For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
 • Kundeservice: 71 10 01 95
 • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
 • Fragt kun 19 kr.

iPhone 6 covers og tasker til billige priser

Søger du efter iPhone 6 cover, etui, eller taske som kan beskytte din Apple mobil? Her finder du de bedste og billigste covers til iPhone 6/6s. Vi har også et stort udvalg af flotte iPhone 6 tasker, punge, silikone cover, iPhone 6 bumper. Her finder du også iPhone 6 etuier, og lignende, hvor priserne er særdeles gode. Så behøver du ikke at lede længere. Vi har mange forskellige former for beskyttelse - tag bare en rundtur på vores website. Du kan købe billige iPhone 6 covers her på webshoppen, hvor prisen er rigtig skarp. Vi har et stort sortiment af den nyeste og lækreste beskyttelse - alt sammen af høj kvalitet.

iPhone 6 cover & læder etui

Kan du heller ikke undvære din telefon? Som alle os andre lykkelige Apple ejere opfatter du den sikkert også som meget mere end blot en telefon. Personlighed og telefon går op i en højere enhed. Af samme grund fortjener den også det stærkeste skjold. Især når det kan gøres så smart. Det kan være rigtig svært nogle gange at vælge hvilken type cover til iPhone 6 eller etui ens telefon skal udsmykkes med, men er det er æstetikken som du hælder mest til, kunne en læder omslag faktisk optimere dens udseende. Er et læder etui ikke lige noget for dig, fås vores mobiltasker også i andre materialer, og du kan vælge mellem flere forskellige varianter som for eksempel en praktisk pung til telefon med plads til kreditkort og pengesedler. Eller hvorfor ikke gå hele vejen og anskaffe dig et iPhone 6 cover i læder med kortholder og en smart magnetisk lukning som gør det bekvemt for dig at få adgang til din enhed, samtidig med at du har styr på dine mest essentielle betalings- og medlemskort? Her er der rig mulighed for at komplimentere dem berømte Apple telefon elegance med en tilsvarende stilfuld etui i læder, som samtidigt fungerer som et beskyttelses og værner om din enhed. Da vi udmærket ved at det nogle gange kan være en dyr fornøjelse at eje en Apple enhed har vi bestræbt os på at byde ind med tasker og omslag i flere prisklasser, så alle kan være med. For hvis du i god tid sørger for et beskyttelses, skal du fremtidigt ikke ud og spilde dine penge på en reparation som kunne have været undgået.

Selv når du køber telefonen medfølger beskeden; “den finpolerede overflade i sort, er lige så hård som andre Apple produkter. Dog kan den spejlglatte overflade få små ridser ved brug” Derfor opfordrer de deres brugere til at investere i beskyttelse til telefonen, hvis man vil undgå skader. Det er dog heller ikke et problem. Markedet bugner med forskellige produkter du kan bruge, til at beskytte din nye telefon. Der findes alt fra sports armbånd og mobil tasker, til punge, bæltetasker og etuier. De kommer alle sammen i et væld af forskellige materialer og farver som for eksempel metal, ægte læder og plastik. Og man kan ikke benægte at telefonen bestemt ikke ser mindre godt ud, af at have ligge i en læder taske. Når du køber et af disse produkter, ender du altså med en telefon der ser smart ud og er holdbar. Du går selvfølgelig ikke på kompromis med telefonens mange funktioner. Det hele er designet til at passer perfekt, med huller og udskæringer til for eksempel kameraet og knapper.

Læder tasker og covers til iPhone 6

Selvfølgelig påvirker de heller ikke telefonens støv- og vandtæthed. Med mindre du har en taske der tilfældigvis passer, har du nok opdaget at et gammel etui model desværre ikke passer til den nye model. Det er selvfølgelig surt hvis du allerede har et sejt læder etui til iPhone 6 s.

