For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone 8 Covers

Du finder med garanti et iPhone 8 cover! Vi har covers til iPhone 8 i læder, PU, silikone, med kortholder, plastik, TPU, med magnet ring og med kortholder. Anskaf dig et iPhone 8 cover og forlæng levetiden på din mobil. Med et mobil-cover til iPhone 8 får du total beskyttelse af din telefon, og du har sikret din investering.

Er det nok med et cover til iPhone 8 i læder?

Vi kender alle det, at vi leder efter bestemt iPhone 8 cover eller lædertaske på internettet, og da udbuddet altid er kæmpe stort, kan det nogle gange virke som at skulle finde en nål i en høstak. Hvordan finder du den bedste hjemmeside for én bestemt ting, og kan du i grunden være sikker på, at det så er den bedste hjemmeside med det mest optimale sortiment ud fra dine behov og ønsker? Her på webshoppen kan du være sikker på, at vi i hvert fald bestræber os på at være førende inden for tilbehør til diverse telefoner, og vi har et kæmpe udvalg, som blandt andet dækker over lædercases, panserglas, etuier og andet mobiltilbehør udover cover til iPhone 8. Udfordringen kan derfor snarere være, hvordan du så udvælger netop dét udstyr, som passer bedst både til din telefon samt dine behov og ønsker for en optimal og kvalitetssikret beskyttelse af din telefon. Hvis du ønsker det, så er det også her, at vores webshop skiller sig ud. Vi sidder nemlig altid klar ved telefonen eller på e-mail for at kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og finde frem til den bedste løsning for dig, så du føler, at du har fået den bedste service samt det bedste udstyr til din telefon ud fra dine kriterier. Det er vigtigt at tage stilling til, hvordan du ønsker at beskytte din telefon, inden du investerer i selve telefonen – for det vigtigste er nemlig, at din mobil er optimalt beskyttet mod ridser, revner, brud og andre skader, som i sidste ende kan komme til at koste dig mange penge. Din telefon er din tro følgesvend, som hurtigt bliver meget svær at undvære, når først du har erhvervet dig sådan en. Derfor bør du også gøre dig overvejelser om, hvordan du vil beskytte den. Er det ikke bare nemmere at droppe at købe et nyt cover til iPhone 8? Vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har hørt skrækhistorier (og jo – det er en skrækhistorie, når en person lige har brugt over fem tusind kroner på en ny mobil for derefter at smadre skærmen), om hvordan helt nye mobiler ikke har været beskyttet, og som er endt med at ligne noget, der har overlevet et jordskælv. Men men men … Hvis du ikke vil have din telefon skal ligne en efterladenskab fra Pompeji, så er det en god idé at anskaffe dig noget god beskyttelse. Som tidligere nævnt kommer denne beskyttelse i mange afskygninger – men nu hvor valget om at købe et beskyttende hylster til din telefon er taget, så handler det jo ikke længere om, hvorvidt du skal eller ikke skal købe beskyttelse.

Nu handler det i højere grad om, hvilken stil du gerne vil have. Hvilket æstetisk udtryk du gerne vil udstråle. Og sidst men ikke mindst hvilke funktioner dit nye hylster skal have. For lad os få en ting på det rene: et hylster er ikke bare et hylster. Det var det måske engang, men ikke i dag, hvor mulighederne er uendelig mange. Der findes, som skrevet, et kæmpe udbud af iPhone 8 cases på internettet, men vi har valgt at have et selektivt udvalg, hvor kun de mest prisvenlige, gode og holdbare hylstere er gode nok. I vores udvalg har vi desuden fokuseret på, at der skal være et hylster til forretningsmanden, der har telefonen med på farten. Der skal være et hylster til knægten eller lillepigen, som har fået deres første telefon. Der skal være et hylster til fashionistaen, som gerne vil være med på de nyeste strømninger inden for mobilmode. Der skal også være et hylster til ham eller hende, som kan lide det simpelt og nemt. Og der skal være et hylster til ham eller hende, som gerne vil skille sig ud. Så nej, et hylster er ikke bare et hylster. Nogle af hylstrene har ligefrem lommer, så du kan bruge dem som pengepung. Vi har valgt at forhandle kendte og vellidte mærker, men vi har også valgt at have et godt sortiment af cases i den billige ende af skalaen. Mærkerne har tilføjet et særligt design til deres produkter, men i de fleste tilfælde, så beskytter det brandløse og mærkevare hylsteret lige godt.

Hvilket beskyttelses-cover til iPhone 8 er bedst?

