For at siden skal fungere korrekt, skal JavaScript aktiveres.
  • Kundeservice: 71 10 01 95
  • Glade kunder Gode anmeldelser på vores mobil cover fra glade kunder
  • Fragt kun 19 kr.

Puro uni. magnetisk firkantet bilholder ventilation m/rotation

  • 229,00Lev.tid 3-5 dage
Fragt: 19 kr.
14 dages returret
Kundeservice: 71 10 01 95
Produktbeskrivelse

Puro uni. magnetisk firkantet bilholder ventilation m/rotation

Denne magnetiske bilholder med rotation fra Puro, holder stærkt fast på smartphones ved hjælp af en indbygget magnet. Det eneste du skal gøre, er at montere holderen til ventilationsanlægget i din bil, med din smartphone fastgjort på - hvilket kan gøres hurtigt og nemt med bare én hånd. Dette gør det hurtigt og nemt for dig at have den med på farten og sikrer at du hele tiden har din telefon inden for rækkevidde og synsfelt.

Bilholderen er af høj kvalitet og har et firkantet simpelt og diskret design, som skiller sig ud fra andre lignende produkter på markedet, og som gør at den passer ind i de fleste biler uden at tage for meget fokus. Holderen er designet til at kunne rotere 360 grader rundt. for at kunne give brugeren den bedste synsvinkel.

Den er udstyret med en One Click fjederlås/frigørelsesmekanisme, som gør det nemt at aftage telefonen igen efter brug, samt siliciumpuder på beslaget som hindrer skader og mindsker vibrationer i enheden under kørsel. Når du placerer magneten tæt på beslaget kan du mærke det stærke greb, i de sjældne jordmagneter, som udmunder i et godt og effektivt låsesystem, som kan give dig tryghed i, at din telefon er så fastgjort som muligt. Beslaget er desuden udstyret med et universalt led som er kompatibel med de fleste ventilationsanlæg.

Udover at kunne bruges til de fleste magnetiske Puro-covers, følger der en metalplade med til magnetholderen, som kan udskiftes, sådan at bilholderen kan bruges til de fleste smartphones og magnetiske cases og covers.

Se vores udvalg af bilopladere og bilholder til bil.

Fra anden vinkel: Puro uni. magnetisk firkantet bilholder ventilation m/rotation
Husk at købe tilbehør
Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fragten?
Hos os afhænger fragten af størrelsen på dit indkøb. Er dine køb for en værdi mindre end 250 kr., beløber fragten sig i en værdi på 19 kr. Er totalprisen på dit køb derimod større end 250 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Kan man afhente varer på jeres firma adresse?
Nej vi har ikke en fysisk butik, men er en ren webshop.

Ingen ekstra gebyrer
Når du køber hos os, er det let at overskue priserne, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Vi har gjort alt gennemsigtigt og pålægger ikke handlerne ekstra gebyrer.

Kan man som offentlig kunde bestille via EAN nummer?
Ja. Men kontakt os først.

Hvem sælger I til?
Vi sælger vi både til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Kan man ringe til jer?
Selvfølgelig kan man det. Telefonen er åben alle hverdage fra 9-17

Hvornår bliver mine penge hævet?
Vi gennemfører vi først din transaktion, når din pakke er videregivet til GLS, DAO eller PostNord.