For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

iPhone 6 / 6s Book læder cover

  • 55,00Udsolgt
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Du kan her købe et iPhone 6 cover i læder, med magnetisk lukning. iPhone 6 book coveret passer også til iPhone 6s. De fleste har deres mobil med sig overalt, og det er mange gange spørgsmålet, hvad man skal gøre af den. Skal den i tasken, i jakken eller baglommen? Og hvordan ser den ud, når du kommer frem? Alle disse overvejelser er overflødige med dette iPhone 6 flip book etui i sort læder.

Med denne mobiltaske har du meget fikst din mobil med dig, samtidig med at du yder den fremragende beskyttelse mod dels ridser og dels slag. Den er med til at skabe de bedste og mest beskyttende betingelser for din mobilenhed.
Dette flip cover yder maksimal sikkerhed mod alle slags mærker, fedtpletter, ridser og slag og sikrer, at din mobiltelefon er passet godt på. Hvis du vil være fri for at bekymre dig om, hvorvidt din mobiltelefon er optimalt beskyttet, så gør dig selv en tjeneste og invester i dette book læder case. Du vil ikke fortryde det, og det vil din telefon heller ikke. Med dets tidsløse design i sort læder er dette mobil case velegnet både på arbejde og som del af en stilsikker hverdag.

Det er et klassisk book cover til iPhone 6 og iPhone 6s mobiltelefon, og det er billigt. Med dette cover kan du uden problemer have din mobil med dig i tasken eller i inderlommen uden at være bange for, at der kommer unødige ridser på din skærm eller på bagsiden. Den smarte magnetlås gør, at du kan være sikker på, at coveret forbliver lukket, og at din skærm er godt beskyttet, når du ikke bruger telefonen, samt at du hurtigt og nemt kan tilgå alle funktioner, når du har brugt for dem. Det er simpelt og ligetil at beskytte din telefon uden at gå ned på brugervenlighed eller udseende. Med dette nemme og praktiske etui er du sikret, at din telefon ikke blot har det godt, den ser også godt ud.

Du kan også købe et iPhone 6 cover med kortholder her.

Fra anden vinkel: iPhone 6 / 6s Book læder cover
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 35 kr.Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.