Når du nu alligevel skal have et nyt, kan du lige så godt prøve at finde den, der giver dig mest værdi, beskytter din smartphone bedst og selvfølgelig ser bedst ud. Du kan finde mange af disse produkter her på siden. Her kan du også sammenligne kvalitet og egenskaber ved de forskellige, sammenligne priser og dermed finde lige præcis det etui eller den taske, der bedst dækker dit behov. Du kan finde det hele, hvad end du er mest til funktionalitet, lækkert design eller bare ønsker en glat og rar følelse til din smartphone. Du kan finde mange forskellige typer og mærker.Når du bruger din mobil så meget, skal den selvfølgelig have det bedste. Du kan for eksempel vælge en sporty beskyttelse fra Adidas. Det velrenomérede sportsmærke giver den et råt og aktivt look. Eller du kan vælge en taske fra eksempelvis Cerruti 1881. Et klassisk og luksuriøst design, der får den til at fremstå elegant og simpel. Du kan selvfølgelig også vælge den helt grundlæggende beskyttelse, hvis du blot vil have en pung til din mobil. Disse kommer i et stort udvalg af farver, blandt andet sort, rød, blå og mange flere.

Gennemsigtigt variant

Nogle produkter materialer egner sig bedre end andre som beskyttelse for din mobil, og oftest afhænger valget af dit nye beskyttelse af dine egne smagspræferencer. Derfor skal dit nye omslag primære funktion være at beskytte din telefon, dog uden at påvirke din brugeroplevelse. Et gennemsigtigt omslag til mobiltelefon er en god måde at skabe balance mellem udseende og beskyttelse til din enhed før uheldet er ude. Hvis du er typen som til enhver tid prioriterer sikkerhed frem for alt andet kunne et håndværker omslag som det også kaldes, være vejen frem. Med andre ord, skyder du penge i et silikone cover kan du roligt tillade dig at være helt bekymringsfri når du bruger din enhed. I dag vil de fleste mennesker kendetegne et køb af en ny smartphone som en investering, da smartphones ikke er billige i indkøb. Jo nyere, smartere, funktionsdygtige og mere komplekse de er, jo dyrere er de at erhverve sig. En iPhone er ingen undtagelser, og da de fleste mennesker også brugere deres smartphones flere gange dagligt til mange forskellige ting, er det vigtigt at vælge netop dén smartphone, som passer bedst til dine behov.

Oplader, case, mobilholder, powerbank og panserglas

Ja – kært barn har mange navne – men fællesnævneren på denne kategoriside og generelt på Coverzones hjemmeside er beskyttelse. Beskyttelse af din mobil og mange andre smartphones, og det er ud fra vores vurdering helt afgørende at vægte mobilbeskyttelse lige så højt som valget af selve smartphonen. Her på siden finder du derfor også et større udvalg af tasker. Cases, etuier, panserglas, magnet mobilholdere, bilopladere, essentials powerbanks og så videre, og vælger du eksempelvis en taske og et panserglas, ja så har du taget dine forholdsregler i et forsøg på at beskytte din telefon bedst muligt. iPhones især kan kategoriseres som den seneste innovation inden for smartphones på markedet, da Apple som udgangspunkt altid er ét skridt foran, banebrydende og influencers inden for den seneste teknologi og udseende. iPhones er derfor også en dyr smartphone, og det er blot endnu en god grund til at indkøbe udstyr, som kan sikre en optimal beskyttelse og samtidig garantere dig et maksimalt udbytte af smartphonens potentiale. Udstyr til din mobil kan komme i mange forskellige afskygninger, hvor noget er langt mere smart end andet. De fleste bryder sig dog ikke om at pakke den nye iPhone ind i panserglas, da det ødelægger dens udseende. Vi er med dig så langt, og vi ved godt, at det ikke er det umiddelbare ønske – dog er valget om at pakke din mobil ind i omslag og premium glas ikke desto mindre et vigtigt valg at træffe. Vi har forsøgt at møde skeptikere på halvvejen, så udvalget er stort, og vores cases, med videre har forskellige udtryk og er producerede i diverse materialer for netop at højne chancen for, at du netop finder det covers, som imødekommer dine ønsker og behov.

Bedste Mobilbeskyttelse

Denne type beskyttelsesform som er uden tvivl det bedste valg hvis du ikke har lyst til at din telefon skal veje meget mere end den allerede gør, eller hvis du ikke ønsker at den skal blive meget større når den har fået et omslag på. Hvis du dertil også går med ringe, eller har for vane at smide din mobil ned i en verfyldt taske uden at tænke over om der ligger noget derinde som kunne påføre den ridser og lignende, så skal din bagomsalg uden tvivl være lavet i hårdt materiale. Husk dog at beskytte din skærm med et beskyttelsesfilm, som du kan læse mere om i det næste afsnit.

