For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

H.C. Andersen of Denmark Covers - Coverzone

H.C. Andersen. Et navn som alle er vokset op med. En forfatter som formåede at lave tryllebindende eventyr og fortællinger til både børn og voksne i over 200 år. Hans historier indeholder pudsige karakterer, gribende handlinger og lang række vigtige moraler. Han formår stadigvæk at være en af Danmarks historiens hovedpersoner, selv efter alle disse år, og det kan vi godt forstå. For at hylde H.C. Andersen og hans fortællinger, har www.coverzone.dk lavet et samarbejde med den anerkendte, danske kunstner, Lone Hedegaard, om at producerer mobilcovers med H.C. Andersen motiver på. Valget om et samarbejde med Lone Hedegaard, bunder i hendes flotte kollektion som netop indebærer H.C. Andersens eventyr.

Lone Hedegaard har været fuldtidskunstner i 10 år og har haft udstillinger i storbyer over hele verden – bl.a. i New York, hvor Lone valgte at skabe og udstille malerier af H.C. Andersens eventyr. Til udstillingen i New York ville hun gerne lave noget som var typisk dansk, da Danmark er et lille land, som de fleste, ifølge hende, har svært ved at placere på verdenskortet. Hun mente, at H.C. Andersen var den rette, at arbejde med, da folk over hele verden kender ham og hans eventyr. Hendes kollektioner har derudover også været at finde i byer som Berlin, Bologna og Montreal, og ikke mindst, i hendes eget galleri og i hendes egen butik i Århus.

Som kunstner, er Lone kendt for at male malerier, som kommer fra glædens sted. Hendes værker er energiske og fyldt med positivitet, som lyser alle omgivelser op. Hun benytter sig af sprudlende farver og utraditionelle teksturer, som f.eks. savsmuld, æggeskaller, planter og andre ting, som hun løbende finder i hendes daglige omgivelser. Hun har en sans for pigmenter, figurer og abstrakte elementer, som hun ofte benytter i hendes fortolkninger af fortællinger og i hendes referencer til popkulturen. Hun elsker at eksperimentere, at omformulere tekster og fortællinger til malerier, og henter inspiration fra alle tænkelige steder.

I samarbejde med Lone Hedegaard har www.coverzone.dk valgt, at trykke Lones værker i H.C. Andersen kollektionen, på mobilcovers, for at lave noget som var anderledes og sjældent set før. Da Hedegaards malerier er så interessante og smukke, samtidig med at de er livlige og glade, mener vi her hos Coverzone.dk at det vil give et frisk pust til de covers som ellers eksisterer på markedet.

Kollektionen af covers tager, som nævnt, udgangspunkt i H.C. Andersens eventyr og hedder ”H.C. Andersen of Denmark”. Motiverne er trykte dele af de større værker, som f.eks. Den Standhaftige Tinsoldat og Klods Hans. De forskellige dele af værkerne giver et nyt udtryk til malerierne og give dit cover så meget mere liv, farve og dybde.


H.C. Andersens Covers H.C. Andersens Covers

Alle covers i denne kollektion er fremstillet af materiale i super høj kvalitet, for at sikre, at din smartphone, udover at se spændende og flot ud, også har den ultimative beskyttelse.

Så, hvis du ønsker et cover som er anderledes og som har en dybde, en historie og en fortælling bag sig, så er disse H.C. Andersen of Denmark covers lige noget for dig.