iPhone 6 Plus Covers

Når du vil beskytte din Apple mobil effektivt mod stød og ridser, så tilbyder vi de absolut bedste og billigste iPhone 6 Plus cover. Her finder du nemt det smarte beskyttelses du drømmer om - samt et udvalg af flotte tasker, bumpers og mobil etuier til billige priser. Din Apple telefon er meget mere end en mobil. Den er en undværlig del af din hverdag - og en effektiv hjælp når der skal tjekkes sociale medier, betales regninger, kommunikeres med familie, kæreste og venner osv. Er du på udkig efter et lækkert omslag, som kan beskytte din mobil? Du kan købe et etui her på vores webshop og spare mellem 40 - 50% i forhold til en fysisk butik!

Her finder du også:
Bilholder
Glasbeskyttelse
Power Bank

iPhone 6 Plus Covers med plads til kreditkort

Med et omslag med plads til kreditkort til iPhone Plus samler du nemt alt på ét sted - du kan nemlig både have pengesedler, kreditkort og visitkort mm. sammen med din mobil-enhed. Her kan du fx få nogle super lækre tasker i læder med magnet-lukning, og der masser af forskellige farver at vælge imellem.

Hvad er TPU

Termoplastisk Polyurethan (TPU) yder fx en fantastisk beskyttelse af din mobil mod skader, ridser og skrammer. Desuden er de stærkt vandafvisende. Og de flotte designs fås i en masse forskellige mønstre og farver - alle i høj kvalitet og til fornuftige priser!

Stilfuld mobiltasker

Er du mere til en stilfuld designertaske med et lækkert look og masser af plads. Vores tasker er fremstillet i læder af høj kvalitet, så din mobil får den bedst mulige beskyttelse mod hverdagens stød og slag. Vi har også et stort udvalg at etuier, der er specialdesignet og skræddersyet til din mobiltelefon. Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte taske i læder eller etui til din mobil.

Vi har altid en bedste løsning til din mobiltelefon
Alt hvad du har brug for af tilbehør til din mobil finder du samlet her hos os.
Vi sikrer dig både god service, hurtig levering og en rigtig skarp pris.

iPhone Tilbehør

iPhone 7 Plus iPhone 5s