iPhone 6 / 6s Book læder cover

  • 55,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Husk at købe tilbehør
Produktbeskrivelse

Du kan her købe et iPhone 6 cover i læder, med magnetisk lukning. iPhone 6 book coveret passer også til iPhone 6s. De fleste har deres mobil med sig overalt, og det er mange gange spørgsmålet, hvad man skal gøre af den. Skal den i tasken, i jakken eller baglommen? Og hvordan ser den ud, når du kommer frem? Alle disse overvejelser er overflødige med dette iPhone 6 flip book etui i sort læder.

Med denne mobiltaske har du meget fikst din mobil med dig, samtidig med at du yder den fremragende beskyttelse mod dels ridser og dels slag. Den er med til at skabe de bedste og mest beskyttende betingelser for din mobilenhed.
Dette flip cover yder maksimal sikkerhed mod alle slags mærker, fedtpletter, ridser og slag og sikrer, at din mobiltelefon er passet godt på. Hvis du vil være fri for at bekymre dig om, hvorvidt din mobiltelefon er optimalt beskyttet, så gør dig selv en tjeneste og invester i dette book læder case. Du vil ikke fortryde det, og det vil din telefon heller ikke. Med dets tidsløse design i sort læder er dette mobil case velegnet både på arbejde og som del af en stilsikker hverdag.

Det er et klassisk book cover til iPhone 6 og iPhone 6s mobiltelefon, og det er billigt. Med dette cover kan du uden problemer have din mobil med dig i tasken eller i inderlommen uden at være bange for, at der kommer unødige ridser på din skærm eller på bagsiden. Den smarte magnetlås gør, at du kan være sikker på, at coveret forbliver lukket, og at din skærm er godt beskyttet, når du ikke bruger telefonen, samt at du hurtigt og nemt kan tilgå alle funktioner, når du har brugt for dem. Det er simpelt og ligetil at beskytte din telefon uden at gå ned på brugervenlighed eller udseende. Med dette nemme og praktiske etui er du sikret, at din telefon ikke blot har det godt, den ser også godt ud.

Du kan også købe et iPhone 6 cover med kortholder her.