For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

iPhone XS Max Covers, Tasker & Etuier

iPhone XS Max cover er noget nær det vigtigste du bør overveje, hvis du allerede har fået fingrene i den eksklusive iPhone XS Max. Og du kan roligt begynde jagten her på siden. Hos os er du altid garanteret den bedste service og langt lavere priser end i butikkerne. Bestil dit cover hos os og oplev forskellen.
iPhone XS Max er det nyeste skud på stammen fra det store æbletræ – Apple.

Er du allerede blevet den heldige ejer af sådan en skønhed, så er det selvfølgelig værd at overveje et cover til din nye enhed. Som med alle andre iPhones i historien vil iPhone XS Max formentlig også blive udsat for lidt af hvert i hænderne på os mennesker. Vi ved, at smartphones ikke længere holder til at blive tabt på asfalten eller kylet ind i en væg i arrigskab, som det engang var tilfældet med den dengang populære Nokia 3310. Mobiltelefoner i dag, og iPhone som bekendt, er ikke længere så hårdføre, men er i stedet blevet til skrøbelig elektronik – nogen taler ligefrem om at de er kunstværker – og derfor er det selvfølgelig blevet en naturlig del af det at få en ny telefon, at man også iklæder den et passende cover til iPhone XS Max.

Desuden har vi alle minimum én i vores omgangskreds, som det altid lykkedes at få smadret skærmen på sin iPhone. Eftersom næsten hver fjerde iPhone-ejer bruger en telefon med en ødelagt skærm, har du sandsynligvis også flere i din vennekreds, der går rundt med sådan en sag. Måske er du selv den person? I så fald vil vi gerne give dig tre gode grunde til at investere i et iPhone XS Max cover

For det første: Du har brugt rigtig mange penge på iPhone XS Max

I Danmark koster den nye iPhone XS Max omkring 10.000 kroner, og det er nok noget i nærheden af den største prissætning for en mobiltelefon nogensinde. Men vi har jo at gøre med Apple, og alle ved, at du får tusind gange mere for pengene end blot en mobiltelefon. Det er et stykke kunst, som vi allerede har pointeret, ligesom det er en skrøbelig tingest fremstillet i glas. Så du kan nok se, at en iPhone XS Max uden et cover vil være ligesom en Mona Lisa uden beskyttende glasmontre.

For det andet: Det er en lille investering i det lange løb
Hvis bare et iPhone XS Max cover, eller et panserglas for den sags skyld, kan spare dig for en eller to reparationer, er det en lille investering i det lange løb sammenlignet med det beløb, du vil komme til at bruge på at få repareret skærmen. Hos os kan du altid få mobilbeskyttelse så som panserglas, covers til iPhone XS Max, etuier, tasker, bumper og meget andet til din nye iPhone i den bedste kvalitet og til de mest fornuftige priser.

For det tredje: Du giver din telefon nyt liv

Vi kan ikke komme udenom, at iPhone XS Max, som sine forgængere, er en ualmindelig betagende skønhed, og som sådan ønsker du måske ikke at skjule den med et cover blot for at holde den intakt. Det forstår vi godt. Men vi har også en løsning. Vi har covers i alle former og størrelser, og derfor er der selvfølgelig også et cover til dig, der helst ikke vil have et cover, der gør sig bemærket på telefonen. Til dig har vi ultra-tynde, men hårdføre etuier i transparente materialer, der netop lader dig nyde æstetikken på din iPhone XS Max. Men vi har også noget til dig, der elsker at give din telefon nyt liv – også selvom den er ny. I så fald har vi et stort udvalg af covers i stærke farver, med vilde mønstre, funklende glitter og meget mere.

Selvom du helt sikkert har travlt med at tage din nye iPhone i brug, så vent ikke med at købe et cover til den også – du vil helt sikkert fortryde det, hvis du ikke gør. Køb et iPhone XS Max cover i dag!