For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.
    iPhone XS/X læder cover - sort

iPhone XS/X læder cover - sort

  • 79,00Lev.tid 3-5 dage
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Sort iPhone XS/X læder cover
Elsker du din iPhone XS, så forkæl den med et cover i læder. Den bedste kvalitet får du med et lædercover. Lædermaterialet er efterhånden velkendt for sin lange holdbarhed og klassiske udtryk. Med dette cover i læder kan du være sikker på topkvalitet og en skræddersyet pasform, der sidder suverænt på iPhone XS.

Dit valg af cover afspejler den, du er, og med et lædercover kan du, blandt meget andet, afspejle elegance og kvalitetsbevidsthed. Læder er også et populært valg af flere årsager – både fordi det er solidt og slidstærkt, men også fordi, det udtrykker en sofistikeret og tidløs stil. Af de grunde går læder formentlig aldrig af mode. Så hvis du også vil have et cover i et slidstærkt og sofistikeret materiale, så bør du nok overveje et lædercover til din iPhone XS.

Hos os får du det oveni købet til en billig pris, så du også kan få en lille bid af luksus, selv hvis pengene er små efter at have investeret i den nye mobil.

Lædercoveret beskytter også din iPhone XS på optimal vis mod stød og slag, og du skal derfor ikke bekymre dig om flere udgifter til reparationer af din mobil, ligesom du heller ikke skal bekymre dig om ikke at kunne benytte dig af din iPhones trådløse funktioner eller lignende – der er tænkt på det hele i udførelsen af dette iPhone XS lædercover.

- Nemt magnetisk lukning
- Sort

Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.