For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.

Alt om forskellige lædertyper

Alt om forskellige lædertyper til mobil
Mange foretrækker læder, når de skal vælge beskyttelse til deres telefon. Det er ikke så meget på grund af det greb, som læderet giver, men mere på grund af eksklusiviteten.
Som de fleste vil vide, så stammer læder fra enten bøfler, kalve eller okser. Huden – læderet – er således et naturprodukt. Af samme grund er der ikke nogle læder-produkter, der ser ens ud.
Desuden kan der forekomme forandringer i læderets udseende på længere sigt, idet der jo er tale om et produkt fra naturens side.

Standardlæder

Denne form for læder er såvel slidstærkt som praktisk. Af samme årsag er det et velegnet materiale.
Overfladebeskyttelsen er udført med stor grundighed, hvilket sikrer telefonen mod skidt og skader. Og standardlæder fås i forskellige farver.

Santoslæder

Denne type læder stammer fra en bøffels hud. Santoslæder er kendt for sin enestående holdbarhed - og slidstærke egenskaber.
Udover at være utrolig modstandsdygtig over for slitage, så påvirkes denne lædertype også mindre af lys end de fleste andre typer læder.

Bonded læder

Denne læderform er ikke ægte læder. I stedet er materialet blevet sprøjtet med lædergranulat – små stykker læder.
Når kunststofoverfladen berøres føles det derfor som læder.

Kunstlæder

Her er der tale om et kunstigt fremstillet produkt. Behandlingen af materialet gør, at det næsten har samme udseende som ægte læder.
Der findes flere forskellige former for kunstlæder. En af de meste udbredte former for kunstlæder er PU-læder. Det er huder fra en okse, som garves og præges med et læder-mønster.
Efterfølgende behandles det med polyurethan. Det er et plastisk materiale, som forsyner PU-læderet med en særdeles slidstærk kvalitet.

Læder air

Det er et syntetisk materiale, der føles som blød læder. Læder air – CU – er dog langt mere modstandsdygtigt end ægte læder, som godt kan være lidt sårbart.

Hos os finder du flere forskellige typer – både ægte læder og kunstlæder covers.

iPhone XS læder cover iPhone 7 læder cover iPhone 6 læder cover iPhone 5 læder cover