For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone 4 Covers & Etuier

Din iPhone 4 lever livet farligt. Den er skabt til at blive brugt i alle mulige situationer døgnet rundt, og det kan give en del stød, ridser og skrammer. Men det er der råd for. Her på Coverzone finder du alle de smarte, lækre og effektive løsninger, der kan beskytte den effektivt mod uheld og hård behandling: hardcase, book omslag med kortholder, flotte tasker etc.

Garder din iPhone 4/4s imod ridser

Du finder både den bedste covers og etuier & den bedste pris her på Coverzone.

Vi hjælper din mobil gennem livet uden skrammer
Livet er farligt - ikke mindst for en smartphone som bruges døgnet rundt til alt fra samtaler og underholdning til internet surfing og betaling af bar-regninger. Din iPhone, er klar til at servicere dig 24/7 - så længe du ikke behandler den uforholdsmæssigt groft og ubetænksomt. Og selv da kan den overleve uden skrammer - med lidt hjælp her fra os.

Husk at vi har alt det nyeste og fedeste tilbehør og beskyttelsesudstyr: Unikit iPhone 7 sort læder omslag med kortholder, iPhone 7 bummer ramme, iPhone 6 silicone i TPU, iPhone 8 bæredygtig etuier og tasker specialdesignet til din mobil. Hos os er du altid sikker på at få en god service, hurtig levering og en rigtig skarp pris.

Frit valg mellem alle de nyeste og smarteste løsninger

Kært barn har mange navne, men uanset om du vælger at kalde det bagomslag eller hardcase, så er det en super effektiv løsning, som nemt monteres på bagsiden af din mobil.

Omslag med kortholder
Der er nogle ting, som du næsten altid skal have med dig ud af døren, og med et flot book etui kan du samle det hele på ét sted. I et book etui med kortholder er der plads til selvstændig ting det kan for eksempel være studiekort og buskort mm. sammen med din mobiltelefon. Her finder du også:

iPhone Bilholder
iPhone Skærm glas
Powerbanks