Gennemført iPhone 8/7 cover med kortholder - black

Gennemført iPhone 8/7 cover med kortholder

  • 99,00På lager
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Gennemført iPhone 8 cover med kortholder.

Du mangler et iPhone 8 cover med kortholder, du har nemlig lige investeret i den fantastiske iPhone 8 – en drønlækker mobil, og nu er tiden kommet til det næste vigtige skridt: mobilbeskyttelse (din telefon skal jo gerne holde så længe som muligt).

Forkæl dig selv med dette etui, som fungerer som et optimalt værn mod stød, skidt og ridser. Hele din telefon er beskyttet, samtidig med at du har fuld adgang til mobilens mest anvendte porte. Når du sidder og læser det her, så er du formentlig nået til den erkendelse, at overfyldte, tunge lommer og tætpækkede tasker kan være utrolig irriterende, når du skal have fat i din mobil eller dit betalingskort – nu!

Hvordan kan et mobilcover råde bod på belæssede lommer og proppede tasker, tænker du nok. Dette hylster samler din pung og mobil ét sted, så du altid har dine mest essentielle ejendele lige ved hånden. Lommen bliver lettere, idet du fremover blot behøver at pakke én enkelt genstand – i stedet for to. Desuden har vi skåret alt det unødvendige lir fra, så produktet kommer i en størrelse og vægt, som passer ind i hverdagen.

Her får du et brugbart cover, som hverken går på kompromis med design eller funktionalitet – og så til en skarp pris.

iPhone 8 cover med kortholder – uundværlig i hverdagen og på rejsen

Her får du et mobilcover, som forlænger levetiden på din telefon, og som gør lommen lidt lettere og tasken lidt mindre tætpakket, fordi den forener telefon og kreditkortholder.
Som en ekstra feature, kan du bruge hylsteret som en stander til din mobil – så kan du nemt se film, youtubeklip eller andet i en afslappet position, uden at dine hænder kommer på overarbejde, fordi du slipper for at holde telefonen.

Produktet er en perfekt og praktisk tilføjelse til din hverdag, og den sørger for optimal underholdning, når du pendler og rejser. Du finder også andre typer iPhone 8 cover med kortholder her.

Husk at købe tilbehør