For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Puro iPhone X Icon cover orange

  • 199,00Lev.tid 3-5 dage
Få Gratis Fragt
Puro iPhone X Icon cover blåPuro iPhone X Icon cover rødPuro iPhone X Icon cover grønPuro iPhone X Icon cover gulPuro iPhone X Icon cover orangePuro iPhone X/XS Icon cover pinkPuro iPhone X Icon Cover Sort
Produktbeskrivelse

Orange Puro iPhone X Icon-cover er Puros moderigtige svar på et cover, der kan det hele.

Det ikoniske cover leverer både helgardering af din iPhone med sit bløde silikonemateriale i super lækker kvalitet, og dertil får du et stilfuldt design, der er inspireret af italienske design- og modetrends. Der er virkelig tænkt over designet, og det kan både ses og mærkes! De fuldendte bløder kanter flugter i fuld overensstemmelse med iPhone X'erens karakteristiske former, og coveret sidder i det hele taget perfekt på telefonen uden at blokere for udgange og knapper. Coverets yderside føles blød og behagelig at holde på, og på indersiden har Puro sørget for at lave mikrofiberforing, således at coveret sidder mere sikkert fast på telefonen. Du kan derfor forvente et gedigent greb fra inderst til yderst.

Den perfekte pasform og høje kvalitet betyder også, at du kan lade coveret sidde på telefonen uanset, hvad du skal bruge den til. Der er sørget for perfekte udskæringer til iPhone X's betjeningsfunktioner og du kan tilmed oplade trådløst uden problemer.

Fra anden vinkel: Puro iPhone X Icon cover orange
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.