonen i at glide ud af dine hænder og sørger for, at den bliver liggende på glatte overflader. Et silikone omslag er let at rengøre og er derfor det perfekte valg til småbørnsforældre, som ofte oplever at skulle tørre deres telefon af for fedtfingre.

TPU: TPU er et letvægtsmateriale, som består af både plastik og silikone. Det er med til at give et fleksibelt materiale, som yder solid beskyttelse af din telefon. Måske elsker du designet på din Galaxy og har slet ikke lyst til at gemme det væk bagved et cover. Med et gennemsigtigt etui af denne type bevarer du telefonens oprindelige udseende og æstetik uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Lædercover: Et omslag i læder kan tage din telefons udseende til nye dimensioner. Det klassiske materiale er med til at give et stilfuldt og tidsløst look, som aldrig vil gå af mode i en ellers så foranderlig verden. Hos os finder du både almindelige læder cases Galaxy S9 og lædertasker i flere forskellige farver. Et lædercover er en investering, som aldrig går af mode. Se også andre populære produkter til din Galaxy S9, som f.eks: curved panzer glass til S9, magnetisk holder, trådløs opladningsplade, høretelefoner med fjernbetjening og bilholder med en kraftig sugekop.

Vælg det design, som passer til dig

Det er nok ikke helt forkert, hvis vi siger at der findes næsten ligeså mange forskellige covers, som der findes folk med smartphones – og heldigvis for det! Udover dets åbenlyse funktion, som er at beskytte mod skrammer, er et etui også en simpel og billig måde at udtrykke sin stil på. Uanset om du vælger et cover i et råt look eller et fyldt med stjerner, er det med til at fortælle noget om dig. Vælger du et produkt i sort er du sandsynligvis meget modebevidst, mens et gult cover kan indikere, at du er modig. Vi bestræber os på at tilbyde så mange forskellige produkter som muligt i alle regnbuens farver, så du altid kan finde et, der passer til din personlige stil. Alle vores etuier er heldigvis lette at sætte på og pille af, så hvis du pludselig bliver træt af dit nuværende cover, er det intet problem at skifte det. Det eneste der er tilbage at overveje nu, er hvor mange du mon skal have bestilt hjem.