For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone XS Covers & Etuier

Her får du covers til iPhone XS! Covers i silikone, læder, TPU, PU, plastik, med kortholder og med magnet ring. Giver din telefon ultimativ beskyttelse. Vi tilbyder alt fra iPhone XS silikone cover til bagcover. De forskellige covers fås i forskellige farver såsom f.eks. rød, gul, sort, blå og gennemsigtig. Få et cover til iPhone XS fra Apple eller fra Puro. iPhone XS er en mere farverig S-model som i modsætning til den ekstravagante iPhone X fås til en billigere pris og med meget mere farve!

Cover til iPhone Xs

Den nye iPhone XS - udtales iPhone 10s og ikke ”ex-es”, som mange tror, er næsten identisk med iPhone X rent udseendemæssigt, men indvendig ser det helt anderledes ud.
I denne telefon er der et nyt chipset, som har gjort det muligt at give telefonen mere kraft, som især gør sig til nytte, hvis du er den store bruger af AR – suppleret virkelighed. Apple argumenterer at denne iPhone er den mest sikre telefon, når det kommer til ansigtsgenkendelse, som understøttes fuldt ud af anmeldere. Apple gør meget ud af at bevare dine biometriske data, og har gjort det næsten umuligt at hacke dataene på din iPhone XS. Til dem som ikke ved hvad ansigtsgenkendelse bruges til, så virker det ved at scanne dit ansigt med infrarøde prikker som danner en matematisk model af dit ansigt. Dette kan du bruge til at låse din telefon op med, ved at kigge på den, eller gennemføre køb – ligesom man kan med fingeraftryksfunktionen på de ældre modeller. Til dem som kommer fra en iPhone med en fysisk knap, så kommer det til at kræve lidt tilvænning til den nye måde, at håndtere telefonen på. For at komme tilbage til hjemmeskærmen, swiper man fra bunden af displayet og op, men det er noget man vænner sig til hurtigt. Det er den nye måde at bladre gennem åbne apps på, som blandt andet kræver lidt viljestyrke at lære og bruge uden problemer. Designet af iPhone XS virker meget bekendt, fordi det er nøjagtigt det samme som iPhone X, den tidligere model. Den har samme form og ramme, men det gør ingenting, da det stadig er et af de bedste telefondesigns på markedet lige nu. Modellen passer behageligt i hånden og det kurvede ydre, gør den ordentlig at holde på.

De nyere iPhones har alle været af høj kvalitet, men iPhone XS tager det lige et niveau højere. Kombinationen af teknologien, forbedret og hurtigere software i iOS 12 og en stærkere motor inden i telefonen, gør det til en virkelig behagelig telefon at bruge.
Det at spille spil på en større skærm, føles også stort og sjovt. Det er meget lidt, hvad den smarte iPhone XS ikke er i stand til at håndtere, også selvom der er en lille smule rystelser til stede fra tid til anden, når du ser film på skærmen, så er iPhone XS helt sikkert en af de mere imponerende mobiltelefoner på markedet. Telefonens kamera er næsten ligesom kameraet i iPhone X. Dog er der sket en forbedring i størrelsen af pixels, som gør kameraet bedre at bruge til lav-lys fotografering. Der hvor iPhone XS tager et skridt fremad, er med dens farvetoner. Kameraet er i stand til at producere rigere toner, selv på mere udfordrende områder. Billederne føles mere Instagram-venlige og klar. De er lidt varmere, har øget kontrast og mindre skærpning. Den formår at bevare en solid mængde detaljer i de høje kontrastområder, uden at billedet bliver for skarpt.

Det ord, som oftest er blevet brugt til at beskrive denne mobil, er ”cheerful”. Det forstår vi egentlig godt, for de klare nuancer kan da ikke andet end at gøre en glad. Men uanset om du elsker eller hader udseendet på din telefon, bør du dog passe godt på den med et iPhone XS cover. Selvom denne model er lavet af det stærke materiale polycarbonat, er den ikke udødelig. I løbet af en dag vil den blive udsat for mange prøvelser heriblandt bump, stød, støv og forskellige vejrforhold. Derfor kan et solidt omslag være det, som redder den fra den visse død. Ligegyldigt om du er på jagt efter covers, der fremhæver farven eller skjuler den, finder du det her. Vi har blandt andet gennemsigtige silikone covers, som indrammer telefonen og fremhæver kuløren endnu mere. Du kan også få et klassisk sort etui, der nedtoner designet lidt og giver et mere diskret udseende. Eller hvad med en bumper til at beskytte kanterne? På den måde får du det bedste fra begge verdener: En stærk ramme, som samtidig understreger den forrygende farve.

iPhone XS covers til ethvert behov

Der var engang, hvor musik ikke var noget som blev streamet, men overført til en musikafspiller via vores computer. Så kom iPhone og App Store og med et blev vi sparet for mange timer foran skærmen, mens vi ventede tålmodigt på, at de nyeste sange blev lagt over. Selv dengang, da alt vores musik blev afspillet på en MP3-afspiller, kom den aldrig i en ligeså farvestrålende indpakning som med S-serien fra Apple. Din XS er sandsynligvis den mest livsbekræftende multimediemaskine, du nogensinde kommer til at eje. Hvis du synes, at det lyder lidt for optimistisk, så tænk på hvornår du sidst ejede et stykke elektronik med så mange funktioner og i en så speciel farve. Derfor fortjener den også kvalitetstilbehør, der kan tage oplevelserne til nye højder. Her på Coverzone har vi et bredt udvalg af tilbehør til iPhone XS og etuier. Foruden mobilcovers til iPhone XS - som f.eks. Originale Apple iPhone XS covers, så tilbyder vi også etuier, tasker og hylstre fra blandt andet Guess og Essentials, og meget andet tilbehør til iPhone. For eksempel har vi også høretelefoner til iPhone XS eller panserglas til iPhone XS. Dette er både trådløse headsets med bluetooth funktion og ladeetui, samt almindelige headsets. Panserglas beskytter displayet på din iPhone mod ridser, skrammer og fedtede fingeraftryk, og gør at glasset på dit display ikke splintres, hvis uheldet skulle ske. Hvis du handler via Coverzone får du; Billigt mobiltilbehør, billige mobilcovers og billigt fragt oveni. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tilbehør til din iPhone XS.