iPhone XS Cover

Så udkom iPhone X også i en farverig S-model, og det blev med ét muligt at få det bedste fra den ekstravagante iPhone X til en billigere pris og med meget mere farve! Med et cover gør du dig selv en tjeneste ved at beskytte din iPhone XS på bedst mulig vis. Her på siden kan du helt sikkert finde et cover, der passer lige netop dig.
Sort iPhone XS læder covers

59,00

Lev.tid. 3-5 dage

219,00 299,00

Lev.tid. 3-5 dage
TPU iPhone XS silikone cover - sort

49,00

Lev.tid. 3-5 dage
Ultra tyndt iPhone Xs cover kun 0.3 mm

59,00

Lev.tid. 3-5 dage

iPhone XS cover til ethvert behov

Det ord, som oftest er blevet brugt til at beskrive denne mobil, er ”cheerful”. Det forstår vi egentlig godt, for de klare nuancer kan da ikke andet end at gøre en glad. Men uanset om du elsker eller hader udseendet på din telefon, bør du dog passe godt på den med et iPhone XS cover. Selvom denne model er lavet af det stærke materiale polycarbonate, er den ikke udødelig. I løbet af en dag vil den blive udsat for mange prøvelser heriblandt bump, stød, støv og forskellige vejrforhold. Derfor kan et solidt omslag være det, som redder den fra den visse død. Ligegyldigt om du er på jagt efter covers, der fremhæver farven eller skjuler den, finder du det her. Vi har blandt andet gennemsigtige silikone cases, der indrammer telefonen og fremhæver kuløren endnu mere. Du kan også få et klassisk sort etui, der nedtoner designet lidt og giver et mere diskret udseende. Eller hvad med en bumper til at beskytte kanterne? På den måde får du det bedste fra begge verdener: En stærk ramme, som samtidig understreger den forrygende farve.

iPhone XS cover: Beskyttelse til en farverig iPhone

Der var engang, hvor musik ikke var noget som blev streamet, men overført til en musikafspiller via vores computer. Så kom iPhone og App Store og med et blev vi sparet for mange timer foran skærmen, mens vi ventede tålmodigt på, at de nyeste sange blev lagt over. Selv dengang, da alt vores musik blev afspillet på en MP3-afspiller, kom den aldrig i en ligeså farvestrålende indpakning som med S-serien fra Apple. Din XS er sandsynligvis den mest livsbekræftende multimediemaskine, du nogensinde kommer til at eje. Hvis du synes, at det lyder lidt for optimistisk, så tænk på hvornår du sidst ejede et stykke elektronik med så mange funktioner og i en så speciel farve. Derfor fortjener den også kvalitetstilbehør, der kan tage oplevelserne til nye højder. Udover iPhone XS covers sælger vi nemlig også høretelefoner og andet mobiltilbehør billigt, så du kan få de helt rette accesories til din iPhone. Og vi har billige fragt priser.