iPhone 6 cover

Søger du efter et iPhone 6 cover, som kan beskytte din Apple mobil? Her finder du de bedste og billigste covers til iPhone 6 og cover til iPhone 6 Plus. Vi har også et stort udvalg af flotte tasker, punge, silikone, bumper ramme, etuier, og lignende, hvor priserne er særdeles gode. Så behøver du ikke at lede længere. Vi har mange forskellige former for beskyttelse - tag bare en rundtur på vores website. Du kan købe billige iPhone 6 covers her på webshoppen, hvor prisen er rigtig skarp. Vi har et stort sortiment af den nyeste og lækreste beskyttelse - alt sammen af høj kvalitet.

Kan du heller ikke undvære din telefon? Som alle os andre lykkelige Apple ejere opfatter du den sikkert også som meget mere end blot en telefon. Personlighed og telefon går op i en højere enhed. Af samme grund fortjener den også det stærkeste skjold. Især når det kan gøres så smart.

iPhone 6 cover og læder etui

Det kan være rigtig svært nogle gange at vælge hvilken type cover til iPhone 6 eller etui ens telefon skal udsmykkes med, men er det er æstetikken som du hælder mest til, kunne en læder omslag faktisk optimere dens udseende. Er et læder etui ikke lige noget for dig, fås vores mobiltasker også i andre materialer, og du kan vælge mellem flere forskellige varianter som for eksempel en praktisk pung til telefon med plads til kreditkort og pengesedler. Eller hvorfor ikke gå hele vejen og anskaffe dig et cover i læder med kortholder og en smart magnetisk lukning som gør det bekvemt for dig at få adgang til din enhed, samtidig med at du har styr på dine mest essentielle betalings- og medlemskort?

Gennemsigtigt variant

Nogle produkter materialer egner sig bedre end andre som beskyttelse for din telefon, og oftest afhænger valget af dit nye beskyttelse af dine egne smagspræferencer. Derfor skal dit nye omslag primære funktion være at beskytte din telefon, dog uden at påvirke din brugeroplevelse. Et gennemsigtigt omslag til mobiltelefon er en god måde at skabe balance mellem udseende og beskyttelse til din enhed før uheldet er ude. Hvis du er typen som til enhver tid prioriterer sikkerhed frem for alt andet kunne et håndværker omslag som det også kaldes, være vejen frem. Med andre ord, skyder du penge i en silikone omslag kan du roligt tillade dig at være helt bekymringsfri når du bruger din enhed.

iPhone 6 og 6s bedste bagsidecover beskyttelse

At køb bagsidecover til iPhone 6, er denne type beskyttelsesform som er uden tvivl det bedste valg hvis du ikke har lyst til at din telefon skal veje meget mere end den allerede gør, eller hvis du ikke ønsker at den skal blive meget større når den har fået et omslag på. Hvis du dertil også går med ringe, eller har for vane at smide din mobil ned i en verfyldt taske uden at tænke over om der ligger noget derinde som kunne påføre den ridser og lignende, så skal din bagomsalg uden tvivl være lavet i hårdt materiale. Husk dog at beskytte din skærm med et beskyttelsesfilm, som du kan læse mere om i det næste afsnit.

Glasbeskyttelse og film

Din touch screen er nok det mest dyrebare ved hele din telefon, hvorfor det er altafgørende at du anskaffer dig en beskyttelsesfilm eller glas før skaden er sket.
Et ekstra lag glas på ens skærm gøre underværker.

Panserglas styrker din skærm med op til ni gange sin egen styrke. Det betyder, at du med glas slipper for dyre reparationer. Du vil hverken kunne mærke forskel på touch eller se nogle forskelle på dit skærm billede. Glasset er super nemt at påfører igennem det kit der medfølger. Vi anbefaler, at du med glas starter med at tage halvdelen af filmen af og renser løbende, så du undgår støv under glasset. Hvorimod man sagtens kan tage hele filmen af glas, når du har renset skærmen. Vi anbefalet simpelt montering er som følger:

Rens skærmen af med den medfølgende kluden
Tør skærmen over med den medfølgende mikrofiberklud
Fjern filmen og montér gasset

Mange frygter, at panserglas vil gå ind og påvirke funktionen af touch på telefonen. Men grundet en tykkelse på kun 0,3mm vil der derfor ikke være nogen negativ effekt på touch funktionen. Panserglasset er super nemt at monterer – selv, hvis man ikke har prøvet det før.

Det kan næsten være hjerteskærende at smadre sin skærm, og derfor bør man undgå de risici, som man nogle gange i et øjebliks forglemmelse udsætter sin telefon for. Den beskytter ikke blot telefonen mod støv og snavs, men giver dig skærmbeskyttelse som kan forhindre din skærm i at gå i stykker hvis du for eksempel taber din telefon på gulvet.

Book pung

En book pung er en suveræn og effektiv facon at dække telefonen på, da den også kan rumme alle dine personlige kort. Den er udviklet for folk med en hæsblæsende og hektisk arbejdsdag - og du har alt samlet på ét sted. En book pung med magnetlukning er både effektiv at bruge - og lækker at se på. Derfor er det ingen overraskelse, at book omslag er nogle af de meste solgte produkter i Danmark. Du kan selvfølgelig også købe din taske i mange forskellige farver.

Bagsiden af telefonen

Bagsidens omslag yder en optimal beskyttelse af din telefon. Så undgår du dyre reparationer og din smartphone får et flot individuelt look. Det er stadig væk nemt at anvende alle telefonens funktioner. Du kan få dit bagside omslag i mange forskellige materialer og farver her hos os.

Få et bagomslag med god holdbarhed! Hos os finder du et et bredt og moderne sortiment af bagomslag. Vi har billige omslag, i god kvalitet og til fornuftige priser i mange forskellige varianter.

