iPhone 7/8 læder cover

  • 39,0059,00På Lager
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Med dette læder cover kan du have din iPhone 7 med dig, hvor end du går og samtidig være sikker på, at den er beskyttet mod hverdagens slid. Med dette etui kan du være forvisset om, at du trygt kan have din mobil med dig alle vegne. Dette flip cover sørger for, at din telefon hverken bliver ridset, fedtet eller på andre måder mærket.

Prisen behøver du heller ikke bekymre dig om, da den er skruet helt i bund. Sikkerheden og stilen er til gengæld i top. Mobiltaskens lukning med magnet giver dig vished om, at coveret ikke åbner, før du åbner det. Du kan således være sikker på, at uanset hvor du lægger din telefon – om det er i lommen, i tasken, eller sågar rodeskuffen derhjemme - så er dit cover sikkert lukket og din mobil beskyttet.

Når nu vi har vores mobiler med os hele tiden, skal de også se ordenlige ud. Dets klassiske look gør dette sorte læder cover til det perfekte valg. Det er den nye lille sorte, og det går man aldrig galt i byen med. Derudover er der ikke så mange dikkedarer. Dette mobil case er til dig, hvis du er typen, der gerne vil have et produkt, der fungerer og ser godt ud.

Med dette cover behøver du ikke tænke over at passe på din telefon. Det har vi nemlig gjort for dig. Så kan du i stedet bare nyde sin telefon og dit lækre cover.Din mobiltelefon forbliver lige så brugervenlig som altid. Denne mobiltaske dækker hverken for knapper eller kamera, så du kan bruge din telefon præcis som du plejer. Den eneste forskel er, at din mobil nu er klædt på til, hvad end den måtte møde af skarpe sager og fedtede fingre. At den samtidig ser godt ud er kun en bonus, men det regner vi med, du også tager med.

Se vores udvalg af læder covers til iPhone 7 her.

Fra anden vinkel: iPhone 7/8 læder cover
Husk at købe tilbehør