For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Huawei P30 Pro Covers, Tasker og Etuier

Vi kan godt forstå at du er glad for din Huawei P30 Pro. Det er nemlig en rigtig god telefon, som foruden at være rigtig flot, også har nogle smarte, praktiske og sjove funktioner, som gør det muligt for dig at tilpasse din telefon til dig. Derfor skal du selvfølgelig også passe godt på den og beskytte den, så godt som du kan. Det anbefaler vi, at du gør med Huawei P30 Pro cover fra Coverzone. Vi har her på shoppen et udvalg af forskellige Huawei P30 Pro covers og andet mobiltilbehør til smartphones, for at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det cover, som du lige står og mangler. Foruden billige tasker, etuier og mobilcovers til Huawei P30 Pro, har vi også billigt mobiltilbehør til P30 Pro og billig fragt.

Huawei P30 Pro – Smart telefon med smarte funktioner

Huawei skabte et navn for sig selv med telefoner, og overgik alle forventninger og Huawei P30 Pro er ingen undtagelse. Den er slank, flot og virkelig kraftfuld. Den har en Kirin 980 processer og 8GB RAM for at gøre tingene flydende. Den buede AMOLED skærm er lys og levende, og dobbelt kameraet bagpå tager nogle af de bedste billeder, set på en telefon. Men de bedste ting ved Huawei P30 Pro, har dog intet at gøre med det ydre hardware design. Med et brugerdefineret lag ovenpå Android, får du en virkelig god sorftware-oplevelse. Hjemmeskærmens udseende kan tilpasses efter dit eget behov og der er forskellige slørings-effekter i telefonens indstillinger, som kan bruges til at tage nogle flotte fotos. Derudover kan man justere telefonens genveje på et rigtig detaljeret niveau. Læs med her, for at lære hvilke tricks du kan bruge, for at tilpasse din Huawei P30 Pro, dine behov meget mere. Husk at beskyt din smarte Huawei P30 Pro med et cover.

Forme din Huawei P30 Pro efter dit behov

Her kommer vi med et par tips og tricks, som du kan bruge på din Huawei P30 Pro, for at gøre den mere personlig. Hjemmeskærmen er meget simpelt lavet, men hvis du ønsker at tilpasse den mere efter dit ønske, kan man ændre telefonens standardindstillinger. Prøv at trykke og holde på et af de steder på skærmen, hvor den er tom, i et par sekunder. Så fader centralskærmen ud og der kommer tre knapper frem i bunden; Baggrunde, Widgets og Indstillinger. Den førstnævnte lader dig vælge (eller tilføje nyt) billede fra et galleri med baggrundsbilleder og mønstre, og Widgets lader dig vælge, placere og ændre størrelsen på startskærm Widgets, som er installeret fra Google Play Store. Den tredje knap er dog den mest interessante. I den finder du nemlig genvejsindstillinger, hvor du kan ændre standardindstillinger på f.eks. fra bund til top swipes eller venstrehåndsswipes. Det er også her du finder app-genvejs-galleriet, som tillader dig at ændre ikoner på apps, på din hjemmeskærm, samt ændre kolonne- og ikonstørrelser.

Huawei P30 Pro har, som nævnt i ovenstående, et rigtig godt kamera, med imponerende funktioner. Hvis du åbner kameraprogrammet og trykker på Menu-knappen, i øverste venstre hjørne, viser Huawei P30 Pro forskellige optagefunktioner, som tilbyder dig at lave én-gangs-indstillinger og/eller et konsekvent Pro-mode. Hvis du placerer et emne tæt på kameraet, kan emnet komme i fokus og baggrunden sløres, ved hjælp af Portræt-indstillingen. Hvis lysforholdende ikke er idelle eller hvis motivet er uden for rækkevidde får du en fejlmelding.

Når du mestre de mere grundlæggende kameraindstillinger, kan du gå over til at begå dig med Pro-mode indstillingerne. Her kan du tilpasse indstillingerne som ISO, lukkertid, fokus, hvidbalance og eksponering. Her kan du også aktivere RAW-effect eller RÅ-effekt, som tager billeder i et format, som er mere modtagelige for billedredigeringsprogrammer. Når du laver indstillinger her, kan du bruge ”Preset”-funktionen til at gemme indstillingerne til en anden gang, på en brugerdefineret profil. SÅ smart!