Beslutningen er taget, du vil have et iPhone 8 cover, men hvilket et skal du vælge, og hvor mange penge skal du bruge på det? Alle vores cases beskytter din telefon perfekt – din opgave er at vælge et budget og det design, som du gerne vil have. Vi har lagt vægt på, at du ikke behøver at lægge et budget på flere tusind kroner for en optimal beskyttelsecover. Tværtimod synes vi, at nu hvor du har købt en eksklusiv telefon til mange penge, så skal du ikke til at bruge mange penge på beskyttelse også. Vores iPhone 8 covers er holdbare og slidstærke, så de kan holde langt ud i fremtiden, men der skal også være plads til – og råd til – at du kan skifte dem ud, hvis du pludselig ønsker et nyt look. Tiderne skifter, og hvis du ikke længere vil have et pink hylster – jamen, så er det heldigvis ikke værre, end at du kan købe et nyt, flot cover med kortholder til iPhone 8 til en god pris. I de gode gamle eventyr havde helten altid nogle hjælpere, eller også så fandt han noget udstyr, som kunne hjælpe ham. Klods Hans havde sin krage, en håndfuld mudder og en træsko. Men hvad har du til at hjælpe dig i løbet af dagen? Du har din telefon. Du bruger den til streaming af TV-serier, musik, radio, at holde kontakt med venner og familie – måske endda til at finde en kæreste?

Ville Klods Hans have købt beskyttelse til sine sager, hvis han havde haft muligheden? Sikkert ikke. Men tør du løbe an på dit held? Vi elsker gode eventyr, fordi de ender lykkeligt – og vi bryder os ikke om førnævnte skrækhistorier!

Hvilket materiale - Silikone, Læder eller TPU?

Når du skal finde et cover til iPhone 8, så skal du vælge det materiale, som passer bedst til dig. Ligesom at design og look er en smagssag, så skal du også beslutte, hvilket materiale du bryder dig bedst om. Selvfølgelig er der forskel på de forskellige materialer: TPU, plastic, læder og silikone. Alle nævnte materialer er yderst velegnet til at give en solid beskyttelse af din telefon. Desuden har de fleste materialer også en overflade, som gør hylsteret godt og rart at holde om. Det bedste råd, vi kan give dig med på vejen, er, at gå efter den stil, som afspejler dig. Men ellers kan du lige læse lidt videre, så får du en hurtig gennemgang af de forskellige materialer.

PLASTIC: Vi starter med det helt klassiske plastichylster. Du har nok stiftet bekendtskab med det traditionelle hårde plastic på et eller andet tidspunkt. Plastic er et meget hårdt materiale, og det giver derfor en fin beskyttelse af din telefon. Plastic går ikke så hurtig ud af form, og det har en god pasform til din telefon.
SILIKONE COVER: iPhone 8 silikone cover er et yderst fleksibelt og slidstærkt materiale, som kan strækkes og tilpasses efter behov. Derfor er det muligt at støbe silikone cases efter de akkurate mål, som din telefon måtte have. Silikonehylsteret har vundet stort indpas, fordi materialet er billigt, og fordi det er et materiale, som giver et godt greb om din telefon.

LÆDER: Cover til iPhone 8 i læder er altid lækkert. Læder cover til iPhone 8 er slidstærkt, modstandsdygtigt og ikke mindst stilfuldt. I vores læder cases er der ofte et indbygget plastichylster, så din telefon sidder helt perfekt.
TPU: TPU er en forkortelse af thermoplastic polyuretane. Selve materialet er en blanding af forskellige plasticmaterialer, og det er yderst slidstærkt. TPU er meget elastisk, og derfor gælder det samme for TPU som for silikone – nemlig at caset kan støbes, så det passer superb til lige netop din telefon.

Vi håber, at denne lille oversigt kan være dig behjælpelig, når du skal på jagt efter et godt, nyt hylster! Fordi et hylster skal du jo have ... Her på webshoppen har vi samlet en farverig palette af cases til din mobil. Vi har masser af flotte farver: blå, rød, hvid og pink. Vi har selvfølgelig også cases i den klassiske og altid moderne sorte farve, som passer til alle telefoner og anledninger. Farvekombinationen er vigtig, fordi du skal kigge på dit nye case mange gange i løbet af en dag. Derfor skal du vælge en stil og farve, som gør dig glad eller tilpas. Faktisk spiller farver en vigtig rolle i vores hverdag. Farver har en evne til at påvirke vores humør på en helt særlig måde. Vi forbinder nemlig farver med oplevelser, stemninger og følelser - også ubevidst. De følelser, du har omkring farver, er selvfølgelig meget personlige, og derfor skal du også vælge lige præcis det case, som vækker en god følelse i dig.

