For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone 7 Plus / 8 Plus Covers & Tasker

Står du og mangler et cover til din iPhone 7 plus eller andet mobiltilbehør, så er du landet på den rigtige hjemmeside. Coverzone har et udvalg af covers og mobiltilbehør til iPhones, uanset om du ejer en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Vi er leveringsdygtige inden for covers i mange variationer, så ønsker du et cover til din iPhone 7 Plus i læder, plastik, silikone, TPU eller metal – så finder du dem her på Coverzones hjemmeside.

iPhone 7 Plus Covers

I dag er der et hav af hjemmesider og fysiske butikker, som tilbyder mange valgmuligheder inden for covers til din iPhone 7 Plus, og det kan være svært at skelne og vælge netop det sted, hvor du får covers i høj kvalitet til favorable priser. Det vigtigste er dog, at du finder et sted, hvor du føler, at produkterne er i orden, samtidig med at du får en god og informationsrig service. 

De fleste mennesker anser deres smartphone som en investering og ikke bare som en direkte brugsgenstand. Smartphonen bliver brugt flere gange dagligt, og den er på mange måder blevet en livline, hvor du kan kommunikere med omverdenen og få dit behov for kontakt tilfredsstillet, mens du sidder i bussen, går tur eller ligger på sofaen. Da smartphonen netop bliver brugt flere gange om dagen, er der desværre også mange, som kommer uheldigt afsted med eksempelvis at tabe den. Både du og jeg kender nogen, som går rundt med en knust skærm på deres iPhone, og det er ærgerligt, for det ødelægger både smartphonens udseende og software, og så koster det også dyrt at få den repareret. Er du på forkant, når du køber din iPhone, så findes der heldigvis beskyttelse, som kan afhjælpe din uheldighed. Én ting er, at det naturligvis er vigtigt at beskytte din iPhone med cover og billigt panserglas. En anden ting er dog, at kvaliteten af beskyttelse også afviger, og af samme årsag er det vigtigt at finde en butik eller en hjemmeside, som kun forhandler covers, mobil tilbehør og panserglas i en kvalitet, som de kan stå inde for. Her har vi samlet en lang række forskellige produkter til din iPhone 7 Plus, som retter sig mod den kvalitetsbevidste Apple bruger. I vores univers vil du kunne finde et produkt, som kan benyttes til enhver lejlighed. Hvis du eventuelt synes, at det kan blive lidt for meget med alle de farverige produkter, har vi også en løsning på det. Du kunne eksempelvis tjekke de transparente modeller ud, som samtidig med at beskytte din mobiltelefon også lader dig bevare dens essentielle ydre. Skal det til gengæld være helt minimalistisk, kunne du pifte mobil op med en af de såkaldte bumpers, som findes både i diskrete og de mere iøjnefaldende farvetoner. Der er mange at vælge imellem, så det er bare om at komme i gang. Sig endelig til, hvis der er noget, du savner, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det.

Silikone cover til din iPhone 7 Plus

Silikonecovers til iPhone 7 Plus er nogle af de med fleksible telefoncases på markedet. Silikone er et gummilignende materiale, som nemt kan støbes, så det passer perfekt på telefonen, og da det er så elastisk, vil du aldrig have problemer med at få det super tætsiddende etui på din mobil. Når du køber telefonbeskyttelse lavet i silikone, køber du et produkt, der er udformet specifikt til din telefonmodel for at have den bedste pasform og udseende. Samtidig garanterer dette, at huller til knapper, kamera og indgangsporte til kabler sidder, hvor de skal. Vores silikoneprodukter er meget lette og fylder meget lidt, når de er påført. De er nemme at påføre og aftage, og da de sidder så tæt til mobilen, er det let at smutte telefonen i lommen eller en lille taske. Dette gør denne slags etuier til et populært valg at tage med på ferien, i byen, på motionsturen og lignende situationer. iPhone mobilbeskyttelse i silikone appellerer ofte til de, der har en jo-mindre-jo-bedre tilgang til tingene. Ikke mindre beskyttelse men mindre fylde. Deres rene linjer og minimalistiske udseende er svært at hamle op imod. Silikone omslag kan være både moderigtige og cutting edge, og de passer til alle miljøer. Silikone kan være så diskret, som du har brug for, men det kan også fås i sprælske farver, mønstre og teksturer til de, der gerne vil skille sig lidt mere ud fra mængden.

Mobilcovers til iPhone 7 Plus i silikone

At beskadige sin iPhone 7 Plus er en alvorlig sag. Moderne telefoner er dyre, og de bruges ikke blot til at gøre et opkald i ny og næ. Vores mobiler er vores livsliner. I den moderne verden er der ikke meget, du ikke har brug for din telefon til. Derfor giver det god mening, at vi for så vidt muligt beskytter dem mod ulykker. Silikone er godt til at absorbere stød, og da det kan formes, så det omkranser hele enheden, yder det top beskyttelse mod slag og stød. Afhængigt af designet er mange silikone covers også vandafvisende. Silikone er super modstandsdygtigt over for varme. Det betyder, at det holder sin form selv i høje temperaturer og at det heller ikke leder varme. Silikone er derfor et rigtig godt valg, når du skal beslutte, hvordan du vil beskytte din mobil på ferien til de varme lande såvel som varme dage herhjemme. Det kan også bruges, hvis du arbejder i varme omgivelser og har din mobil på dig under arbejdet. Dit case bliver ikke varmt at røre ved, og i stedet fordamper varmen fra telefonen gennem omslaget. Før i tiden kunne silikonecovers hurtigt komme til at se lidt nussede ud. Med den nye antistøvteknologi er det ikke længere tilfældet, da den minimerer mængden af støv og snavs på overfladen. På denne måde bliver din enhed ved med se ny og lækker ud i længere tid. Silikonecovers er slidstærke og modstandsdygtige over for flænger og lignende skader. De er antimikrobielle og kan tilmed vaskes. Alt dette er med til at gøre telefonbeskyttelse i silikone særdeles holdbart. Silikone er blødere end de fleste andre materialer, man bruger til at lave mobilbeskyttelse. Det er rarere at holde og at røre ved, og det gør det nemmere at holde fast på telefonen, så den ikke smutter ud af hånden. Det kan forhindre mange ulykker, der kommer af at tabe mobilen.

