For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Cover til iPhone 7

Her kan du altid finde covers til iPhone 7. Vælger du at købe et iPhone 7 cover med kortholder, magnet, i plastik, TPU, silikone, eller læder. Og dermed dække din Apple mobil med, så er der ingen der siger at dit nye taske eller iPhone 7 etui ikke kan være ligeså smart som mobilen selv.

Faktisk kan beskyttelsetaske eller cover til iPhone 7 være en god måde at supplere din telefon med. Overvejer du at give din nye iPhone 7 mobil den fulde beskyttelse som den fortjener, kan vi her imødekomme dine ønsker. Med vores beskyttelsecover udvalg, særligt designet og målrette imod telefon har vi bestræbt os på at dække en bred vifte af smagsvarianter, så det eneste du skal gøre er at gå opdagelse blandt de mange modeller, farver og materialer indtil du finder det produkt som bedst falder i din smag. Et køb af et iPhone 7 cover er et personligt valg, og det er derfor vigtigt for os at vores udvalg af produkter afspejler både vores kunders individualitet samtidigt med at den dækker alle deres behov. Kræver dine daglige aktiviteter en mere stødsikker beskyttelse af din mobil, så er et håndværker skjold måske det mest hensigtsmæssige valg? Er du den modebevidste Apple ejer, kan vi byde ind med et stort udvalg af klassiske, trendy og smart tasker til iPhone 7. Så uanset hvad dine behov måtte være, står vi klar med en løsning.

Vi tilbyder også følgende produkter:

Biloplader
Powerbank

Silikone cover til din iPhone 7

I blandt de utallige valgmuligheder kan det nogle gange være svært at vælge det rigtige silikone cover til iPhone 7 som netop dækker dine behov. Hvis du for eksempel generelt er den lidt uforsigtige type er det måske en god ide at investere i et silikone, eller som minimum den lidt mindre udgave i form af et bumper. iPhone 7 covers findes både i basis letvægts udgaver som gør det nemt at betjene alle dine porte og knapper, og i de mere robuste og tungere modeller, som betydeligt reducerer risikoen for skader på din enhed. Desuden, hvis du alligevel har besluttet dig for et silikone, men ikke kan finde noget som fanger dit blik, kan du roligt købe dig et TPU silikone lidt mere smidige modpart men ellers med akkurat de samme beskyttelse egenskaber. Har du en travl hverdag hvor tingene skal gå hurtigt, og hører du generelt til den lidt uforsigtige type mennesker, kan det betyde din nye mobil har større risiko for at komme til skade end sædvanligt. Det er derfor utroligt vigtigt når du skal vælge et nyt silikone, at du overvejer om dine omstændigheder måske kræver en mere helhedsorienteret beskyttelse, der kan forhindre din enhed i at komme ud for uhensigtsmæssige skader. En fornuftig måde at gøre dette på er at investere i beskyttelsesudstyr. Fordelen ved et silikone er at den oftest er designet på en måde hvor det gummiagtige kan ekspanderes så den nøjagtigt passer til din telefon og følger dens kontur.

iPhone 7 cover som er bæredygtigt

Vores sortiment dækker over flere prisklasser hvorfor din telefon kan udstyres med en ordentlig beskyttelsecover til din iPhone 7 mobil uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Hvis man generelt lægger vægten på et bæredygtigt design, et komfortabelt greb og et lommevenligt slim udseende behøver man ikke bruge andet beskyttelse. For en optimal løsning anbefaler vi at man supplerer sit telefon med skærmbeskyttelse glas. Med en læder taske eller et iPhone 7 etui er du godt dækket ind, når det kommer til at beskytte din telefon imod skrammer. Et iPhone7 flip etui beskytter nemlig både forsiden og bagsiden. Alle vores produkter er med magnet lukning, der gør det nemt og hurtigt at åbne og lukke. Hvis du vil beskytte din mobil på bedste vis, er etuiet helt sikkert det bedste bud. Se vores udvalg af etuier, og find lige netop det etui der passer dine behov.Her finder du både billige covers til iPhone 7 og billigt skærmbeskyttelse, bilholder og andet populært tilbehør til at gøre hverdagen både nemmere og sjovere. Alt vores tilbehør er nøje udvalgt ud fra vores kriterier om at kvaliteten skal være helt i top, men at prisen samtidig skal være så langt nede at alle kan være med til at købe kvalitets beskyttelse.

