LG Cover

LG G5 / G5 SE silikone cover
 • Farve: sort
 • 59,00

  Lev.tid. 3-5 dage
  LG G6 TPU silikone cover

  59,00

  Lev.tid. 3-5 dage

  Din LG mobil har brug for beskyttelse

  Beskyt din LG telefon, så den kan være med dig til hverdag og fest. Op af lommen, ned i tasken, hen på bordet... Du ved hvordan det er. Som vi skifter aktivitet eller bevæger os rundt, følger vores mobiler med os. Frem og tilbage. Op og ned. Når vi skal noget, skal de med. Hverdagen kan være hård for os, og det kan den så sandelig også for vores telefoner. Vi klæder os efter vores omgivelser, og hvad vi skal. Vi tager ikke sandaler på på skiferien eller dynejakken på på stranden. Vi skifter vores beklædning dagligt og ofte flere gange dagligt. Den luksus har vores mobiler ikke. Hvid du kun kunne gå med et sæt tøj det næste år, så ville du sørge for, at det dækkede så mange behov som muligt, ikke? Det samme bør du gøre for din mobil.
  Livet er besværligt nok i forvejen. Der er ingen grund til at gøre det værre ved at skabe ekstra opgaver for sig selv. Derfor gider vi ikke hele tiden at skifte cover på vores telefoner. Vi vil gerne bare finde det rigtige i første hug. Det ved vi fra os selv, og derfor har vi det altid med i overvejelserne, når vi skal vælge produkter til webshoppen. Med et af vores omslag kan du være sikker på, at vi har taget højde for, at din enhed skal være beskyttet mod diverse farer og forblive brugbar samtidig.

  Sørg for at din LG ser godt ud

  Når du vælger beskyttelse til din LG, må det også gerne se godt ud. Så meget som du bruger din mobil, kan du være sikker på, at du kommer til at kigge på den en står del af dagen. Vælg derfor et omslag, du har lyst til at se på. Or nogle mennesker betyder det, at det er tid til at være kreativ. Telefonbeskyttelse fås i alle mulige former, farver og materialer, og vi står med glæde til rådighed for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dig.