Glasbeskyttelse og film

Din touch screen er nok det mest dyrebare ved hele din telefon, hvorfor det er altafgørende at du anskaffer dig en beskyttelsesfilm eller glas før skaden er sket. Et ekstra lag glas på ens skærm gøre underværker. Panserglas styrker din skærm med op til ni gange sin egen styrke. Det betyder, at du med glas slipper for dyre reparationer. Du vil hverken kunne mærke forskel på touch eller se nogle forskelle på dit skærm billede. Glasset er super nemt at påfører igennem det kit der medfølger. Vi anbefaler, at du med glas starter med at tage halvdelen af filmen af og renser løbende, så du undgår støv under glasset. Hvorimod man sagtens kan tage hele filmen af glas, når du har renset skærmen. Vi anbefalet simpelt montering er som følger:

Rens skærmen af med den medfølgende kluden
Tør skærmen over med den medfølgende mikrofiberklud
Fjern filmen og montér gasset

Mange frygter, at panserglas vil gå ind og påvirke funktionen af touch på telefonen. Men grundet en tykkelse på kun 0,3mm vil der derfor ikke være nogen negativ effekt på touch funktionen. Panserglasset er super nemt at monterer – selv, hvis man ikke har prøvet det før.
Det kan næsten være hjerteskærende at smadre sin skærm, og derfor bør man undgå de risici, som man nogle gange i et øjebliks forglemmelse udsætter sin telefon for. Den beskytter ikke blot telefonen mod støv og snavs, men giver dig skærmbeskyttelse som kan forhindre din skærm i at gå i stykker hvis du for eksempel taber din telefon på gulvet.

Book pung

En book pung er en suveræn og effektiv facon at dække telefonen på, da den også kan rumme alle dine personlige kort. Den er udviklet for folk med en hæsblæsende og hektisk arbejdsdag - og du har alt samlet på ét sted. En book pung med magnetlukning er både effektiv at bruge - og lækker at se på. Derfor er det ingen overraskelse, at book omslag er nogle af de meste solgte produkter i Danmark. Du kan selvfølgelig også købe din taske i mange forskellige farver.

Bagsiden af telefonen

Bagsidens omslag yder en optimal beskyttelse af din telefon. Så undgår du dyre reparationer og din smartphone får et flot individuelt look. Det er stadig væk nemt at anvende alle telefonens funktioner. Du kan få dit bagside omslag i mange forskellige materialer og farver her hos os.
Få et bagomslag med god holdbarhed! Hos os finder du et et bredt og moderne sortiment af bagomslag. Vi har billige omslag, i god kvalitet og til fornuftige priser i mange forskellige varianter. Her kan du også købe originale Apple Oplader.


Dette får du, når du køber her hos os online:

 • Slidsstærk og praktisk
 • God kvalite
 • Altid god service

 • Har du har besluttet dig for at anskaffe dig et omslag fordi den lidt for mange gange har været alt for tæt på at komme ud for en uigenkaldelig skade? Føler du at det er på tide at dække dig godt ind med en ordentlig omslag, som beskyttelse før uheldet er ude? Så er vi sikre på, at du her på webshoppen kan få opfyldt alle dine kvalitets- og sikkerhedskrav og købe dig en beskyttelse, som din telefon vil være dig evigt taknemmlig for. Blandt vores mange produkter, som findes i alle afskygninger og faconer, finder du også det yderst eftertragtede sort TPU omslag, som er en af de mest populære typer af dem alle. Giv for eksempel din telefon et fuldt makeover ved at gå efter de mere iøjnefaldende farver, ellers nøjes med en mere afdæmpet variant og indhyl din mobil ind i en transparent udgave.

