For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone XR Cover

iPhone XR cover er et nødvendigt tilbehør til en telefon i topklasse. Her på siden kan du vælge og vrage mellem mobilbeskyttelse til din nye iPhone XR, og vi har noget for enhver smag. Er du den praktiske type, ønsker du måske et flipcover med lommer til kort og kontanter, men er du mere interesseret i at beskytte telefonen uden at skjule den, så vil et ultra-tyndt, transparent cover måske falde mere i din smag. Uanset, hvad du er til, så finder du det her. 

Tillykke med din nye iPhone XR

Der er sket meget siden udgivelsen af den første iPhone. Ved lanceringen blev det lovet, at dette var produktet, der ville revolutionere industrien. Selvom de fleste mente, at det var urealistisk dengang, blev det ikke desto mindre realiteten. Ved den seneste lancering blev vi bekendt med endnu en række nye iPhones heriblandt iPhone XR, der er den lidt mere kompakte, og til dels også mere prisvenlige, udgave af de tre nyeste iPhone X-modeller.

Er du allerede blevet den heldige ejer af sådan en lækker sag, så anbefaler vi på det kraftigste, at du anskaffer et cover til den. Som med alle andre iPhones i historien vil iPhone XR højest sandsynligt også blive udsat for en række uheldige hændelser, når vi mennesker gør brug af den. Vi ved, at smartphones ikke kan holde til nær så mange stød og slag, som de engang kunne. I dag er det ikke længere ligeså relevant for producenterne, at tænke hårdførhed ind i udviklingen af en smartphone. I stedet prioriteres udviklingen af de bedste styresystemer, mobilkamerarer, skærme og ikke mindst de smukkeste designs. Apple er om nogen mestre i dette, og derfor fremstår de også som små (selvom de dog bliver større og større) kunstværker. Derfor er det selvfølgelig blevet helt normalt, når man køber en ny telefon, at man også anskaffer sig et passende cover.

Selvom Apple har opgraderet deres glasskærme og gjort dem mere holdbare end nogensinde, vil risikoen for at ødelægge den ved tab og lignende alligevel være tilstede. Vi kan derfor ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at købe et iPhone XR cover. Men hvis du endnu ikke er overbevist, så får du her en række gode grunde til at investere i et iPhone XR cover:

iPhone XR er ikke en billig telefon

Selvom iPhone XR er i den billigere ende end sine søskende, så har vi fortsat at gøre med et Apple produkt i den højeste kvalitet, og vi ved derfor, at du er kommet af med en del tusinde kroner allerede. Ønsker du virkelig at bruge endnu flere hundrede, måske endda tusinde, kroner på at få den repareret, hvis uheldet skulle ske? Vi håber, du kan se fornuften i at spendere blot et par hundrede kroner på et cover nu og undgå den dyre regning senere hen.

Din iPhone XR holder (sig pæn) længere

Med et iPhone XR cover kan du få glæde af din nye telefon meget længere, end hvis du undlader at købe et cover til den. Noget helt andet er også, at telefonen holder sig pæn i længere tid, og du slipper derfor for at se på en iPhone, der har skrammer og ridser, som den uden cover vil få på ingen tid. Ved at købe et cover, etui, taske, bumper eller panserglas hos os, kan du være sikker på at beskytte din nye iPhone på mest optimale vis.


Du kan style din iPhone XR som du vil

iPhone XR kan minde lidt om en efterhånden fjern iPhone-forgænger, der blev kaldt iPhone 5C. Den kan nemlig fås i en række smarte farver og som sådan kan det måske virke helt overflødigt med et cover. Ikke desto mindre, er du jo allerede klar over, at der stadig er et behov for at beskytte den mod brud, stød, ridser osv., men for mange er et cover også mere end det. Det kan være sjovt og forfriskende at skifte cover på sin telefon for på den måde at give den nyt liv og se den i et nyt lys. Dertil findes der utallige varianter, som alle kan noget forskelligt og som har spændende detaljer og features, der ikke blot drejer sig om en flot farve.

Selvom du nok ikke kan vente med at tage din nye iPhone i brug, så vent ikke med at købe et cover til den også – du vil uden tvivl fortryde det, hvis du ikke gør.
Køb et iPhone XR cover i dag!