For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Huawei P30 Lite Covers, Tasker og Etuier

Her finder du et udvalg af Huawei P30 Lite Covers, tasker og etuier, sådan at du kan finde det bedste cover til Huawei P30 Lite. Covers og etuier kommer i forskellige materialer og med flere forskellige funktioner. Du kan få covers i læder, silikone eller plastik, eller med kortholder eller med en smart magnetring, som gør det nemmere for dig at holde på telefonen. Vi har også TPU-cover eller såkaldte book cases, som dækker hele mobiltelefonen. Der findes mange forskellige slags former for telefonbeskyttelse og vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde ét, som passer til lige netop dig og din stil. Vi har mange billige mobilcovers til P30 Lite, billigt mobiltilbehør og gratis fragt ved 250 Kr.

Cover til Huawei P30 Lite

Hos Coverzone er vi store fans af designet på Huawei P30 Lite. Kanterne er dejligt kurvede og buede, og så er den ikke for stor, og den er rigtig tynd. Den har et rigtig luksuriøst udseende. Selvom designet ikke er ændret fra dens forgænger, føles den stadig nyere og bedre. Den har en 152,9x 72,7 x 7,4 mm skærm, som rummer en meget større del af enhedens front, hvilket ikke gør noget overhovedet. Fingeraftryks-scanneren sidder på bagsiden, for at opretholde formen som OnePlus ønskede at benytte. Da displayet er et af de største salgsargumenter for Huawei P30 Lite, synes vi at det er på sin plads, at gå lidt mere ned i detaljen med det.

Huawei P30 Lite bruger et 1080p optisk AMOLED-panel. Den laveste lysstyrkeindstilling går helt ned til 2.1 nits, hvilket gør skærmen bliver for mørk at bruge udenfor, men det er en god indstilling at have, hvis man for eksempel godt kan lide at læse om aftnen, når det er mørkt. Når det så er sagt, så skal du ikke være nervøs for at bruge din Huawei P30 Lite udenfor. Skærmen er en af de mest kontrastfyldte på markedet og dens maksimale lysstyrke ligger på omkring 415 nits, hvilket er ret gennemsnitligt, men kontrastforholdet til sollys, er der hvor den virkelig skinner igennem.

Nogle funktioner på displayet vil være velkendte, mens andre er blevet opdateret. Skærmen er virkelig god ved øjnene og den giver en virkelig elegant aflæsning af enhver slags meddelelse, som der kommer igennem. En anden funktion som er blevet en af favoritterne, er Læse-Mode. Denne funktion gør skærmen sort/hvid, men med en farvetemperatur, som gør det let at læse e-bøger, apps og hjemmesider. Pas godt på P30 Lite displayet med et cover fra Coverzone.