For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone Høretelefoner

Mange af os bruger vores iPhone høretelefoner hver eneste dag. Når vi taler i telefon, dyrker sport eller på turen hjem fra arbejdet. Det stiller store krav til vores hovedtelefoner til iPhone, som udsættes for slid hver gang vi bruger dem. Er dine nuværende gået i stykker, har du smidt dem væk eller trænger du bare til en nyere model? Uanset årsagen kan du altid finde et par høretelefoner, som passer til dine behov her på siden. Når vi taler om høretelefoner findes der flere hundrede forskellige modeller. Når du skal vælge den rigtige model handler det derfor først og fremmest om at kunne definere dine behov og ønsker. Hvad er vigtigst for dig? Skal de sikre den bedste lydkvalitet, være trådløse eller komme fra et bestemt mærke?

Høretelefoner til dig, som går op i lyden

Hvis du vægter lydkvaliteten højt er et par klassiske hovedtelefoner sandsynligvis det bedste valg for dig. Der findes to typer headphones eller hørebøffer, som de også betegnes som. Den største model kaldes for over-ear og giver lytteren den bedste lydoplevelse. Dette skyldes naturligvis at driveren i disse er de største, hvilket er med til at give en dybere og klarere bas. Den anden type kaldes for on-ear. I modsætning til over-ears, som omslutter hele øret, dækker denne model kun til ydersiden af øret. On-ears er altså den lidt mindre udgave, men som stadig sikrer en kvalitetsoplevelse på lydfronten. Grundet størrelsen er der nemlig også plads til relativt store drivere i denne type høretelefoner. Dette er derfor den perfekte løsning til dig, som ønsker at nyde tonerne af god musik, men samtidig ønsker mindre hovedtelefoner. I den mindste ende finder vi in-ears eller earbuds, som er den type der sidder inde i øret. De fleste af os ejer sådan et sæt, da de som regel følger med ved købet af en smartphone. Den største fordel ved denne type er klart, at de er diskrete og fylder minimalt. Det gør det muligt at have dem i ørerne stort set uden folk bemærker det, og de nemmere at transportere i tasken eller lommen. Selvom lydoplevelsen ikke er på helt samme niveau som de andre modeller, tilbyder denne type høretelefoner alligevel en solid kvalitet, som er ganske udmærket på turen til og fra arbejdet.

Til dig, som er bekymrer dig om designet.

Selvom lyden selvfølgelig er alfa og omega, kan vi ikke komme uden om, at design også er en vigtig faktor for mange. Det design vi vælger, det mærke vi vælger, og den farve vi vælger er med til at sende et signal til omverdenen om, hvem vi er som person. Hvis man bruger sine høretelefoner hver eneste dag er det jo nærmest en del af ens påklædning, og så er det selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvordan de ser ud. Mange har et favoritmærke, og i Danmark er vi særligt glade for Apple. Hos os kan du derfor både købe originale Apple høretelefoner samt tredjeparts. Vi ved, at prisen sikkert spiller en vigtig rolle for dig, så hos os kan du finde hovedtelefoner, som passer til enhver pengepung. Du finder også mange andre kendte mærker såsom Beats by Dree og Jabra her, så uanset dine præferencer skulle det være muligt at finde dine næste høretelefoner her på siden.

Til dig, som vil have hænderne fri

Hvis du allerede er den heldige ejer af et sæt høretelefoner, har du sikkert også undret dig over, hvordan det overhovedet er fysisk muligt, at der kan komme så mange knuder på ledningen efter blot et par timer i tasken. Det er et irritationsmoment, som du enten kan bruge 5-10 minutter på at løse eller ignorere. Før eller siden vil det dog være nødvendigt at vikle alle ”fuglerederne” ud – medmindre du investerer i trådløse høretelefoner. Bluetooth høretelefoner (wireless headphones) er særlig velegnede til sport, da du slipper for at bekymre dig om at ledningen bliver revet ud og musikken stopper. Trådløse hovedtelefoner er nemme at forbinde, og giver dig muligheden for at lægge mobilen gulvet ved siden af dig, mens du kæmper med de sidste armbøjninger. Mange trådløse høretelefoner er desuden vand- og svedafvisende, hvilket vil sige at de snildt kan klare en hård træning eller en cykeltur i let regn. Skal du imidlertid ud og svømme skal du dog gå efter waterproof headphones, som er decideret vandtætte og ikke kun vandafvisende. Vi tilbyder også billige beskyttelsecovers til din iPhone X/XS med plads til betalingskort.