For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Covers til iPhone X

Her kan du købe covers til iPhone X. Covers med kortholder, ægte læder, panserglas eller måske et billigt iPhone X cover i silikone? Her på Coverzone finder du nemlig mobilbeskyttelse i mange afskygninger og materialer. Og du finder også mobilcases, tasker, armbånd, høretelefoner, bilopladere og meget mere, som gør hverdagen med din mobil væsentlig sjovere, da du får det fulde udbytte af din telefons potentiale. I vores øjne er det næstvigtigste efter valg af telefon, nemlig hvordan du bedst muligt og optimalt set beskytter din mobil med et cover til iPhone X.

iPhone X cover, som er perfekt til dig

Det er et af de vigtigere valg af tage stilling til, når du køber et nyt iPhone X cover, og det er det, fordi telefoner i dag ikke bare er en hvilken som helst ligegyldig telefon. For de fleste mennesker er deres mobil en lille lommecomputer, en uundværlig del af hverdagen, som bruges adskillige gange i løbet af dagen – til at ringe jovist, men også til alt muligt andet. En mobil er i dag derfor også en tro følgesvend, som er virkelig svær at undvære, og som de fleste føler sig nøgne uden.

Ovenstående er blot én af grundene til, hvorfor vi ikke kan tale nok for, at du selvfølgelig overvejer, hvordan du bedst beskytter din telefon, når du netop foretager en sådan investering til at starte med. Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at vi selvfølgelig synes, at det er en rigtig god idé, hvis du vælger at investere i et beskyttende omslag og et dertilhørende panserglas, som kan beskytte din telefon og efterlade mobilen uden ridser, brud eller andre lignende eller værre skader.

Dengang der ikke fandtes iPhone X

Der var engang, hvor der ikke fandtes iPhone X. Mobilerne havde én skærmfarve (som var sådan gulgrøn), intet internet, og man skulle trykke mange (mange!) gange på en knap for at få de rigtige bogstaver frem.
De første mobiler (og computere for den sags skyld) var nogle standhaftige banditter. Jeg kan huske, hvordan min første Nokia kurede ned af gangen på skolen, mens batteri og simkort fløj til alle sider. Og den gik ikke i stykker. Jeg samlede telefonen igen, og puttede den ufortrødent i lommen.

Dengang havde jeg et omslag til min telefon, men det var udelukkende for udseendets skyld. Man havde ligesom ikke brug for beskyttelse. Datidens mobiler var jo nærmest byggeklodser, som gjorde mere skade på den overflade, de landede på, end overfladen gjorde på mobilerne.

Det var jo sådan set gode tider, men dengang måtte du have busplanen i lommen, så du kunne tjekke afgangstider. Dengang kunne du bare fantasere dig til de billeder, som du ikke kunne modtage. For slet ikke at tale om de spil vi har i dag i forhold til de spil, som var tilgængelige back in the days (al respekt til Snake!).

Kender du sangen ”Purple Rain” sunget af Prince? I starten af sangen synger han: ”I never meant to cause you any sorrow/I never meant to cause you any pain” - og er det ikke lidt sådan, vi har det med vores dyrebare telefoner den dag i dag? Har du oplevet den skuffelse, det er, når skærmen på en helt ny mobil smadres for øjnene af dig? Har du prøvet at tabe din telefon med forsiden nedad, hvorpå du med rystende hænder og uden åndedræt vender telefonen om, mens du håber af hele dit hjerte, at din telefon er uskadt?

iPhone X covers - Tilbage til nutiden

For din iPhone X er nemlig skrøbelig. Den er ikke en standhaftig bandit, men en yderst delikat og kompliceret maskine. Vi må nikke anerkendende til, at tingene har ændret sig. Og som Prince synger: ”Honey, I know, I know / I know times are changing / It's time we all reach out / For something new ...” Tingene har ændret sig i en positiv retning. Teknologien bliver ved med at se nye, innovative løsninger på hverdagens småproblemer, og vi har aldrig før været så priviligerede, som vi er nu. Vi har busplanen på telefonen, vores billeder kan vi oploade, sende og downloade direkte fra og til vores mobil. For slet ikke at tale om den blomstrende underholdningsindustri, som både mobilejere og tabletsejere nyder godt af.