  TPU silikone omslag

  Det er ikke den store hemmelighed, at en mobil er et dyrt stykke legetøj, og at der ikke skal meget til, før du sidder tilbage med en værdiløs skrotbunke i hånden. Derfor giver det rigtig god mening at beskytte din enhed med det dertil designede din telefon. I disse dage er et TPU omslag en basal nødvendighed for de fleste Apple ejere, og her finder du utallige produkter at vælge imellem. Har du derfor efter nøje overvejelser besluttet dig for, at det lige præcis skal være et plastik omslag kan du nu overveje i hvor lav eller høj grad, du ønsker din enhed beskyttet. For eksempel er en hybrid skjold et godt valg til dem, som ønsker et højt niveau af beskyttelse, da dette produkt kan yde modtand under de fleste, hvis ikke alle, arbejdsmæssige forhold. Et ultra slim silikone omslag, som også findes i en transparent udgave, har til gengæld, samtidigt med at beskytte din enhed, mere til hensigt at være pladsbesparende i tasken eller lommen. Uanset hvilken beskyttelse du ender med at vælge, har de for øvrigt alle sammen den samme elastiske egenskab, som gør, at de bøjer sig efter din telefons naturlige form.

  Hardcases

  Hardcases bliver lavet i mange forskellige materialer. Nogle af de mest populære bagcover er hårdt plastik eller metal. Derudover er der de forskellige overflader, der gøre telefonen lækker at røre ved. Her findes der både glat plastik, børstet metal, skind og meget mere. Det giver sig selv at du ikke får meget bedre kvalitet og beskyttelse, end hvis du vælger metal udgaven. Din telefon bliver en smule tykkere og ligger derfor bedre i hånden, men der er ikke nogen nævneværdig forskel i vægt. Alle modellerne har huller og udskæringer, så du kan komme til de forskellige funktioner som kamera og de forskellige knapper. Her på siden finder du flere forskellige modeller. Der er den traditionelle udgave, der giver dig funktionelt design og imødekommer de mest basale behov til beskyttelse mod skrammer og ridser. I den lidt mere luksuriøse ende finder du mærkevarer som fx Cerruti eller Guess. Cerruti 1881 modellen giver dig både den normale beskyttelse, i og med coveret er lavet af nogle af de bedste materialer, samtidig med at den giver din smartphone stil, elegance og et look du ikke finder alle steder. Vi tilbyder også Puro stereo In-Ear høretelefon og uni. magnetisk firkantet bilholder.

  Guess derimod giver din mobil et råt look med dets metalliske udseende. Den fremstår maskulin men elegant på samme tid, men giver dig selvfølgelig 100% adgang til mobilens funktioner. Her på siden kan du se alle modellerne, læse om de forskellige materialer produkterne er lavet af, sammenligne produkter og selvfølgelig finde lignende produkter. Det gør at du er sikker på at finde lige netop det der bedst imødekommer dit behov. Derefter er det blot at bestille, og varen er på vej til dig. Det bliver ikke meget nemmere.

  Mobiltasker med kortholder

  Skal din telefon have et etui med plads til kreditkort? Udfærdiget i et utrolig flot udseende og produceret i skind, sikrer det din mobil effektivt mod enhver form for belastning. Du får en god beskyttelse til Apple og samtidig et elegant stykke udstyr med et imponerende udseende. Da taskens materiale er blødt, er du også sikret maksimal komfort. Lidt ekstra beskyttelse af dit kostbare udstyr? 

  Læder taske med kortholder til din Apple mobiltelefon

  Læder taske er en af de mest populære typer for den sofistikerede Apple bruger, fordi den oser af ekstravagance og god kvalitet. Farvepaletten efterlader heller ikke meget til fantasien og man kan finde vores læder tasketyper i både de klassiske nedtonede naturfarver, samt de mere vovede funklende pangfarver. Så hvis du og din mobil er blevet enige om at den skal beklædes med en skindtaske, er det vigtigt at du kender den basale forskel på de to typer materialer som de er lavet af. Ved første øjekast er de rent udseendemæssigt forholdsvis identiske, og om det skal være det ene eller det andet type, det afhænger af to ting. På den ene side er ægte skind et naturmateriale, og dette betyder at det ikke alene er slidstærkt, men at det også ældes med ynde for så at sige.