iPhone 7 læder cover

At eje en mobil fra Apple er et statement i sig selv, mens det at vælge en beskyttelse i from af et læder etui et hav af materialer, ikke blot er et fornuftigt valg, men det vidner også om en exceptionel god stil. Mange beskyttelses produkter laves i dag i ægte skind eller i den såkaldte PU skind, hvor den sidste af de to har den samme æstetiske følelse som ægte skind samtidigt med at den ligger i en lidt lavere prisklasse. Her på webshop har vi derfor valgt at tilbyde vores kunder etui produkter i både ægte skind og PU skind, og på den måde give dig et mere varieret udvalg af farver, mønstre og stilarter. Når du engang har valgt dit favorit design, kan du tænke over om der er andre formål dit omslag kan bruges til, og eksempelvis overveje om vores populære cover til iPhone 7 med kortholder måske var noget for dig.

Kvalitets læder tasker

Står du og mangler en iPhone 7 læder taske eller iPhone 7 etui, og leder du efter en omslag af høj kvalitet og bæredygtig design, som ligger i en prisklasse hvor alle kan være med, så er du kommet til det rette sted. Her går vi meget op i at levere kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser. Foretrækker du derfor at beskytte din smartphone med et iPhone 7 etui eller falder valget på et andet type materiale til din nye mobil, er det vigtigt for os at du får kvalitet for pengene. Vores udvalg af moderigtige tasker, præget af bæredygtig design, sikrer dig en langvarig beskyttelse som både kan dække dine æstetiske behov samtidig med at beskytte din mobiltelefon mod uforudsete skader. Har du brug for at din omslag dækker de mere praktiske behov kan du for eksempel vælge et book omslag med plads til kreditkort og med magnet lukning. For dig som søger beskyttelse til din enhed når du lægger den fra dig, men foretrækker the real deal når du står med den i hånden, kunne du overveje at købe en mere diskret, den såkaldte sokke, som findes i tekstil udgave. Denne type omslag lader dig nemt og hurtigt at trække din enhed op, og skubbe den ned igen når du er færdig med at bruge den. Og husk at vi altid står klar til at hjælpe dig på vej.

iPhone 7 Skærmbeskyttelse og panserglas

Hvis du på nuværende tidspunkt vælger ikke at investere i et omslag, kan vi stærkt anbefale, at du som minimum skal anskaffe dig en skærmbeskyttelse i form af beskyttelsesfilm. På den måde kan du sikre dig, at din skærm altid er beskyttet mod uønskede skrammer og eventuelle sprækker. Mange oplever at få en ridset skærm efter meget kort tid og det er irriterende at have en splinterny telefon for kort efter at have en grim og ridset skærm. Netop derfor kan det være en fremragende idé med folie beskyttelse. Selvom ens display skærm ikke bliver smadret, kommer der hurtigt ridser og urenheder i glasset. For at undgå dette kan man bestil beskyttelsesfilm til skærmen, men hvordan fungerer dette? En film er et lille stykke gennemsigtigt plastik.

Dette har til formål at beskytte din skærm imod ridser. Beskyttelsesfolie er lavet helt uden lim, eller andre klæbematerialer, hvilket gør det ingen rester efterlader på ens telefon. Man kan derfor til enhver tid tage det af skærmen, uden at det efterlader spor. Skærmbeskyttelse kan med fordel bruges sammen med et omslag, for at sikre den helt optimale beskyttelse. Man er derved både sikret, hvis man taber sin telefon eller kommer til at komme den i samme lomme som sine nøgler. Der er desværre mange der undervurdere effekten af folie, og tror de er helt sikre, blot fordi de har en omslag på deres telefon. Man tænker måske ikke over at det ikke er beskyttelse af skærmen, og netop derfor får mange en udtværet og utydelig skærm.