Et etui omkring din iPhone 7 Plus ser både elegant og raffineret ud

Et etui værner om din iPhone 7+ og dit privatliv. Det indhyller din mobil, så der ikke er andre, der kan følge med i, hvad der popper op på din skærm. Det er ikke blot betryggende, at det kun er dig, der kan se, hvad du får af notifikationer, det sender også et signal om, at det er vigtige beskeder, du får. En telefontaske, der omslutter hele din enhed, skaber en vis mystik, da andre ikke kan se mere, end du lader dem se. Med beskyttelse af denne slags er det dig, der har kontrollen, og det er præcis, hvad du udstråler: kontrol. Det kommunikerer til omverdenen, at du er en person, der har styr på tingene og hviler i dig selv. Du har ikke brug for et flashy cover, eller at andre skal se, hvor mange mennesker, der gerne vil snakke med dig. Moden ændrer sig hele tiden. Det gælder også indenfor mobiltilbehør. Men når valget falder på et klassisk, sort etui, vil du altid være med på moden. Når du vælger et produkt i læder, vælger du at signalere til omverdenen, at du har smag for kvalitet og rene linjer.
Designet på vores læderetuier er altid smart og klassiske, så du får fuld valuta for pengene. Nu har du købt en dyr mobil, og så skal den ikke pakkes væk i hvad som helst. Det smukke og underspillede look ved læder, komplementerer din enheds udseende, så de to går op i en højere enhed. Læder er et af de ældste materialer vi har, og derfor har det et tidsløst udseende, der sikrer dig, at dit omslag aldrig går af mode. Tro dog ikke, at der er færre valgmuligheder, når det kommer til læder. Læder fås i et utal af farver og teksturer og kan præges med alskens mønstre. Derfor vil der altid være rigeligt at vælge imellem, hvis det er et lædercase, du leder efter. Det smukke udseende er dog langt fra den eneste grund til at vælge et af vores etuier.

Et etui betyder holdbarhed – også til din Apple mobil

Hvis du vælger et af vores etuier i læder til din iPhone 7 Plus, er du sikret en lang levetid. Læder er et slidstærkt materiale, der er super godt til at absorbere stød. Det beskytter din mobil imod alle mulige slags skader, og da denne slags telefontaske dækker hele telefonen, er både for- og bagside også beskyttede mod ridser og pletter. Over tid vil dit cover udvikle en naturlig patina, der giver hver enkel telefon et unikt udtryk, men det tjener blot til at gøre din mobil mere personlig. Læder er et meget blødt materiale. Derfor kan du være sikker på, at når du køber et etui af os, så skræmmer det ikke din mobil. Det er en reel bekymring, især ved den slags omslag, hvor du har hele telefonen ude for at betjene den. Vores produkter er dog udvalgt med særlig opmærksomhed på, at de skal være af den bedste kvalitet, så du får den bedste oplevelse. Vigtigst af alt er hvor godt din enhed er beskyttet. Når du vælger at købe en mobiltaske, er det fordi du gerne vil passe godt på dit køb. Det er klart. Det er her, du opbevarer en stor del af dit liv. Din telefon har dine kontakter, din e-mail, din kalender, dine sociale medier, dine streamingtjenester og alle de apps, du bare ikke kan leve uden. Derfor er det alfa og omega, at der er godt styr på sikkerheden omkring. Du får ikke bedre sikkerhed end her.

Med vores produkter kan du være stensikker på, at din enhed er så godt dækket ind som overhovedet muligt. Derfor skal du ikke tænker så meget over, hvad du skal vælge, for at få den bedste beskyttelse. Det har vi nemlig gjort for dig.

Covers til din iPhone 7 plus hos Coverzone

Vi synes, at du skal beskytte din iPhone 7 plus med cover og panserglas. Når det er sagt, så er vi klar over, at mange synes, det ødelægger smartphonens æstetiske udseende at pakke den ind i panserglas og cover. Til det kan vi sige, at det også ødelægger smartphonens udtryk med en smadret skærm, ødelagt mikrofon eller det, der ser værre ud. Ligesom en iPhone 7 plus er smuk at se på, så ønsker vi også hos Coverzone at udbyde covers, mobiltilbehør, etuier, cases med mere, som lever op til din iPhones udseende og standard. Det skal være en oplevelse at sidde med din iPhone 7 plus i hånden, og derfor finder du også covers i mønstret og gennemsigtigt metal, silikone, plastik og læder, cover med klap, cover med plads til kreditkort, løbearmbånd og løbetasker, cases, bagcovers og etuier til din iPhone 7 plus. Vi håber, at du finder det cover, som passer til dig her på Coverzone, men gør du ikke, er du velkommen til at ringe på tlf. 71 10 01 95 og høre mere.