For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Huawei P20 Covers & Etuier

Mangler du et Huawei P20 cover? Her er det! Du finder billige Huawei P20 covers her på siden og behøver ikke længere at bekymre dig om beskyttelse til din mobil. Selv hvis du har valgt at købe den lidt billigere Huawei P20, frem for den lidt dyrere P20 Pro, så ligger prisen stadig i den høje ende. Når man vælger at investere i en mobil af så høj kvalitet, til sådan en pris, så vil man også gerne passe ordentligt på den og så vidt muligt undgå at sende den til reparation, som også koster penge. Ved at købe et Huawei P20 cover, får du den bedst mulige beskyttelse, som beskytter telefonen mod skrammer, støv og slag. Dette kan være med til at sikre at din telefon lever længere og samtidig holder den i perfekt stand og flot. Lad os guide dig til at finde det helt rigtige Huawei P20 cover, som matcher dine behov.

Vi tilbyder Huawei P20 Cover

Der findes rigtige mange forskellige slags etuier og covers på markedet og du kan hurtigt bruge lang tid på at finde det helt rigtige hylster. Det vil vi gerne gøre nemmere for dig. Derfor kommer der her en oversigt over de forskellige slags etuier vi udbyder til Huawei og hvad deres egenskaber er. Så kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over, hvilket slags cover, som passer bedst til dig og din mobil.

Huawei Smart View Flip Hardcover Original
Med dette stilet flipcover får du et cover, som udover at være flot og veludført, et etui som er fremstillet på PC/PU læder i høj kvalitet. Frontklappen har en semi-transparent effekt, som gør at du nemt og hurtigt kan se notifikationer m.m på din Huawei P20, uden at åbne flipcoveret. Frontklappen har en intelligent informationsskærm, som er lavet på avancerede IML-teknikker og PVD-belægning, der giver en flot visuel effekt. Dette gør også at når frontklappen lukkes i, så slukker skærmen og din mobiltelefon sparer strøm.

Hele etuiet er bygget omkring et hardcover, lavet på hård plast, som du klikker din telefon fast i og dermed sikrer at telefonen sidder sikkert i etuiet. Dette beskytter derfor også bagsiden af din telefon for skader. Den smarte frontklap beskytter mobilens skærm mod skrammer og hårde slag. Der er lavet udskæringer til mobilens indbyggede højtaler og mikrofon, samt stik, knapper og kamera, i toppen og bunden af etuiet, så coveret kan holdes lukket, mens du f.eks. taler i telefon eller oplader den, og dermed fortsat beskytter den mod skader.
Dette cover udbydes både i sort og blå farve.

Puro Huawei P20 Milano EcoLeather Wallet
Dette elegante Huawei P20 læder cover med pung er lavet af blødt, imiteret læder af høj kvalitet. Coveret rummer 3 lommer til kreditkort og 1 stor lomme til sedler. Du får derfor både et mobilcover og en pung med dette etui. Telefonen fastgøres i et platikcover, som sidder fast i læderet indvendig. Frontklappen kan foldes helt om på bagsiden, så telefonen stadig er nem at holde på, når den bruges. Dette etui kan også foldes, så telefonen kan stå op, så det bliver mere behageligt at se film og serier på den, uden at skulle holde mobilen selv. Der er i dette case også lavet udskæringer til både højtaler, mikrofon, kamera, hovedtelefoner og oplader-stik, så telefonen nemt kan benyttes uden at fjerne etuiet.
Fås i sort farve.

Vi sælger i denne kategori samme slags pung, bare hvor det indvendige plastikcover er aftageligt. Denne model er kaldet Puro Huawei P20 Milano EcoLeather Wallet Aftagelig (Detach). Det vil sige, at du har mulighed for at tage læder flipcoveret af og benytte telefonen uden pungen, men stadig i beskyttelse.

Puro Huawei P20 Ice Light Cover
Dette unikke cover er håndlavet med smukke sølvstykker, som giver coveret et løft. Coveret her, er lavet på PC- og TPU-materialer, som gør det let og behageligt at holde på.
Fås i sølv.

Puro Huawei P20 Clear Cover Transparent
Dette gennemsigtige cover fra Puro giver dig et diskret cover, der er fremstillet i modstandsdygtig PC og blødt silikone. Dette cover er til dig som har forelsket sig i Huawei P20's flotte og elegante design, og derfor ikke ønsker at gemme det væk bag en pung, case eller etui.
Hertil har vi et lignende cover fra Puro, som hedder Puro Huawei P20 0.3 Nude Cover. Dette cover er også transparent og giver derfor din telefons design den anerkendelse den fortjener.

Essentials Dual Card Cover til Huawei P20 Pro og Huawei P20 Lite giver dig et godt og funktionelt læder cover. De to covers er lavet af PU-læder, med kortholder på bagsiden, som har 2 rum til kreditkort eller sedler. Det er covers med lækker pasform, som giver rigtig god beskyttelse mod hårde slag og stød. Der hvor de to covers skilles er, at der i coveret til Huawei P20 Lite er et hul i coveret, som matcher designet af telefonen.

Derfor skal du have et mobil cover til Huawei P20

Ifølge anmeldere, er Huawei P20 en af de meste interessante telefoner på markedet. De er især betaget af det unikke Leica Triple-lens kamera. Selvom P20-modellen har fået et dual-kamera, med kun 2 linser, så er billedkvaliteten stadig helt fantastisk. Mobilen er udstyret med AI-teknologi, som gør det muligt for telefonens kamera at indstille sig efter belysning og motiv m.m. Huawei P20 har et batteri som oplades lynhurtigt og som holder en lang batteritid. Den har et vandafvisende ydre, touch-ID og meget mere. Hvor P20 Pro er en telefon i topklasse, er den mere jævne P20-model ikke til at tage fejl af.

I Huawei P20 har fotografering været i centrum. Mobilen har to Leica Summilux linser bagpå og en neural behandlingsenhed indbygget i Kirin chippen, som giver AI (Artificial Intelligence – Kunstig intelligens) kapacitet i kamera app'en. Ifølge Huawei, hjælper AI funktionen i kameraet dig med at blive en bedre fotograf, da den selv vil komme med forslag til de forskellige kameraindstillinger, ud fra hvad telefonen tror du prøver at tage et billede af. Det vil sige, at hvis du vil tage et billede af en hundehvalp, så registrere telefonen at det er en hundehvalp og optimerer herefter indstillingerne, for at kunne tage det bedst mulige billede.

Kameraet har også fået forbedret lyssætning – bl.a. en AI-infunderet version af Super Night Mode, som giver dig mulighed for at tage fantastiske billede om aftnen og natten, uden at skulle bekymre dig om rystelser m.m.

Huawei P20 er uden tvivl også en meget flot og iøjefaldende mobil med et meget flot design. Bagsiden er lavet af hærdet glas, som fås i flere farver. Huawei logoet og andre informationer, såsom producent og modelnummer, er placeret under kameralinsen i landskabs position, som giver et udtryk af at telefonen skal vendes som et ”rigtigt” kamera, når dette skal bruges.

Da Huawei P20 er lavet af det flotte, men meget glatte glas, gør det at telefonen godt kan være ret svær at holde på. Det gør også at der er høj risiko for at telefonen skulle splintres eller gå i stykker, hvis den tabes eller får et stød. Det vil derfor være helt optimalt at blive her på siden og finde et flot og designrigtigt Huawei P20 cover, som kan beskytte din flotte telefon helt optimalt.