Puro uni. magnetisk firkantet bilholder ventilation m/rotation

  • 229,00Lev.tid 3-5 dage
Få Gratis Fragt
Produktbeskrivelse

Puro uni. magnetisk firkantet bilholder ventilation m/rotation

Denne magnetiske bilholder med rotation fra Puro, holder stærkt fast på smartphones ved hjælp af en indbygget magnet. Det eneste du skal gøre, er at montere holderen til ventilationsanlægget i din bil, med din smartphone fastgjort på - hvilket kan gøres hurtigt og nemt med bare én hånd. Dette gør det hurtigt og nemt for dig at have den med på farten og sikrer at du hele tiden har din telefon inden for rækkevidde og synsfelt.

Bilholderen er af høj kvalitet og har et firkantet simpelt og diskret design, som skiller sig ud fra andre lignende produkter på markedet, og som gør at den passer ind i de fleste biler uden at tage for meget fokus. Holderen er designet til at kunne rotere 360 grader rundt. for at kunne give brugeren den bedste synsvinkel.

Den er udstyret med en One Click fjederlås/frigørelsesmekanisme, som gør det nemt at aftage telefonen igen efter brug, samt siliciumpuder på beslaget som hindrer skader og mindsker vibrationer i enheden under kørsel. Når du placerer magneten tæt på beslaget kan du mærke det stærke greb, i de sjældne jordmagneter, som udmunder i et godt og effektivt låsesystem, som kan give dig tryghed i, at din telefon er så fastgjort som muligt. Beslaget er desuden udstyret med et universalt led som er kompatibel med de fleste ventilationsanlæg.

Udover at kunne bruges til de fleste magnetiske Puro-covers, følger der en metalplade med til magnetholderen, som kan udskiftes, sådan at bilholderen kan bruges til de fleste smartphones og magnetiske cases og covers.

Se vores udvalg af bilopladere og bilholder til bil.

Fra anden vinkel: Puro uni. magnetisk firkantet bilholder ventilation m/rotation
Husk at købe tilbehør