For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone Beskyttelse

Her går du ikke forgæves – tværtimod. Ligegyldigt hvilken mobiltelefon du er i besiddelse af, så får du dækket dit behov i form af kvalitets mobiltilbehør og beskyttelse til iPhone og billige mobil cover til en rigtig skarp pris her hos os. Vi tilbyder et uhyre stort udvalg af iPhone mobiltilbehør og mobilcovers til iPhone X, mobilcovers til iPhone Xs, mobilcovers til iPhone 8, mobilcovers til iPhone 7 Plus, mobilcovers til iPhone 7, covers til iPhone 6 og covers til alle Apple mobiler såvel smarte, som effektive løsninger. Løsninger der beskytter din smartphone mod hverdagens mange udfordringer.

iPhone Beskyttelsecover giver en langt længere levetid din mobil

Alle kender situationen – man har endelig fået foretaget den planlagte investering i telefonen. Og den skal selvfølgelig tages i brug øjeblikkeligt. Første gang den ringer, flår du lettere febrilsk mobilen op af lommen og hvad sker der? Den glider selvfølgelig ud af din hånd og rammer fortovet. Resultat: Glasset splintres til atomer… Endnu en udgift finder vej til dit budget, og du må til lommerne igen. Sådan en reparation er nemlig ikke helt billig. Oveni den irriterende ekstraregning kan du desuden konstatere, at du står uden telefon de næste par uger. Og det var jo ikke lige planen. Som du sikkert har gættet, så kan et sådant scenarie sagtens undgås. Simpelt hen ved at beskytte din telefon. Vores tilbehør gør, at din mobil kan modstå alle de strabadser, som den udsættes for i en travl hverdag.

Selv om du ikke er nybegynder, men en rutineret bruger af din mobiltelefon, så er det alligevel tankevækkende, hvad den udsættes for til dagligt. Utallige gange skifter den opholdssted, og vel at mærke i et tempo, som ville gøre selv en actionfilm forpustet! Ikke nok med at tempoet er voldsomt, så er måden telefonen skifter placering på tilsvarende barsk. I vores travle hverdag er vi slet ikke så påpasselige som vi burde være, men det er der som nævnt en løsning på, nemlig et stykke tilbehør, der beskytter din telefon. Og her er det vi kommer ind i billedet med vores både effektive og langtidsholdbare løsninger. I vores webshop er der et udvalg, som tilfredsstiller alle dine behov.

Beskyttelsecover til iPhone

Det er ganske enestående, hvad en Apple mobil har af nyttige funktioner. Vi nævner i flæng nogle af de mere avancerede funktioner, såsom bagkamera, LED-blitz, videooptager, frontkamera, bluetooth, WiFi, navigation, højtaler, fingertryks-aflæser, sensorer og USB-tilslutning. Af samme grund er det utrolig væsentligt at få beskyttet din telefon med det helt rette mobil-cover til iPhone 7 med kortholder, tilbehør og ekstraudstyr. Vores webshop er leveringsdygtig hele vejen rundt – uanset hvilke behov du og din telefon har. Og vores målsætning er til enhver tid at fremstå som en kvalitetsbevidst leverandør, der altid leverer kvalitetsprodukter og den bedste iPhone covers - til den rigtige pris.


Vi er således specialister inden for salg af billige mobilcovers og mobil tilbehør til netop din telefon, og vi betjener såvel privat- som erhvervskunder.

Du kan tage en rundtur på vort brugervenlige website, hvor dine mange muligheder præsenteres. Vi er som sagt særdeles servicemindede, og uanset hvilke spørgsmål du brænder inde med, så står vi til din rådighed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget på hjerte af den ene eller anden art. Herefter finder vi i fællesskab lige netop det tilbehør som tilgodeser dit behov – og dermed det ideelle tilbehør til din mobiltelefon. Du kan enten ringe til os, eller sende en e-mail. Uanset hvilken kommunikation du vælger, så står vi altid parat med en hjælpende hånd.

