For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone 5/5S/SE Covers & Tasker

Det har aldrig været nemmere at beskytte sin mobil med et iPhone 5/5s cover. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte covers til iPhone 5, 5s og SE. Glæd dig over de billige mobilcovers til iPhone 5!

Findes der noget mere ærgerligt end når ens elskede telefon bliver skadet? Den er jo totalt umulig at undvære i dagligdagen. Mobil klarer både sociale medier, mails, betalinger, underholdning osv. Den er en del af dig - og din hverdag. Derfor skal den også have den bedst mulige beskyttelse - og den finder du her. Nu behøver du ikke længere støvsuge hele nettet for de nyeste og smarteste beskyttelses-løsninger, du finder nemlig det hele samlet her hos os. Vi har de skarpeste priser på mange produkter - både etuier og meget mere. Alt sammen skræddersyet i høj kvalitet, så det har en fantastisk pasform.

Her finder du også:
Biloplader og mobilholder
Tilbehør til Apple
Powerbank til din mobil

Beskyt din telefon effektivt mod skader

Her finder du alle de forskellige muligheder, du har for at beskytte din telefon - gå selv på opdagelse i det store udvalg.

Køb cover til iPhone 5, SE, og 5s eller bagomslag

Vi har et stort udvalg af bagomslag i forskellige materialer. Du kan f.eks. få et helt almindeligt sort bag cover til iPhone 5 / 5s. Bagomslag beskytter telefonens bagside og kommer i mange forskellige varianter og designs. Denne type produkter er helt perfekt, hvis du vil beskytte din telefon, men samtidig stadig vil kunne mærke og se telefonen. Med et omslag får du en god beskyttelse, som ikke vejer eller fylder for meget. Andre typer af produkter kan virke voldsomme og få telefonen til at virke meget større, end den egentlig er. Hvis man ikke vil have ens telefonen til at virke større end den egentlig er, skal man have et simple bagomslag. Når vi har vores telefon med os over alt, bliver den udsat for lidt af hvert på en dag. Telefonen ligger for eksempel ubeskyttet i tasken hos mange personer, og her kan den blive ridset. Med et omslag beskytter du bagsiden af telefonen mod disse ridser.

Etuier og Tasker i læder

Hvis du vil have beskyttet både forsiden og bagsiden af telefonen, skal du have fat i et flip etui i læder eller et etui. Her på siden finder du et stort udvalg af disse typer produkter. Du kan f.eks. købe et flot, sort læder etui. Hvorfor ikke både være stilfuld og beskytte telefonen med samme produkt? Mobil etui vil beskytte din smartphone mod ridser og skrammer. Hvis du mere er til flip etuier, finder du lige ledes et stort udvalg af disse her på siden. Du kan f.eks. få et stilfuldt sort bookbook omslag, der beskytter din telefonen både på forsiden og bagsiden. Med dette produkt har du nem adgang til telefonen, når du lige hurtigt skal tjekke den for opkald og beskeder. Etui lukket med magnet, og er således hurtigt og nemt at få op. Læderet beskytter telefonen mod ridser, skrammer og små slag.

Bumper billigt og velkendt mobil tilbehør

Hvis du vil have optimal mobil omslag til din telefon, skal du have et bumper. Disse produkter giver din telefon den ultimative beskyttelse. Hvor andre typer produkter kun beskytter mod ridser og skrammer, beskytter bumper mod slag. Disse produkter er mere solide og vil derfor give en bedre beskyttelse til telefonen, hvis man skulle være så uheldig at tabe telefonen på gulvet. Du kan f.eks. købe et bumper omslag i gennemsigtig plastik med en sort ramme i TPU, der giver den god beskyttelse til mobil.  Når du handler her på siden, kan du være sikker på at få leveret et omslag i den bedste kvalitet. Og hvis du køber produkter for over 150 kr. får du tilmed gratis fragt.

iPhone 5 covers med magnet lukning

Med en pung får du ikke bare en fantastisk god måde at beskytte din telefon på, du får også en smart "tegnebog", hvor du kan opbevare dine pengesedler og kreditkort, visitkort o.lign. Den moderne pung er smart i en travl hverdag, som kræver et hurtigt overblik og alt samlet på ét sted. Vi har også denne variant med magnet-lukning. Tegnebogen er faktisk så smart, at den nu er den mest solgte løsning i Danmark - og du kan få din tegnebog i mange forskellige typer.