Men, som Prince synger, nye tider kræver nye ændringer. Vores telefoner (smartphones) er smukke, men skrøbelige genstande, som behøver beskyttelse. Mobilen er et fintfølende stykke teknik, og dennes ydeevne er afhængig af, du passer godt på din telefon. Der er desuden lagt et ekstravagant stykke arbejde i designet af nutidens telefoner. Et design, som du gerne vil beskytte.

Vores nye, smarte telefoner giver frihed. De er en kærkommen, hjælpende hånd. Du har sikkert brugt lang tid på at vælge lige præcis den telefon, som du mener er bedst. Nu er du nået til endnu et valg: hvilket case skal du have. Vi har samlet et godt og alsidigt sortiment af cases, skærmbeskyttelse og omslag, men du vil også opleve, at vi faktisk har forsøgt at balancere mellem et stort udvalg og et overskueligt udvalg.

Et overskueligt valg - det er OK at fortryde

Grunden til, at vi ikke har endeløse rækker af nærmest identiske cases, er, at du skal have nemmere ved at træffe det rigtige valg - det valg, som passer til dig. Nyere forskning viser, at i et samfund med utallige valgmuligheder forsøger vi at træffe de rigtige valg ved at bruge mange timer på at undersøge, hvilken telefon, ferie eller mobilcase, som vil gøre os mest tilfredse, men det er simpelthen umuligt at nå til bunds i al den information, som er tilgængelig for os, og så træffer vi et valg, som vi senere fortryder.

Vi forstår godt, at du gerne vil udforske markedet, og det er også fornuftigt. Men vores råd til dig, som er på jagt efter et ny case, er, at du måske ville få glæde af at begrænse dig til én hjemmeside. En hjemmeside, som har et repræsentativt udvalg med cases i forskellige prisklasser. Så har du stadig muligheden for at træffe et frit valg, som passer til dig, men valget bliver samtidig ikke opslidende, fordi du skal gennemsøge hele internettet efter det perfekte case.

I bund og grund viste førnævnte forskning, at flere valg ikke gør dig lykkeligere. Faktisk forholder det sig stik modsat: for mange valg eller muligheder gør os frustreret. De mange valg forhøjer risikoen for, at vi bliver triste, fordi vi konstant er bange for at tage det forkerte valg.

Derfor er det vigtigt for os at understrege, at det er OK at fortryde. Vores cases er slidstærke og holder i lang tid, men skulle du fortryde dit valg, så kan du snildt udskifte dit case med et nyt. Vores priser er i den billige ende af skalaen, så skulle du skifte mening, så er der råd til det.

Det er meningen, at mobilbeskyttelse også skal være sjovt. Det er derfor vi har et farverigt udvalg af forskellige cases, så hyg dig med at udvælge det omslag, som du bedst kan lide. Vores cases giver alle sammen en god og optimal beskyttelse, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det ene nu er markant bedre end det andet.

Lige så snart du har trykket på den grønne bestillingsknap, så kan du glæde dig til at modtage en pakke med posten, som absolut vil gøre dig glad – og slet ikke frustreret. Tværtimod så bliver du nok frustreret, hvis du taber din telefon uden beskyttelse. At fravælge beskyttelse er nok det dårligste valg, i hvert fald fra vores perspektiv.

Beskyt din mobil med etui eller taske billigt

Der er delte meninger om hvilket mærke og hvilken model, som er den bedste telefon på markedet. Faktum er dog, at en iPhone X er en af nyere tids innovative udviklinger, som indeholder et utal af funktioner og muligheder, og lige præcis denne telefon er derfor også en af de dyreste smartphones på markedet. Alene af den grund er det en rigtig god idé, hvis du vælger at investere i det udstyr, der skal til for at beskytte din mobil optimalt.

Dog har vi her på webshoppen også forståelse for, at mange synes, det er besværligt at skulle pakke sin helt nye, lækre telefon ind i cases og glasbeskyttelse, da det kan synes at ændre telefonens udseende. Alligevel er det altid en god idé at få pakket din telefon ind, så den er optimalt beskyttet, og her hos os har vi derfor valgt at indgå et godt kompromis, hvis vi selv skal sige det. Vores tilbehør er en kombination af høj kvalitet og beskyttelsesrate med et tidløst og yderst moderne udseende, så du kan være din telefon bekendt og samtidig føler, at den er rar og nem at have i hånden og med på farten.

Find vores gode udvalg af covers iPhone X, etuier og panserglas med videre her på siden, og ring eller send en e-mail, hvis du har brug for hjælp. Vi lytter gerne, hvis du har særlige behov eller idéer til, hvordan dit case skal se ud.