iPhone Skærmbeskyttelse / Panserglas

Iphone 6 skærm glasbeskyttelse
 • Særlig stærk glas
 • Uden luftbobler
 • Ægte glas
 • Transparent HD
 • 99,00 DKK

  iPhone 7 Glas - Cyoo - Tempered
 • Hærdet glas materiale
 • HD gennemsigtighed
 • Ægte glas
 • 99,00 DKK

  Skærm glas - iPhone 5 / 5s / SE

  99,00 DKK

  iPhone 6 Film - 2 stk.

  39,00 DKK

  iPhone 6 Plus - Glas

  79,00 DKK

  Udsolgt
  iPhone 6 Plus - Glas

  69,00 DKK

  iPhone 6/6s Glas 0,33mm

  69,00 DKK

  79,00 DKK

  Mars Basic Film - iPhone 5c

  39,00 DKK

  Film - iPhone 5 / 5S / SE

  39,00 DKK

  Er du på udkig efter skærmbeskyttelse til din iPhone?

  Hos coverzone.dk har vi et af Danmarks allerstørste udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone. De fleste af os er dybt afhængige af vores smartphone og kan faktisk nærmest ikke leve uden. Netop fordi vi bruger den til stort set alt. Vi bruger den som navigation, lommeregner, kalender og meget, meget mere. Lige nøjagtigt derfor er det alfa omega at beskytte sin mobil med effektiv glasbeskyttelse. Glasset på display er nemlig ret skrøbeligt, og får derfor let ridser eller skræmmer ved brug. Taber man sin mobil på en hård underflade kan man endda risikere at glasset knuses fuldstændigt, og telefonen vil så mere eller mindre være ubrugelig. Heldigvis findes der flere forskellige former for solid displaybeskyttelse til mobil, alle sammen typer der er lette og hurtige at påføre på telefonen.

  Gorilla glas

  Gorilla glas er en af de mest effektive typer beskyttelse. Det har en tykkelse på 0,33 MM og tilbyder derfor både god touch funktion og opløsning samtidig med at det yder ekstrem beskyttelse. Hvis din mobil er beskyttet med Gorilla glas, tåler det både slag og fald – noget de fleste af os kommer til at opleve flere gange. I det hele taget findes der masser af varianter af beskyttelse hos coverzone.dk – herunder også såkaldt beskyttelsesfilm og tempereret glas. Den type beskyttelse er også i almen tale måske bedre kendt som ”panserglas”, netop fordi det ikke kan gå i stykker. Inden du påfører, så sørg for at rengøre din skærm grundigt og læse manualen. Det er vigtigt du følger vejledningen, så der ikke opstår bobler mellem skærmen og beskyttelsen, det vil nemlig være generende for dit synsfelt, når du efterfølgende bruger din mobil.

  Hardcover

  Leder du efter den ultimative måde at passe på din mobil, så er et hardcover kombineret med panserglas det oplagte valg. Selve coveret beskytter telefonens bagside, sider, top og bund, mens glas passer på display. Med en sådan løsning kan din iPhone 6 holde sig ny og skræmmefri med et cover i op til flere år. Mange oplever nemlig, at deres telefon kan få grimme mærker bagpå, hvis de ikke benytter cover, fordi at for eksempel indholdet i ens taske kan ridse.

  Billige iPhone 5 coversBillige iPhone 6 covers iPhone 7 Plus iPhone 6 Plus