iPhone 7 Plus cover


Når man har brugt mange penge på en ny smartphone, så er det vigtigt at købe tilhørende tilbehør, hvis man ønsker at beskytte telefonen optimalt. I dag er der efterhånden ikke mange, der ikke har et mobil etui på deres telefon.  Som beskytter telefonen mod de slag og ridser den bliver udsat for i dagligdagen. Vi har vores telefon med os overalt og derfor bliver den efterhånden udsat for lidt af hvert. Vi er ikke altid lige gode ved telefonen i løbet af dagen, og derfor er et omslag til iPhone 7 Plus et vigtigt stykke tilbehør i forbindelse med beskyttelsen af din smartphone.

Her finder du også:
iPhone Plus Biloplader og Bilholder
iPhone Plus Panserglas
Power Bank

Læder etuier til din telefonen

Leder du efter en heldækkende løsning til optimal beskyttelse, så kan vi tilbyde et lækkert etui til iPhone 7 i kunstlæder. Ved at anvende et etui sikrer du telefonen imod at blive ridset både på for- og bagsiden.

Almindelig TPU silikone

Hvis du ikke kan finde et silikone blandt vores mange skønne produkter, men du ikke har lyst til at give afkald på dets fleksible egenskaber, kan du roligt satse på et TPU i stedet for. Til trods for at man skal længe lede efter forskellen på disse to typer af, er der mange som synes at et TPU-etui er mere glidevenlig, hvilket gør det nemmere for dig at tage din mobiltelefon op, eller stikke den ned i lommen. Et TPU vil endvidere holde vægten på din enhed på et minimum, og samtidigt komplimentere den velkendte smidighed som Apple produkter er kendetegnet af. Falder valget endeligt på et gennemsigtigt-etui, vil det hjælpe dig med at bevare den oprindelige farve af din enhed, så du på den måde ikke behøver at give afkald på det originale stiludtryk af din mobil.

iPhone TilbehøriPhone 6 Plus iPhone SE