For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone Covers, Tasker & Etuier

Hvis du leder efter billige covers til iPhonen, så er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder et væld af iPhone covers, men også tasker, etuier, cover med med kortholder og silikone covers, alt sammen til en god pris! I nutidens moderne verden ligger mobiltelefonen ofte centralt, både socialt og professionelt, og af den grund er det vigtigt at sørge for god beskyttelsecover til iPhone! God iPhone beskyttelsecover kan gøre forskellen mellem et par kosmetiske skrammer og en død telefon i tilfælde af et tab på gulvet. Ved køb af iPhone cover hos os garanteres du et produkt i høj kvalitet.

Undgå skader med et iPhone Cover

Sådan sørger du for at undgå at din mobil lider alvorlig skade. Der findes adskillige beskyttelsesformer til iPhone: covers, tasker, etuier, silikonecovers til enhver smag.

Et iPhone cover er en effektiv måde at forebygge slid og brugsspor på. Det fås i mange typer materiale, fra metal til silikone, og er med til at holde din mobil fri for ridser, skrammer og fedtfingre. Det er desuden en nem måde at opgradere udseendet af sin telefon på. Vælger du for eksempel en iPhone taske i læder, opnår du både god beskyttelse og et elegant udtryk. Den smarte lille sag beskytter både bagsiden og skærmen, så du aldrig mere skal bekymre dig om skår i glæden. Vi har også de klassiske iPhone hardcases, som kommer i alverdens farver og mønstre. Måske kan du oveni købet finde et fra dit yndlingsmærke? Vi bestræber os i hvert fald på at have et bredt sortiment, som afspejler alle vores kunder og deres behov. Skulle du imod forventning ikke finde det du søger, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil altid gerne høre hvad vores kunder ønsker, så vi kan tilbyde jer et endnu bedre udvalg.

Og er du fan af Apple i almindelighed, så sætter du formentlig også pris på covers af høj kvalitet. iPhone cover med kortholder er en luksuriøs tilføjelse til din mobil, der ikke blot ser smukt ud på din telefon, men som også garanterer den bedste beskyttelse på markedet. Derfor kan du godt lægge bekymringerne om flækkede skærme eller grimme ridser langt væk, og fokusere på at nyde tilværelsen. Hvis du er en forbruger, der ikke smider penge efter hvad som helst, så kan vi i den grad anbefale cover med kortholder til iPhone fra populære Apple, der med stor sandsynlig vil opfylde alle dine behov for beskyttelse af dit kæreste eje. Apple giver dig alt det, du kan drømme om til din iPhone. Her er tale om en helt særlig samhørighed af ekstraordinært design og modstandsdygtige materialer i den bedste kvalitet – intet mindre er godt nok til din mobil.

iPhone Cover i læder

Du får ikke meget mere kvalitet for pengene som du gør med et iPhone læder cover. At læder er et slidstærkt og bredt anvendeligt materiale har længe været anerkendt af de fleste, og derfor har læder også været brugt til mange formål gennem tiden. I dag bruger vi det til at lave mobiletuier og med et sådan læder etui får du mobilbeskyttelse af den højeste kvalitet. Eftersom læder i dag er så udbredt, koster det heller ikke længere så meget at anskaffe, og dette cover beviser det med sin særlige fordelagtige pris. Med et cover i læder kan du vise verden, at du er et menneske, der vægter velkendt kvalitet og value for money. Læder er tidløst og mange forbinder det desuden med en lettere luksuriøs livsstil på trods af dets tilgængelighed. Der er meget godt at sige om læder. Noget andet er dets gode beskyttende effekt af din telefon. Det slidstærke materiale holder ikke bare længe i sig selv, men det får også din telefon til at holde længere, da det beskytter på bedste vis mod skrammer. Coveret beskytter din iPhone hele vejen rundt og sidder som skræddersyet på din Apple enhed. Derudover kan du frit benytte dig af alle trådløse funktioner uden at skulle fjerne omslaget.


iPhone TPU-cover er et populært valg for mange iPhone brugere – og det vil med stor sandsynlighed også være et godt valg for dig. TPU står for thermoplastic polyturethane. Det er et plast-materiale, der både er smidigt og slidstærkt og har en glat overflade, der føles forrygende at holde i hånden. Det er let at få til at passe med enhver smartphone, og dette cover i TPU passer selvfølgelig også perfekt med din iPhone. Beskyttelsen er også rigtig god, og du kan godt forvente, at coveret her kan tage imod en masse stød og slag uden at din telefon lider overlast. Etuiet her vejer desuden meget lidt i forhold til andre etuier og covers, og derfor får du ikke tilført mere vægt til din i forvejen omfangsrige mobiltelefon. I stedet vil etuiet føles som en naturlig del af telefonen selv. Det skyldes også, at coveret er udformet så tyndt som muligt, som altså har den fordel, at det ikke tynger mobilen og at det sidder tæt med telefonen. Beskyttelsen er ikke mindre god af den grund, og der er fortsat en høj grad af modstandsdygtighed overfor stød. Det beskytter derudover din telefon mod ridser, som sådan en glasfremstillet smartphone ellers let kan pådrage sig. Vi har alt, hvad du behøver til din nye Apple mobil - Køb dit iPhone silikone cover i dag.

Bumper
Med en bumper cover til iPhone får du en fiks løsning til dig, hvis du ikke ønsker et iPhone etui, der dækker hele telefonen. Eftersom det ofte er kanterne på telefonen, der er mest udsat for sammenstød, vil en bumper være et fint valg af mobilbeskyttelse. Bumperen sidder godt placeret rundt om din mobil, og beskytter til dels også skærm og bagside med den ekstra kant, der i tilfælde af tab, vil tage imod slaget inden skærmen bliver ramt. Et bumper beskytter telefonen mod stød og sørger for, at du fortsat har frit udsyn til telefonens for- og bagside. Du kan derfor nyde designet på din nye mobil, men med den ekstra tilføjelse af stilfuld detalje, som en bumper skaber. iPhone bumper i silikone er især smart med sin betagende farve, der giver et ekstra pift og et unikt udtryk til din Apple mobil. Du har formentlig ikke tal på, hvordan mange slag og stød din Apple mobil bliver udsat for hver eneste dag, men vores erfaring viser, at det sker oftere, end man selv er opmærksom på. En bumper er en god løsning, da den beskytter mod de tæsk, mobilen får ved hverdagsbrug, hvilket ofte kolliderer med telefonens kant. Bumperen kan derfor være lige præcis det produkt, du har behov for til din mobil.

Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan du bedst beskytter din iPhone, eller blot har et spørgsmål om hvordan du handler på Coverzone, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon på 71 10 01 95 eller via mail på info@coverzone.dk