For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone 6 Plus / 6 Plus Covers og Tasker

På Coverzone kan du købe covers til iPhone 6 Plus og 6s Plus! Lige her på Coverzones hjemmeside, er udvalget af covers, etuier, armbånd, tasker, panserglas og andet mobiltilbehør er stort. Køb et iPhone 6 Plus cover i TPU, silikone, PU, læder, plastik eller med kredtkortholder. De fleste af os kender følelsen af at stå med en splinterny smartphone i hånden, som lige er taget ud af æsken. En ny iPhone 6 Plus, som du er øm over og passer rigtig godt på. Faktum er, at de fleste smartphones får småskrammer med tiden – det kan måske ikke rigtig undgås. Det kan dog undgås at totalskade din mobil, hvis du fra starten af vælger at købe beskyttelsescover og panserglas. Du købe covers til iPhone 6 lige her på Coverzones hjemmeside, hvor udvalget af covers, etuier, armbånd, tasker, panserglas og andet mobiltilbehør er stort.

Når du vil beskytte din Apple mobil effektivt mod stød og ridser, så tilbyder vi de absolut bedste og billigste iPhone 6 Plus cover. Her finder du nemt det smarte beskyttelses du drømmer om - samt et udvalg af flotte tasker, bumpers og mobil etuier til billige priser. Din Apple telefon er meget mere end en mobil. Den er en undværlig del af din hverdag - og en effektiv hjælp når der skal tjekkes sociale medier, betales regninger, kommunikeres med familie, kæreste og venner osv. Er du på udkig efter et lækkert omslag, som kan beskytte din mobil? Du kan købe et etui her på vores webshop og spare mellem 40 - 50% i forhold til en fysisk butik!

Her finder du også:
Bilholder
Glasbeskyttelse
Powerbank til mobil

iPhone 6 Plus Covers med plads til kreditkort

Med et beskyttelsescover med plads til kreditkort til iPhone 6 Plus samler du nemt alt på ét sted - du kan nemlig både have pengesedler, kreditkort og visitkort mm. sammen med din mobil-enhed. Her kan du fx få nogle super lækre tasker i læder med magnet-lukning, og der masser af forskellige farver at vælge imellem.

Hvad er TPU

Termoplastisk Polyurethan (TPU) yder fx en fantastisk beskyttelse af din mobil mod skader, ridser og skrammer. Desuden er de stærkt vandafvisende. Og de flotte designs fås i en masse forskellige mønstre og farver - alle i høj kvalitet og til fornuftige priser!

Stilfuld mobiltasker og cover til iPhone 6 Plus

Er du mere til en stilfuld designertaske med et lækkert look og masser af plads. Vores tasker er fremstillet i læder af høj kvalitet, så din mobil får den bedst mulige beskyttelse mod hverdagens stød og slag. Vi har også et stort udvalg at etuier, der er specialdesignet og skræddersyet til din mobiltelefon. Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte taske i læder eller etui til din mobil.

Vi har altid en bedste løsning til din mobiltelefon
Alt hvad du har brug for af tilbehør til din mobil finder du samlet her hos os.
Vi sikrer dig både god service, hurtig levering og en rigtig skarp pris på beskyttelsescovers.

En iPhone opfattes som en smartphone ud over det sædvanlige og særligt de nyere modeller, så som en iPhone 6 Plus, er æstetik og kunst i en smartphone. Dog ved de fleste også, at hvad sådan en mobil har i udseende, elegance og funktioner, det mangler den i robusthed og holdbarhed. Det er også her, at idéen om etuier og panserglas til smartphonen kommer ind i billedet netop, fordi en smartphone i dag ikke bare betragtes som en telefon, som en brugsgenstand men som en investering, der rummer mindst lige så mange muligheder som de seneste computere på markedet.

