For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone Skærmbeskyttelse / Panserglas


Skærmbeskyttelse til din iPhone telefon?

Vi har et af Danmarks allerstørste udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone. De fleste af os er dybt afhængige af vores smartphone og kan faktisk nærmest ikke leve uden. Netop fordi vi bruger den til stort set alt. Vi bruger den som navigation, lommeregner, kalender og meget, meget mere. Lige nøjagtigt derfor er det alfa omega at beskytte sin mobil med effektiv glasbeskyttelse. Glasset på displayet er nemlig ret skrøbeligt og får derfor let ridser eller skrammer ved brug. Mange af os opbevarer vores telefon sammen med en af de andre ting, der er vigtig for os at have med – vores nøgler. Sådan et nøglebundt kan hurtigt gøre kål på en mobilskærm, og når først den er ridset, er der ikke andet at gøre end at skifte skærmen eller skifte telefonen. Taber man sin mobil på en hård overerflade kan man endda risikere, at glasset knuses fuldstændigt, og telefonen vil så være mere eller mindre ubrugelig. Heldigvis findes der flere forskellige former for solid displaybeskyttelse til mobil, og det er alle sammen typer, der er lette og hurtige at påføre på telefonen. Skrammer på skærmen? Pil dem nemt og hurtigt af. Med beskyttelsesfilm på din Iphone, er du sikret imod støv og ridser i din skærm. Filmen er super nem at påføre og der følger altid en overskuelig guide med, så påførslen kommer til at sidde lige i skabet. Skulle uheldet være ude, og din telefonskærm bliver skrammet, kan du ganske enkelt fjerne beskyttelsesfilmen og påføre en ny. Hver beskyttelsesfilm har cut outs, så de ikke dækker for knapper, højtalere eller kamera. Når først filmen er på, glemmer du hurtigt at den er der, da den hverken påvirker touchfunktionen eller displayet. Din mobil er med andre ord præcis som den plejer med den ene undtagelse, at du nemt og hurtigt kan fjerne potentielle skrammer.

Skal din mobil kunne holde til det hele?

Gorilla glas er en af de mest effektive typer beskyttelse. Det har en tykkelse på 0,33 MM og tilbyder derfor både god touch funktion og opløsning samtidig med, at det yder en ekstrem høj grad af beskyttelse. Hvis din mobil er beskyttet med Gorilla glas, tåler den både slag og fald – noget de fleste af os kommer til at opleve flere gange. I det hele taget findes der masser af varianter af beskyttelse hos her på siden – herunder også såkaldt beskyttelsesfilm og tempereret glas. Den type beskyttelse er også i almen tale måske bedre kendt som ”panserglas”, netop fordi det ikke kan gå i stykker. Inden du påfører, så sørg for at rengøre din skærm grundigt og læse manualen. Det er vigtigt, at du følger vejledningen, så der ikke opstår bobler mellem skærmen og beskyttelsen, det vil nemlig være generende for dit synsfelt, når du efterfølgende bruger din mobil. Der følger heldigvis altid en vejledning og et påføringskit med vores beskyttelsesglas og -film, så du kan få påført din skærmbeskyttelse efter alle kunstens regler. Følger du vejledningen, bør der ikke være nogen problemer, og når først skærmbeskyttelsen er på, lægger du ikke mærke til den, da den hverken påvirker opløsning, farver eller touchfunktionen på din skærm.

Vi deler rigtig meget af vores liv gennem vores smartphones. Vi uploader vores billeder, vores placering – ja sågar vores tanker på sociale medier og er konstant i kontakt med omverdenen. Men vi vælger selv hvad vi deler og med hvem. For maksimalt privatliv på mobilen anbefaler vi, at man benytter glasbeskyttelse med nano struktureret belægning. Samtidig med at beskyttelsesglasset beskytter din telefon fysisk, beskytter nano-teknologien dit privatliv, så andre ikke kan kigge med fra siden og se, hvad du laver på din mobil. Denne teknologi gør det nemlig svært at se skærmens indhold fra siden, og den kan kun aflæses klart lige på. Leder du efter den ultimative måde at passe på din mobil, så er et hardcover til iPhone 6 kombineret med panserglas det oplagte valg. Selve coveret beskytter telefonens bagside, sider, top og bund, mens glasset passer på displayet. Med en sådan løsning kan din iPhone 6 holde sig ny og skræmmefri med et cover i op til flere år. Mange oplever nemlig, at deres telefon kan få grimme mærker bagpå, hvis de ikke benytter cover, fordi for eksempel indholdet i ens taske kan ridse.