Vil man også undgå fingeraftryk, og fedt mærker, beskytter det naturligvis også her imod. Man kan derfor med fordel udskifte filmen flere gange, for hele tiden af have en ren og klar skærm. På denne måde slipper man for at rengøre, og få sin telefon i nærheden af vand, hvilket hurtigt kan ødelægge telefonen. En frygt mange har overfor skærmbeskyttelse, er at skærmen kommer til at føles unaturlig. Dette garanterer vi 100 % at det ikke gør. Alle vores produkter har nemlig en super smart funktion, hvilket gør at man stort set ikke bemærker at det er derpå. Det er vigtigt at man er omhyggelig med påsætningen af filmen, for at undgå luftbobler og andet snavs kommer ind under filmen og skaber bobler. Sker dette, kan det føles irriterende og unaturligt. Her finder du et bredt udvalg af beskyttelsesfilm og skærmbeskyttelse. Husk blot at følge brugsanvisningen nøje efter for at undgå skærm bobler.

Silikone cover fra os er i den højeste kvalitet

Vi har det bedste online udvalg af produkter, som også varetager din telefons sikkerhed. Du vil få glæde af den i lang tid, da den er konstrueret til at kunne holde i mange år. Hvorfor vælge en vores TPU silikone produkter fra os? Hos os sørger vi for at produkter er i bedste kvalitet, bedste sikkerhed og holdbarhed, således at vi bl.a. fokuserer på slidstærk og robusthed. Derudover har vi fremstillet den sådan, at den har en utrolig høj belastning for mobil, hvis du taber din Apple telefon uheldigt. Din fremtidige ny gummi omslag har en sikker og god slidstyrke, og dermed også lang levetid.For at se mere til vores effektive produkter, så kig her på vores webshop, hvor du også kan finde oplysninger om os, hvis du ønsker at stille eventuelle spørgsmål omkring din foretrukne produkt. Hos os får du altid får fuld returret og fragt priser fra kun 35 kr, når du køber covers til din iPhone 7 mobil. Vi bestræber os på at gøre vores bedste for at tilfredsstille alle vore kunder, så de får en god oplevelse når de handler her.

Køb billige opladere til din mobil

Her finder du opladere og kabler til mobil. Som de fleste nok ved er det ofte en dyr fornøjelse at skulle købe en ny oplader, eller et nyt kabel til din Apple telefonen, hvis man har været så uheldig at miste det. Det er dog en nødvendighed at have. Hvis man ikke har mistet sin oplader, kan det være man bare gerne vil have en længere oplader. Her kan du for eksempel få et kabel på helt op til 2 meter. Dette er super nyttigt, hvis det er man ikke har en stikkontakt i nærheden, eller bruger sin mobil så meget, den tit har brug for strøm. I stedet for hele tiden at være afhængig af at sidde tæt på en stikkontakt, er det langt nemmere at anskaffe sig et langt kabel. Det kan både bruges til computeren og til et mobil oplader stik. Et ekstra oplader stik kan være meget nyttigt at anskaffe sig. Dette er der flere grunde til, en af de vigtigste grunde er dog, at det ikke kun virker til din mobil men til stort set alle ting, der kan oplades igennem et usb. Så i stedet for at skulle slå kameraret eller iPad til computeren, kan man også bare gøre det igennem en helt normal stikkontakt. Der er altså mange muligheder, for at udnytte et mobil oplader stik. En opladerholder er en helt perfekt opfindelse til den der sidder på kontoret og arbejder hele tiden.

Det gør at ens mobil kan stå og oplade, imens man kan tage telefonen, og så ser det super professionelt ud. Ens telefon står super stabilt, og med dertil er en smart kabelrulle, sådan at ledningen kun fylder den længde hen til stikkontakten, og ikke spor mere. Bruger man sin telefon meget i bilen, kan det være man skal over og kigge på nogle adaptere, hvilket gør at man kan oplade den i bilen. Ligesom med oplader stikket fungerer det også til tablet og kamera.