TPU iPhone XS Max silikone cover

TPU iPhone XS Max silikone cover

  • 49,00Lev.tid 3-5 dage
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

TPU iPhone XS Max silikone cover er den mest fleksible form for mobilbeskyttelse, der findes på markedet.

Med silikone får du et cover, der smyger sig let og elegant om din telefon, og beskytter overordentligt godt, fordi det bløde og medgørlige materiale giver efter for stød. Det sidder desuden godt fast hele vejen rundt om kanten, hvilket også til dels beskytter skærmen i tilfælde af tab. Vi anbefaler dog, at man også anskaffer et 3D panserglas sammen med coveret, som med ethvert andet cover, der ikke er fuldkommen lukket omkring telefonen. Om ikke andet, så kan du netop undgå, at skulle investere i et bookcover, hvis du er typen, der gerne vil vise din nye iPhone XS Max frem – og med sådan en lækker sag, hvorfor skulle du dog ikke ville det?

iPhone XS Max silikone cover er desuden praktisk at have med at gøre blandt andet fordi, det er nemt at rengøre og let kan af- og påmonteres telefonen. Og så ser det super sejt ud!

Din telefon vil utvivlsomt opleve mange slag og fald i løbet af dens levetid uanset, hvordan du opbevarer den, men med et TPU-silikone cover som dette skal du ikke være nær så bange for, om telefonen går i stykker. I stedet kan du koncentrere dig om at nyde livet – og nyde din nye iPhone XS Max - to the max!


- sort

Husk at købe tilbehør