Dette får du, når du køber her hos os online:

 • Slidsstærk og praktisk
 • God kvalite
 • Altid god service
 • Læder cover med kortholder til iPhone 6

  Skal din telefon have et iPhone 6 cover med plads til kreditkort? Udfærdiget i et utrolig flot udseende og produceret i skind, sikrer det din mobil effektivt mod enhver form for belastning. Du får en god beskyttelse til Apple og samtidig et elegant stykke udstyr med et imponerende udseende. Da taskens materiale er blødt, er du også sikret maksimal komfort. Lidt ekstra beskyttelse af dit kostbare udstyr? Prøv en ægte læder taske.

  Læder taske med kortholder til din Apple mobiltelefon

  Læder taske er en af de mest populære typer for den sofistikerede Apple bruger, fordi den oser af ekstravagance og god kvalitet. Farvepaletten efterlader heller ikke meget til fantasien og man kan finde vores læder taske typer i både de klassiske nedtonede naturfarver, samt de mere vovede funklende pangfarver. Så hvis du og din mobil er blevet enige om at den skal beklædes med en skindtaske, er det vigtigt at du kender den basale forskel på de to typer materialer som de er lavet af. Ved første øjekast er de rent udseendemæssigt forholdsvis identiske, og om det skal være det ene eller det andet type, det afhænger af to ting. På den ene side er ægte skind et naturmateriale, og dette betyder at det ikke alene er slidstærkt, men at det også ældes med ynde for så at sige.

  iPhone 6 TPU cover beskyttelse

  Ønsker du en bedre isolering - så skal du have et iPhone 6 TPU-cover beskyttelse af din enhed. Vore lækre modeller er lavet af Termoplastisk Polyurethan - som beskytter mod skader, ridser og skrammer - og som samtidig er stærkt vandafvisende. Du får en enkel og elegant beskyttelse af din mobil, som er designet med henblik på at kunne bruges i alle situationer. Og du kan således få TPU produkter i forskellige mønstre og farver fra øverste hylde - og prisen er yderst rimelig.

  Biltilbehør
  Ud over billige tasker og etuier, finder du også det bedste mobil tilbehør til bilen. Du finder bl.a. bil holder og oplader. Bruger du din telefon som vejviser, til opkald eller til underholdning til børnene, mens du kører bil? Vores smarte biltilbehør er til dig, der ønsker at have din telefon med over alt. Sæt vores holder fast til ruden og få perfekt adgang til din telefon, mens du sidder bag rattet.

  Design og Steve Jobs

  I vores webshop finder du således, hvad du har behov for, når vi taler denne form for telefon - og ikke mindst dens unikke design. Omkring design kan man ikke undgå at nævne Apples nu afdøde skaber Steve Jobs. Han forlod universitetet i 1972 og fik aldrig en uddannelse. Og fire år senere påbegyndte han etableringen af Apple. I 1985 tabte han en magtkamp i ledelsen og måtte forlade virksomheden. Steve Jobs blev i 1995 hentet retur og blev direktør. Herefter var virksomheden én stor succes.

  Firmaets værdi som virksomhed er siden 1997 steget med raketfart. Værdien er i dag på flere hundrede milliarder og firmaet anses for at være det mest værdifulde i verden. Det samme gør sig gældende, hvis man ser på virksomheden på et område som varemærkers værdi og genkendelighed. Hele 313 patenter er registreret i Steve Jobs` navn.

  Tænk anderledes

  Virksomhedens enorme succes er skyldes, at produkterne er så forskellige fra konkurrenternes. Af samme årsag var sloganet i flere år også, ”Think Different”. Firmaets telefoner anses da også for at være de mest brugervenlige på markedet. Der er langt færre knapper, lamper og samlinger. Det vil sige at formen er enkel og elegant. Det giver dermed telefonen et eksklusivt præg.

  Designet er følgelig både minimalistisk og funktionelt. Linjen i designet ændrer sig dog hele tiden. Af samme grund forbliver telefonen nyskabende og aktuel. Designet er dog ikke bare indpakning, men også arbejde, film, musik, film, præsentationer og kommunikation.

  Design er højt prioriteret

  Strategien er simpelthen, at man som forbruger mærker, at der er tænkt over hver eneste detalje, men meningen er alligevel, at indehaveren af telefonen ikke opdager det. Og det er netop dette paradoks, som er kernen i virksomhedens design.

  Det vil således sige, at design ikke bare er en udformning af den ydre indpakning af udviklernes og ingeniørernes tekniske frembringelser, men en opgave på linje med udvikling og markedsføring. Altså en integreret og ligeværdig del af hele innovationsprocessen og udviklingen af nye produkter.

  Innovativt i særklasse

  Telefonens indtog på markedet introducerede form og funktion på en helt ny måde gennem det særlige multi-touch styresystem. Her en telefonens overflade berøringsfølsom på flere punkter på samme tid. Og som de fleste har fundet ud af, så flytter man rundt på de grafiske elementer ved at røre ved dem - og trække dem rundt på skærmen med fingerspidsen.

  Desuden kan man ved brug af flere fingre og særlige bevægelser zoome ind og ud på tekst og billeder. Og dreje elementerne rundt på skærmen og bladre med fejende berøringer. Denne teknologi er konkurrenterne også begyndt at bruge, men det var Steve Jobs & Co. som var først på banen - og de er stadig væk langt de bedste på markedet.

  Tag en rundtur

  Det er derfor helt naturligt, hvorfor din telefon er så populær – og hvorfor det er nødvendigt at skulle passe på den, og det kan du gøre med et cover til iPhone 6. Så tag dig en rundtur i vores webshop og få ro i sindet via et dække. Det har din mobil vitterligt fortjent. God fornøjelse.