For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.
    Gennemført iPhone 8/7 cover med kortholder

Gennemført iPhone 8/7 cover med kortholder

  • 99,00På lager
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Gennemført iPhone 8 cover med kortholder.

Du mangler et iPhone 8 cover med kortholder, du har nemlig lige investeret i den fantastiske iPhone 8 – en drønlækker mobil, og nu er tiden kommet til det næste vigtige skridt: mobilbeskyttelse (din telefon skal jo gerne holde så længe som muligt).

Forkæl dig selv med dette etui, som fungerer som et optimalt værn mod stød, skidt og ridser. Hele din telefon er beskyttet, samtidig med at du har fuld adgang til mobilens mest anvendte porte. Når du sidder og læser det her, så er du formentlig nået til den erkendelse, at overfyldte, tunge lommer og tætpækkede tasker kan være utrolig irriterende, når du skal have fat i din mobil eller dit betalingskort – nu!

Hvordan kan et mobilcover råde bod på belæssede lommer og proppede tasker, tænker du nok. Dette hylster samler din pung og mobil ét sted, så du altid har dine mest essentielle ejendele lige ved hånden. Lommen bliver lettere, idet du fremover blot behøver at pakke én enkelt genstand – i stedet for to. Desuden har vi skåret alt det unødvendige lir fra, så produktet kommer i en størrelse og vægt, som passer ind i hverdagen.

Her får du et brugbart cover, som hverken går på kompromis med design eller funktionalitet – og så til en skarp pris.

iPhone 8 cover med kortholder – uundværlig i hverdagen og på rejsen

Her får du et mobilcover, som forlænger levetiden på din telefon, og som gør lommen lidt lettere og tasken lidt mindre tætpakket, fordi den forener telefon og kreditkortholder.
Som en ekstra feature, kan du bruge hylsteret som en stander til din mobil – så kan du nemt se film, youtubeklip eller andet i en afslappet position, uden at dine hænder kommer på overarbejde, fordi du slipper for at holde telefonen.

Produktet er en perfekt og praktisk tilføjelse til din hverdag, og den sørger for optimal underholdning, når du pendler og rejser. Du finder også andre typer iPhone 8 cover med kortholder her.

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.