iPhone XS/X læder cover - sort

iPhone XS/X læder cover - sort

  • 59,00Lev.tid 3-5 dage
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Sort iPhone XS/X læder cover
Elsker du din iPhone XS, så forkæl den med et cover i læder. Den bedste kvalitet får du med et lædercover. Lædermaterialet er efterhånden velkendt for sin lange holdbarhed og klassiske udtryk. Med dette cover i læder kan du være sikker på topkvalitet og en skræddersyet pasform, der sidder suverænt på iPhone XS.

Dit valg af cover afspejler den, du er, og med et lædercover kan du, blandt meget andet, afspejle elegance og kvalitetsbevidsthed. Læder er også et populært valg af flere årsager – både fordi det er solidt og slidstærkt, men også fordi, det udtrykker en sofistikeret og tidløs stil. Af de grunde går læder formentlig aldrig af mode. Så hvis du også vil have et cover i et slidstærkt og sofistikeret materiale, så bør du nok overveje et lædercover til din iPhone XS.

Hos os får du det oveni købet til en billig pris, så du også kan få en lille bid af luksus, selv hvis pengene er små efter at have investeret i den nye mobil.

Lædercoveret beskytter også din iPhone XS på optimal vis mod stød og slag, og du skal derfor ikke bekymre dig om flere udgifter til reparationer af din mobil, ligesom du heller ikke skal bekymre dig om ikke at kunne benytte dig af din iPhones trådløse funktioner eller lignende – der er tænkt på det hele i udførelsen af dette iPhone XS lædercover.

- Nemt magnetisk lukning
- Sort

Husk at købe tilbehør