For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Huawei P20 Lite Covers – Køb dit nye cover til Huawei her

Huawei P20 Lite blev lanceret i Marts 2018, sammen med resten af P20-serien, og lillesøsteren i denne serie blev Huawei P20 Lite. Den er en simplificeret og mere prisvenlig udgave af de tre P20-modeller. Når det så er sagt, så mener vi, at ligegyldig hvilken slags P20, du vælger at købe, så burde du beskytte denne flotte mobil med et cover. Her på shoppen har vi et bredt sortiment af Huawei P20 Lite covers, som matcher forskellige behov og som giver suveræn beskyttelse til din telefon. Udforsk sortimentet herunder.

Fortsat fine funktioner

Der har været megen fokus på de to top-modeller, P20 og P20 Pro, og derfor fik P20 Lite ikke nær så meget opmærksomhed med på vejen. Men der er alligevel begejstring blandt anmeldere overfor den beskedne Lite. Helt grundlæggende er den en velfungerende telefon til prisen, og prisen er nok den primære grund til, at mange vælger at anskaffe en P20 Lite fremfor de markant dyrere P20 og P20 Pro. Men der må indgås et par kompromisser. P20 Lite har for eksempel ikke fået det højteknologiske Leica-kamera, den har en lidt langsommere processor og er ikke vandafvisende, men ikke desto mindre er den fortsat en formidabel telefon, og der skal ikke herskes tvivl om, at den kan tage tilfredsstillende billeder, og generelt lever op til forventningerne. Skærmen har fortsat flotte farver og sublim skarphed, og batteriet med lynopladning er også at finde hos P20 Lite. Selvom P20 og P20 Pro vurderes at være nogle af de bedste smartphones på markedet, så skal man ikke undervurdere P20 Lite-modellen, men det behøver vi selvfølgelig ikke overbevise dig om, hvis du allerede ligger inde med den.

Huawei P20 Lite er den billigste model i P20-serien. Skærmen fylder cirka 80 procent af telefonen, hvilket er meget imponerende. Den har ansigtsgenkendelsesfunktion og et simpelt design. Designet er ikke specielt originalt, men hvorfor også lave om på noget som virker? Det er et elegant design med runde hjørner og et lille hak i toppen af skærmen, som indebærer frontkamera, højtaler og lyssensor. Den er kompakt, men ikke lille.

Bagsiden er lavet af hærdet, glat glas. Fingeraftrykscanneren er placeret bagpå, sammen med kameraet, som stikker en lille smule ud. Den kommer i fire farver; Sort, blå, pink og platin guld.
Telefonen er meget let at holde på og vejer også kun 145 g, hvilket er lettere end de fleste smartphones.

Huawei P20 Lite har en ret høj opløsning, hvilket giver rigtig flotte og klare farver, som kan manipuleres med i indstillinger. Derudover har den en god lyssensor, som selv tilpasser lyset på skærmen – som set på mange smartphones i dag.

P20 Lite-modellens bagsidekamera har dobbelt-linse, som tager virkelig flotte billeder i klare farver. Det samme gør sig gældende for frontkameraet, som har en 16 mp sensor – hvilket ligger op til at tage en masse gode selfies.

Træt af at bruge mange penge på topklasse smartphones?

Huawei P20 Lite er den billige af P20-modellerne. Telefonen har en langsommere processer i forhold til de andre mobiler i serien, hvilket er en af de ting som du skal være villig til at gå på kompromis med, hvis du ønsker en lidt billigere telefon. Dog minder de forskellige P20-modeller meget om hinanden – funktionsmæssigt og designmæssigt.

P20 Lite's facial reconigtion - ansigtsgenkendelse, som nemt og hurtigt låser din telefon op på bare 800 millisekunder. Den har hurtig opladningstid (FastCharge 2.0) og lader cirka fra 0 til 43 procent på omkring 30 minutter. Den har fuld HD og opløsning og plads til MicroSD-kort.


Find et passende Huawei P20 Lite cover her på shoppen

Hos Coverzone har vi bredt udvalg af covers fra forskellige producenter til din Huawei smartphone. Det har vi fordi vi godt ved, at alt efter hvem du er, så er der forskellige behov som skal imødekommes. Til Huawei P20 Lite har vi lige nu forskellige covers fra mærket Puro.

Puro opstod med et simpelt ønske – at bringe teknologisk tilbehør ind i mode-verdenen. De har altid gået efter at designe tilbehør, som afspejler den italienske stils kvalitet, på bedst mulig vis. Dette med selvfølge i, at følge de nyeste trend og tendenser inden for mode og samtidig beskytte og forbedre dine enheder.

Udsøgt materialekvalitet, stilet design og detaljeorienteret håndværk udmunder i unikt, originalt og yderst karakteristisk teknologisk tilbehør. Deres produkter beklæder teknologi med stil uden at opgive sikkerheden, som skal være i fejfri beskyttelse.

Puro designer cases, etuier og covers til forskellige smartphone brands som Apple, HTC, Lg, Samsung og selvfølgelig Huawei. Vores udvalg af Puro covers til Huawei P20 Lite varierer med alt lige fra bløde silikone covers til covers af miljøbevidst økologisk læder. Vi udbyder alt lige fra gennemsigtige bagsidecovers til multifunktionelle flipcovers med indbygget kreditkortholder eller aftagelige plastikcover.

Alle covers til Huawei P20 Lite er selvfølgelig designet efter mobilens fingeraftrykscanner på bagsiden af telefonen, og forstyrre derfor ikke det daglige brug af mobilen.

Huawei P20 Lite har som nævnt i ovenstående en flot og glat glasflade. Dette gør telefonen meget sårbar overfor skrammer, ridser og hård slag. Selvom den er lavet af hærdet glas, kan dette godt splintre og gå i stykker hvis uheldet skulle ske. Derudover er telefonen heller ikke særlig resistent over for fedtede fingeraftryk, hvilket gør at du skal rense den hele tiden, for at bevare den lækre overflades look. Hvis du ikke ønsker at gemme telefonens flotte design væk – hvilket vi godt kan forstå, så har du også muligheden for at købe et gennemsigtigt cover, som ikke skjuler telefonens smukke detaljer.

Vores mobiltelefoner er gået hen og blevet næsten uundværlige i vores dagligdag, og det er næsten blevet umuligt at gå hjemmefra uden at have den med. Ikke nok med at den sikrer os i at bevare kontakten til vores nærmeste på farten, så giver den os også mulighed for at holde os opdateret på de vigtigste nyheder fra omverdenen, spontant tage et billede af noget smukt eller sjovt på vejen eller sikrer underholdningen i form af film eller musik på turen, og meget andet. Den er stort set i bruge hele tiden og derfor er risikoen for at komme til at skade den stor.

Hvad enten din mobil ligger i den dyre eller billige ende af prisskalaen, så synes vi, at det er vigtigt at beskytte den med det hele rigtige cover. Udforsk Coverzone's flotte sortiment til Huawei P20 Lite her på siden.