Hvis du vil beskytte din mobilenhed - og spare masser af penge og ærgrelser - så er dette en pung, du har brug for. Du får en super flot smartphone og undgår samtidig dyre reparationer, og du har stadig nem adgang, så du kan bruge diverse knapper og adgangsporte på mobilen. Se de mange forskellige typer af produkter samt det store udvalg af materialer og farver.

Læder etui med magnet 

Når du køber et etui i vores sortiment, er du altid sikker på kvaliteten. Vores modeller er fremstillet i godt design og lavet af PU, der sikrer din telefon effektivt imod skader, ridser og skrammer. Ud over den bedst mulige beskyttelse af din mobil får du også en elegant ægte læder taske med et lækkert look. Taskens bløde materiale sikrer desuden maksimal komfort.

Vi har også silikone omslag
Vi har også nogle super lækre silikone-cover tog gummi omslag, som er lavet af Termoplastisk Polyurethan, der giver den bedst mulige beskyttelse mod skader og skrammer. Desuden er de stærkt vandafvisende. Du kan vælge mellem en lang række silikoneformer i forskellige mønstre og farver. Køb billige cover i silikone til din mobil i høj kvalitet og spar samtidig penge, når du handler hos os.

Køb glasbeskyttelse til mobil

Hvis du vil opnå maximal beskyttelse, så har du mulighed for at købe skærmfilm eller glas hos os. Skærmbeskyttelse er utrolig nem at montere på din Apple mobil. Du skal blot sørge for at skærmen er 100 procent ren og tør, inden du begynder at påføre skærmbeskyttelsen på din telefon. I alle pakker medfølger en lille skærmbeskyttelsen klud, som du kan bruge i forbindelse med rengøring af skærm. Når glasset er monteret, er det stort set usynligt, og du kan herefter bruge din telefon uden problemer. Du kan altid fjerne eller skifte glasbeskyttelsen, da den nemlig ikke efterlader limrester på skærmen. I dag er en smartphone ikke bare en telefon, det er en investering, som indeholder lige så mange muligheder som en computer. De fleste mennesker bruger deres smartphones flere gange dagligt til alt lige fra kalenderopdateringer, beskedkorrespondancer og opkald til internetsøgninger, billed- og videooptagelser samt tidsfordriv på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. En smartphone er en lille lomme-computer, som indeholder private data og uvurderlige minder.

Beskyt din SE med etui og panserglas

Derfor bør du også overveje, hvordan du bedst beskytter din smartphone, når du foretager en sådan investering. Spørger du os, synes vi selvfølgelig, at det er en god idé at investere i cover, case eller etui med dertilhørende panserglas. Så har du nemlig valgt den sikkerhed, der skal til, for at din mobilholder længst muligt uden ridser, knust rude eller det, der er værre. Faktum er, at iPhone er en revolutionerende innovation inden for smartphones med mange funktioner. Af samme årsag er det også en af de dyrere smartphones på markedet, og det er endnu en grund til at købe ind af udstyr, som kan beskytte den optimalt. Vi ved, at mange synes, det er besværligt at skulle pakke deres helt nye mobil ind i case og panserglas. Især fordi smartphonen er smuk i sig selv, og hvem har så i grunden lyst til at gemme den væk?

Smart beskyttelse mobil taske til din mobil

Hos Coverzone tilbyder vi dog mange forskellige beskyttelsesmuligheder, og du har mulighed for at finde det case eller etui, som matcher dine ønsker og behov allerbedst. Det skal være en fornøjelse at tage din mobil op ad lommen – selv med etui og panserglas på. Vi har etuier i læder, metal, plastik og silikone - og de fås i alverdens farver, gennemsigtige og med mønstre. Du kan vælge cover med plads til kreditkort, eller med klap, løbearmbånd i nylon, cases i hård og blødere plastik, bagomslag og etui. På denne side har du mulighed for at gå på opdagelse i vores store udvalg af covers og finde det cover, som passer dig. Med et etui fra os er du sikker på at få et omslag af høj kvalitet til fornuftige- og overkommelige priser. Et etui, panserglas eller case kan også være en god gaveidé til en person, som mangler beskyttelse til sin nye mobil. Er du interesseret i at høre mere om ét bestemt produkt eller om mulighederne for at bestille andre produkter hjem, så er du velkommen til at kontakte via email.

Vi ønsker dig god handel her i vores onlinebutik, og hvis du spørgsmål i forbindelse med vores mobilcovers til iPhone 5s eller vejledning, kontakte os.