Farvesymbolik - rød, grøn, blå …

Som eksempel kan det nævnes at rød ofte symboliserer lidenskab, kærlighed, varme og spænding, mens blå symboliserer ro og fred, harmoni og stabilitet, og hvor grøn symboliserer liv, ungdom og natur.
Orange er sådan lidt en enten-eller-farve. Enten elsker man den, eller også det stikmodsatte. Orange symboliserer energi og varme, og den er på den måde beslægtet med farven rød. Pink/lyserød ligger ikke så langt fra Oranges og røds farvesymbolik, men pink er måske mere ungdommelig og sjov. Og brun - den klassiske brun - indikerer en imødekommenhed og pålidelighed. Brun er jordens farve, og vi associerer derfor brun med natur, bæredygtighed og økologi. For eksempel den brune læder er populær, fordi den emmer af noget, som er naturligt. Sort er ikke bare stilfuld. Selv denne mørke farve - eller kontrast - har positive associationer forbundet med sig. Sort symboliserer blandt andet elegance, raffinement, rigdom og formalitet.

Populære gennemsigtigt mobil case

Men hvad så med iPhone 8 gennemsigtig cover, tænker du måske. Med et gennemsigtigt case er det telefonens originale farve, som får lov til at komme til udtryk. Vi kan sagtens skrive, at gul symboliserer optimisme, men det er netop dine erfaringer, som gør, at farven symboliserer noget bestemt. Så hvilken farve ønsker du at se på hver dag?
Det gode ved et prisvenligt case er, at du kan udskifte dem i takt med dit humør. Det er måske ikke alle 365 dage om året, at du har lyst til et pink case - men så er det godt, at du kan udskifte det, så det passer lige nøjagtig til dine følelser og dit humør den pågældende dag. Det er netop derfor, at et case er så personligt. Det handler ikke om os eller om naboen, men om dig, og hvad du foretrækker. Du skal også gøre op med dig selv, hvilken funktion dit nye hylster skal have. Vi har nogle cases, som kan bruges som pengepung, og nogle som kan bruges som stander til din telefon. Du kan også få et omslag, som blot beskytter din telefon, og som lader Apples design komme til udtryk. Et af vores mest populære cases er for eksempel det, hvori der er kreditkortholder. Danskerne bliver mere og mere funktionelle anlagt, og de tider, hvor tasken eller skrivebordet bugnede af mapper, chartekker og kalendre, er ovre. Nu foretrækkes det hele samlet ét sted - nemlig på computeren eller mobilen. Derfor er cases med lommer til sedler, kort osv. også meget velanset. Så har du nemlig tingene samlet.

Materialer til enhver smag

Vi er vilde med mobiltilbehør, fordi det er lir til hverdagen - som alle har råd til. Midt i en verden, hvor alting bliver dyrere og dyrere, er det rart at befinde sig i en shop - webshop eller fysisk butik - hvor man rent faktisk kan svinge dankortet uden at skulle gennemtænke sin økonomi - eller er det bare os, som har det sådan? Når du kigger rundt på siden, vil du også hurtigt erfare, at vi har valgt at forhandle mange forskellige typer materialer. Det er ikke fordi, at noget beskytter bedre end noget andet, det er udelukkende for din specifikke præferences skyld. Vil du have en glat og skinnende overflade, eller vil du have nubret læderoverflade? Måske en slidstærk gummiagtig overflade, så din telefon ligger helt skridsikkert på bordet? Lige meget hvad du er til, så kan du finde det her. Skulle vi mod al forventning ikke have det, som du lige gik og forestillede dig, så ring eller skriv til os.
Vi har gode leverandører, og vi kan måske hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du kunne tænke dig.

Panserglas til er vejen frem

Hvilken type iPhone 8 cover, du ønsker, er helt op til dig og bør vælges ud fra din egen personlige smag, men vi kan slet ikke tale nok for, at en mobil, uanset pris og brand, altid bør beskyttes af et hylster og/eller panserglas. Vi har hylstere i hardcases, silikone, metal og plastic, så der er lidt at vælge imellem og noget for enhver smag.De fleste mennesker har en klar holdning til, hvilken mobil der er den bedste på markedet, men fælles for alle mobiler er, i vores øjne, at de er dyre investeringer, som bør beskyttes på samme måde, som du beskytter dit indbo. En forsikring, et hylster og panserglas er derfor også vejen frem, hvis du vil sikre din investering. Hos os finder du et stort udvalg af mobiltilbehør, panserglas og iPhone 8 accessories, som alle er i høj kvalitet og til rimelige priser. Finder du ikke det tilbehør, som du ønsker, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning, som du er tilfreds med.