Dengang Apple begyndte at lave telefoner

Steve Jobs annoncerede den første iPhone d. 9. januar 2007. Han brugt næsten en time på at forklare enheden, hvor han lovpriste alt fra touch screenen til muligheden for at læse The New York Times i fuld størrelse og panorere rundt i den. Han gjorde endda et telefonopkald til en tilsyneladene ægte barista på en tilsyneladende ægte Starbucks og aflagde, hvad der må være noget nær den største Starbucks-bestilling nogensinde. Eventet er blevet cementeret som en del af techindustriens historie, og du kan se det hele på YouTube – på din mobil, selvfølgelig.

Den telefon, Jobs fremviste den dag tilbage i 2007, var dog kun en prototype. Den endelige model kom først på markedet et halvt år senere. I mellemtiden arbejdede de kloge folk hos Apple febrilsk for at lave Jobs' prototype om til en gadget, der kunne sælges direkte til forbrugeren. Da den endelig ramte butikkerne i juni, stod folk i lange køer uden for butikkerne for at købe en. De solgte 270.000 telefoner den første weekend, den var på markedet, ramte en millions solgte enheder inden september og bed sig øjeblikkeligt fast mobilejeres fantasi verden over.

Fun fact: Der var to fraktioner inden for selskabet, der var uenige om, hvad deres nye telefon skulle være for et produkt. Den ene side, kæmpede for den touch screen-betjente enhed, vi kender i dag. Den anden side mente, at det blot skulle være en iPod, der kunne lave opkald. Kan du forstille dig at skulle betjene din telefon med et clickwheel? For slet ikke at tale om at leve uden alle vores apps?

Næste skud på stammen kom et år senere, og det var om muligt en endnu større begivenhed. Den nye 2008 model inkluderede 3G-dækning, hvilket gav meget hurtigere adgang til email og internetsider, og så var den oven i hatten meget billigere. Vigtigst af alt introducerede den App Store, der gav softwareudviklere mulighed for at bygge og sælge software til millioner af smartphonebrugerre. Softwareudviklere begyndte med det samme at bygge apps og spil, der ændrede måden, vi kommunikerer, arbejder, spiser og spiller. App Store banede vejen for alle de apps, vi ikke kan leve uden i dag og gjorde mobiltelefonen til den lommecomputer, det altid havde været den skæbne at blive.

Denne mobilgigants historie er en fortælling om evolution ikke revolution. Hvert år blev telefonen større og hurtigere, og de raffinerede produktet uden at ændre på formen og det mest elskede features. Populariteten steg hver gang. Apple synes at have vidst fra starten, at kameraet bør være en smartphones bedste feature. De de lancerede deres selfiekamera og HD-videooptagelse, var det et kæmpe ryk i udviklingen af, hvordan vi tager billeder og optager video. Lige siden har deres kameraer været de bedste inden for klassen.

Hvad bliver mon det næste, de finder på?

Apple er begyndt at hinte til, hvad deres næste store satsning bliver. De har altid fremsat deres ur som den spirituelle arvtager til deres mobiltelefon. Den er endnu mere tilgængelig, endnu mere personaliseret og kunne overtage nogle af din smartphones basale funktioner. Det samme gælder for deres nye trådløse høretelefoner. De er samtidig stålsatte på at udskifte din bærbare computer med en iPad, stikke et Apple TV under din fladskærm og sørge for, at du er all in på Siri og iCloud. De arbejder efter sigende på software til en førerløs bil og har flere gang udtalt, at augmentet reality er den næste store ting. Kunne AR-briller være mobiltelefonen sande tronfølger?

Da de introducerede deres første telefon tilbage i 2007, ændrede det kompasset for hele det teknologiske landskab, og måden vi tilbringer vores arbejds- og fritid. De ændrede den måde, vi interagerer med hinanden og bruger internettet på, hvilket ændrede internettet. Det var en sten, der sendte uendeligt mange ringe ud i vandet, og der er ingen vej tilbage. Vores liv er for evigt ændrede, og Apple skal nu finde ud af at lave telefonener, der passer til denne slags livsstil, mens de samtidig skal finde på det næste produkt, der vender det hele på hovedet igen.