For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Huawei P20 Pro Covers - Køb dit nye silikonecover hos os

Har du investeret i den flotte Huawei P20 Pro? Er du bange for at du kommer til at skulle bruge mange penge på reparation af den? Så beskyt den med et flot Huawei P20 Pro cover købt her hos Coverzone!  Det nyeste skud på stammen fra Huawei er, med sin banebrydende kamerateknologi og funklende skærm, et mesterværk uden lige. Huawei P20 Pro har uden tvivl slået benene væk under konkurrenterne, hvilket et utal af positive reaktioner fra anmeldere, brugere og sælgere har vist i løbet af 2018. Hvis du er den heldige ejer af en P20 Pro, bør du også passe godt på den med det rette cover til Huawei P20 Pro. Bagcover til Huawei P20 Pro - Silikone cover til Huawei P20 Pro

Få et Huawei P20 Pro cover

Alle er vildt begejstrede for Huawei P20 Pro, som formår at gøre alle måløse med sit one-of-kind Leica Triple-lens kamera, som bidrager til at skabe nogle af de mest fantastiske fotografier, der til dato er taget med en smartphone. Med Leica i hånden har Huawei formået at placere sig selv godt i feltet blandt digitale kameraer.
De tre sensorer, der tilsammen udgør kameraet, interagerer med hinanden for hvert billede, du tager, så du får mest mulig dybde og skarphed til dine billeder. Integreret AI-teknologi gør det muligt for sensorerne selv at stille ind på motivet, fange lyssætning og meget andet i farten, og du behøver derfor ikke at have en masse viden om fotografering for at tage de bedste billeder – det klarer P20 Pro for dig. Kameramobilen kan også klare 5 x hybrid zoom, så du kan få de mest forbløffende detaljer med uden at gå på kompromis med kvaliteten i billedet. Kameraet kan tilmed indfange selv de hurtigste bevægelser, og med Super Night Mode behøver du ikke at være i besiddelse af en overmenneskelig stabil hånd for at tage gode billeder i lav lyssætning - Leica-kameraet stabiliserer billeder for dig digitalt.

Forbedringer hele vejen rundt
Huawei P20 Pro er, ikke overraskende, en populær telefon på grund af kameraets banebrydende teknologi, men P20 Pro er også optimeret på mange andre områder, og her kan blandt andet nævnes lynhurtig opladning og lang batteritid, et vandafvisende ydre og en utrolig OLED-skærm på 6.1 pixels, der giver brugeren en enestående oplevelse. Derudover har Huawei tilføjet 'True Tone' til skærmen, der justerer hvidbalancen afhængigt af lyset i omgivelserne, hvilket gør det en del mere behageligt for øjnene, og du behøver derfor ikke selv at tænke på at justere lyset på skærmen eller at aktivere nattetilstand og lignende.

Ligesom mange af de andre nye smartphones på markedet netop nu, så har P20 Pro også fået ansigtsgenkendelse, så du let kan låse din telefon op uden at indtaste en kode, og det smarte touch-ID er ligledes integreret på P20 Pro'en, så du har også muligheden for at låse den op med fingeraftryk.

Pas godt på din Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro er en af de første smartphones til at have tredobbelt kameraopstilling, hvilket betyder at dens fotografiske egenskaber er ladet til at udkonkurrere sine stærkeste konkurrenter på et utal af måder. Det er bevist at Huawei P20 Pro tager bedre billedere end konkurrerende telefoner såsom Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note 9, ja selv iPhone XS. Så hvis du er interesseret i Huawei P20 Pro, så er det nok på grund af dens fotografiske evner. Der er tre kameraer bagpå. Mobilen har et fantastisk kamera med mange funktioner såsom Night Mode og Low Light effect. Den har også et meget godt høj-opløsnings 24mp frontkamera til detaljerede selfies og en pålidelig ansigtsgenkendelse til oplåsning af telefonen.

Huawei har virkelig gjort sig umage med den her smartphone. Resultatet er en mobil som er langt mere interessant en andre mobiler på markedet, især hvis du tager kameraets high-end funktioner i brug. Når det kommer til designet, beskrives Huawei P20 Pro bedst med ordet ”skinnende”. Det smukke reflekterende look får virkelig telefonen til at skille sig ud. Mobilen er lavet med to store plader afrundet ”Gorilla Glass” med fylde af metal i siderne. Metallet er aluminium og ligner stål. Dog kan fedtede fingeraftryk hurtigt ses på telefonen, og det lidt hævede kamera opfanger støv ret hurtigt.

Hvis ikke du har en Huawei P20 Pro bør du måske overveje det, og hvis du allerede ejer dette vidunder, så ved du selvfølgelig, hvad vi taler om. Det er ingen hemmelighed, at vi også er svært begejstrede for P20 Pro, og vi forstår, hvor vigtigt det er, at man også har den mest optimale beskyttelse til sådan en kreation. Det er en gennemført telefon, og en gennemført telefon koster penge, og når du nu allerede har været ude og bruge opsparingen for nylig, så går vi næppe ud fra, at du også har lyst til at bruge penge på at få den repareret. Derfor kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at overveje, hvordan du beskytter den bedst mod brud, ridser og støv. Med et Huawei P20 Pro cover forlænger du din telefons levetid og sørger for, at den forbliver pæn og intakt. Vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte silikonecover til din P20 Pro.

Køb cover til din Huawei P20 Pro

Det kan være svært at vælge mellem alle de etuier og Huawei P20 Pro covers, der findes på markedet, og vi synes ikke, at der er nogen grund til, at du skal bruge unødigt mange timer på at finde det perfekte Huawei P20 Pro cover. Derfor finder du et bredt udvalg af etuier her på siden, så du har de bedste forudsætninger for træffe det rigtige valg fra start. Vi har alt fra klassiske bagcovers til bumpers og flipcovers, så uanset om du ønsker at pynte din mobil med et moderigtigt guldcase eller bevare det originale look, finder du en løsning her. Vi har 14 dages returret, så hos os behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt du har taget den helt rigtige beslutning. Du kan nå at fortryde, hvis produktet ikke skulle leve op til dine forventninger, og hvis det skulle ske, at der er fejl på produktet, når du modtager det, har du selvfølgelig også fuld reklamationsret.