Smart iPhone Plus covers lige her

Når du vælger at investere i en iPhone 6 Plus, bør du derfor også tænke over, hvordan du beskytter den mod skader på både hardware og software, som kan forkorte levetiden på din mobil, og som også vil koste dig langt flere penge, end hvis du samtidig vælger at investere i et beskyttelsescover, bumper, etui eller case samt panserglas. En iPhone 6 Plus er bestemt ikke en billig smartphone på markedet, og det er blot én af grundene til, hvorfor du bør sikre smartphonen med etui og panserglas i en høj kvalitet. Der er rigtig mange udbydere, når det kommer til beskyttelsecover i form af skins, etuier, cases, høretelefoner, mobilladere, panserglas med mere til smartphones. Derfor kan det også være udfordrende at navigere i, hvor du finder de bedste og mest holdbare produkter til den bedste pris og med den bedste service. Hos Coverzone er vi klar over, at mange finder det anstrengende at skulle pakke deres helt nye mobil ind i til tider klodsede etuier, og af samme grund har vi også et stort udvalg af covers til iPhone 6 Plus i alt lige fra silikone, metal, plastik og læder i forskellige farver, mønstre og gennemsigtigt udseende. Coverzone gør samtidig meget ud af, at produkterne skal være i høj kvalitet og til overkommelige priser, så din mobil er klædt på til at være din tro følgesvend.

Mobiltilbehør til din iPhone 6 Plus mobil

Hos Coverzone får du altid den bedste service, når du vælger at købe et beskyttelsescover, etui, case eller panserglas til din iPhone 6 Plus. Vi går højt op i, at du er garanteret fuld beskyttelse af din mobil med de produkter, som vi sælger på vores hjemmeside, og det gør vi, fordi du og din smartphone fortjener den bedste start. Finder du ikke det etui eller de høretelefoner, som du drømmer om til din telefon, så giv os et kald på tlf. 71 10 01 85 for at høre mere.

iPhone 6 plus cover til lige netop dit behov

Vi har altid et bredt udvalgt af beskyttelsescover og etuier, så du kan få dækket dine specifikke behov til telefonbeskyttelse. Det rigtige etui kan få din telefon og din hverdag til at gå op i en højere enhed. Derfor har vi, hvad du skal bruge, hvis du skal have mobilen med på løbeturen, i fitness centeret eller hvor du bedst kan lide at være fysisk aktiv. Hvis du holder fokus på din træning, skal vi nok sørge for, at der er styr på din telefon.

iPhone 6 Plus Etui med plads kreditkort

Er du til klassisk læder, er vi også klar med et udvalg, så du kan finde, hvad der bedst passer dig. Vi har både læder flip cases, der åbner i siden og andre, der åbner for neden, så du kan få det den telefonbeskyttelser, der passer i din hånd. Du kan selv vurdere, om du har brug for et læder etui med eller uden magnetlukning – vi har begge dele. Vil du have det hele samlet på ét sted, så prøv vores mobiltasker med kreditkortholder. Så behøver du kun at huske dine nøgler, når du skal ad døren. Alt der kan gøre den travle hverdag nemmere er kærkomment, og jo færre ting, du skal holde styr på, jo mere tid er der til at nyde dagen.

Slidstærkt beskyttelse og robust cover til din iPhone 6 plus

Hvis du allerede ved, at din telefon kommer til at leve et hårdt liv, så gør dig selv den tjeneste at købe en bumper, der beskytter mod stød. Vi har produkter, der kombinerer bumperens stødabsorberende egenskaber med bagomslagets beskyttelse mod ridser på telefonens bagside. Kombiner disse med beskyttelsesfilm eller panserglas til skærmen, og din telefon er noget nær urørlig uden at være blevet den mindste smule mindre brugbar. Nu kan du nemlig bruge præcis som du lyster, og du behøver ikke tænke over, om den lider overlast i rygsækken, baglommen eller handskerummet. Mobiler er til for at gøre vores liv nemmere, og derfor skal de kræve så lidt vedligehold som muligt og ligeledes holde så længe, de overhovedet kan. For mange af os er det der, vi har alle vores data, og vi er prisgivne, hvis vores mobiler står af i utide. Derfor må vi passe godt på dem, og jo grundigere vi er fra starten, jo mere tid, penge og ærgrelse kan vi spare os i fremtiden. Så invester i din telefons fremtid og invester i dens beskyttelse.