  TPU Silikone beskyttelse til din mobil

  Ønsker du en bedre isolering - så skal du have et TPU beskyttelse af din enhed. Vore lækre modeller er lavet af Termoplastisk Polyurethan - som beskytter mod skader, ridser og skrammer - og som samtidig er stærkt vandafvisende. Du får en enkel og elegant beskyttelse af din mobil, som er designet med henblik på at kunne bruges i alle situationer. Og du kan således få TPU produkter i forskellige mønstre og farver fra øverste hylde - og prisen er yderst rimelig.

  Biltilbehør
  Ud over billige tasker og etuier, finder du også det bedste mobil tilbehør til bilen. Du finder bl.a. bil holder, hvid stereo headset, oplader og USB 2.0 kabel forbinder din iPhone. Bruger du din telefon som vejviser, til opkald eller til underholdning til børnene, mens du kører bil? Vores smarte biltilbehør er til dig, der ønsker at have din telefon med over alt. Sæt vores holder fast til ruden og få perfekt adgang til din telefon, mens du sidder bag rattet.

  Design og Steve Jobs

  I vores webshop finder du således, hvad du har behov for, når vi taler denne form for telefon - og ikke mindst dens unikke design. Omkring design kan man ikke undgå at nævne Apples nu afdøde skaber Steve Jobs. Han forlod universitetet i 1972 og fik aldrig en uddannelse. Og fire år senere påbegyndte han etableringen af Apple. I 1985 tabte han en magtkamp i ledelsen og måtte forlade virksomheden. Steve Jobs blev i 1995 hentet retur og blev direktør. Herefter var virksomheden én stor succes.

  Firmaets værdi som virksomhed er siden 1997 steget med raketfart. Værdien er i dag på flere hundrede milliarder og firmaet anses for at være det mest værdifulde i verden. Det samme gør sig gældende, hvis man ser på virksomheden på et område som varemærkers værdi og genkendelighed. Hele 313 patenter er registreret i Steve Jobs` navn.

  Tænk anderledes

  Virksomhedens enorme succes er skyldes, at produkterne er så forskellige fra konkurrenternes. Af samme årsag var sloganet i flere år også, ”Think Different”. Firmaets telefoner anses da også for at være de mest brugervenlige på markedet. Der er langt færre knapper, lamper og samlinger. Det vil sige at formen er enkel og elegant. Det giver dermed telefonen et eksklusivt præg. Designet er følgelig både minimalistisk og funktionelt. Linjen i designet ændrer sig dog hele tiden. Af samme grund forbliver telefonen nyskabende og aktuel. Designet er dog ikke bare indpakning, men også arbejde, film, musik, film, præsentationer og kommunikation.

  Design er højt prioriteret

  Strategien er simpelthen, at man som forbruger mærker, at der er tænkt over hver eneste detalje, men meningen er alligevel, at indehaveren af telefonen ikke opdager det. Og det er netop dette paradoks, som er kernen i virksomhedens design.
  Det vil således sige, at design ikke bare er en udformning af den ydre indpakning af udviklernes og ingeniørernes tekniske frembringelser, men en opgave på linje med udvikling og markedsføring. Altså en integreret og ligeværdig del af hele innovationsprocessen og udviklingen af nye produkter.

  Innovativt i særklasse

  Telefonens indtog på markedet introducerede form og funktion på en helt ny måde gennem det særlige multi-touch styresystem. Her en telefonens overflade berøringsfølsom på flere punkter på samme tid. Og som de fleste har fundet ud af, så flytter man rundt på de grafiske elementer ved at røre ved dem - og trække dem rundt på skærmen med fingerspidsen. Desuden kan man ved brug af flere fingre og særlige bevægelser zoome ind og ud på tekst og billeder. Og dreje elementerne rundt på skærmen og bladre med fejende berøringer. Denne teknologi er konkurrenterne også begyndt at bruge, men det var Steve Jobs & Co. som var først på banen - og de er stadigvæk langt de bedste på markedet.

  Tag en rundtur

  Det er derfor helt naturligt, hvorfor din telefon er så populær – og hvorfor det er nødvendigt at skulle passe på den. Så tag dig en rundtur i vores webshop og få ro i sindet via et dække. Det har din mobil vitterligt fortjent. God fornøjelse.