Billige iPhone 5 covers

Det har aldrig været nemmere at beskytte sin telefon med et ganske billigt Apple iPhone 5 cover. Du finder nemt den løsning, du har brug for her. Gå på opdagelse i vores store udvalg af flotte covers til iPhone 5. Og etuier, TPU silikone og mobil tasker. Glæd dig over de lave priser!

Findes der noget mere ærgerligt end når ens elskede telefon bliver skadet? Den er jo totalt umulig at undvære i dagligdagen. Mobil klarer både sociale medier, mails, betalinger, underholdning osv. Den er en del af dig - og din hverdag. Derfor skal den også have den bedst mulige beskyttelse - og den finder du her.

Nu behøver du ikke længere støvsuge hele nettet for de nyeste og smarteste beskyttelses-løsninger, du finder nemlig det hele samlet her hos os. Vi har de skarpeste priser på mange produkter - både etuier og meget mere. Alt sammen skræddersyet i høj kvalitet, så det har en fantastisk pasform.

Her finder du også:
Biloplader og mobilholder
Tilbehør til Apple
Powerbank til din mobil

Beskyt din telefon effektivt mod skader

Her finder du alle de forskellige muligheder, du har for at beskytte din telefon - gå selv på opdagelse i det store udvalg.

Køb cover til iPhone 5, SE, og 5s eller bagomslag

Vi har et stort udvalg af bagomslag i forskellige materialer. Du kan f.eks. få et helt almindeligt sort bag cover til iPhone 5 i termoplast. Bagomslag beskytter telefonens bagside og kommer i mange forskellige varianter og designs. Denne type produkter er helt perfekt, hvis du vil beskytte din telefon, men samtidig stadig vil kunne mærke og se telefonen. Med et omslag får du en god beskyttelse, som ikke vejer eller fylder for meget. Andre typer af produkter kan virke voldsomme og få telefonen til at virke meget større, end den egentlig er. Hvis man ikke vil have ens telefonen til at virke større end den egentlig er, skal man have et simple bagomslag. Når vi har vores telefon med os over alt, bliver den udsat for lidt af hvert på en dag. Telefonen ligger for eksempel ubeskyttet i tasken hos mange personer, og her kan den blive ridset. Med et omslag beskytter du bagsiden af telefonen mod disse ridser.

iPhone 5 flip etui i læder

Hvis du vil have beskyttet både forsiden og bagsiden af telefonen, skal du have fat i et flip etui i læder eller et etui. Her på siden finder du et stort udvalg af disse typer produkter. Du kan f.eks. købe et flot, sort læder etui. Hvorfor ikke både være stilfuld og beskytte telefonen med samme produkt? Mobil etui vil beskytte din smartphone mod ridser og skrammer. Hvis du mere er til flip etuier, finder du lige ledes et stort udvalg af disse her på siden. Du kan f.eks. få et stilfuldt sort bookbook omslag, der beskytter din telefonen både på forsiden og bagsiden. Med dette produkt har du nem adgang til telefonen, når du lige hurtigt skal tjekke den for opkald og beskeder. Etui lukket med magnet, og er således hurtigt og nemt at få op. Læderet beskytter telefonen mod ridser, skrammer og små slag.

Bumper billigt og velkendt mobil tilbehør

Hvis du vil have optimal beskyttelse til din telefon, skal du have et bumper. Disse produkter giver din telefon den ultimative beskyttelse. Hvor andre typer produkter kun beskytter mod ridser og skrammer, beskytter bumper mod slag. Disse produkter er mere solide og vil derfor give en bedre beskyttelse til telefonen, hvis man skulle være så uheldig at tabe telefonen på gulvet. Du kan f.eks. købe et bumper omslag i gennemsigtig plastik med en sort ramme i TPU, der giver den god beskyttelse.

Når du handler her på siden, kan du være sikker på at få leveret et omslag i den bedste kvalitet. Og hvis du køber produkter for over 150 kr. får du tilmed gratis fragt.

Cover med magnet lukning

Med en pung får du ikke bare en fantastisk god måde at beskytte din telefon på, du får også en smart "tegnebog", hvor du kan opbevare dine pengesedler og kreditkort, visitkort o.lign. Den moderne pung er smart i en travl hverdag, som kræver et hurtigt overblik og alt samlet på ét sted. Vi har også denne variant med magnet-lukning. Tegnebogen er faktisk så smart, at den nu er den mest solgte løsning i Danmark - og du kan få din tegnebog i mange forskellige typer.

Hvis du vil beskytte din mobilenhed - og spare masser af penge og ærgrelser - så er dette en pung, du har brug for. Du får en super flot smartphone og undgår samtidig dyre reparationer, og du har stadig nem adgang, så du kan bruge diverse knapper og adgangsporte på mobilen. Se de mange forskellige typer af produkter samt det store udvalg af materialer og farver.

iPhone 5s læder etui
Når du køber et etui i vores sortiment, er du altid sikker på kvaliteten. Vores modeller er fremstillet i godt design og lavet af PU, der sikrer din telefon effektivt imod skader, ridser og skrammer. Ud over den bedst mulige beskyttelse af din mobil får du også en elegant ægte læder taske med et lækkert look. Taskens bløde materiale sikrer desuden maksimal komfort.

Vi har også silikone omslag
Vi har også nogle super lækre silikone og gummi omslag, som er lavet af Termoplastisk Polyurethan, der giver den bedst mulige beskyttelse mod skader og skrammer. Desuden er de stærkt vandafvisende. Du kan vælge mellem en lang række silikoneformer i forskellige mønstre og farver. Køb billige silikone omslag til din mobil i høj kvalitet og spar samtidig penge, når du handler hos os.

Køb glasbeskyttelse til mobil

Hvis du vil opnå maximal beskyttelse, så har du mulighed for at købe skærmfilm eller glas hos os. Skærmbeskyttelse er utrolig nem at montere på din Apple mobil. Du skal blot sørge for at skærmen er 100 procent ren og tør, inden du begynder at påføre skærmbeskyttelsen på din telefon. I alle pakker medfølger en lille skærmbeskyttelsen klud, som du kan bruge i forbindelse med rengøring af skærm. Når glasset er monteret, er det stort set usynligt, og du kan herefter bruge din telefon uden problemer. Du kan altid fjerne eller skifte glasbeskyttelsen, da den nemlig ikke efterlader limrester på skærmen.

Vi ønsker dig god handel her i vores onlinebutik, og hvis du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller vejledning, kontakte os.